Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Altinn raz jeszcze - Norwegia

Czytali temat:
Marcin Zieliński Dorota Pantoł Marcin R Grzegorz B Marian Koniuszko Wojciech W Katarzyna Staniszewska Slaw xxx Michał Bok (1847 niezalogowanych)
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Mam pytanie... zalogowałam się w Altinn i nie potrafię sobie poradzić Gdzie znajdę termin zwrotu i ewentualnie kwotę...? Proszę o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Lee Loo
(leeloo)
Nowicjusz
Witam!

Jesli na Twym koncie w altinn masz juz dokument o nazwie Skatteoppgjoe 2009r, czyli wynik rozliczenia podatkowego, to pewnie jest on z data 24.06.2010. Jesli posiadasz norweskie konto, to zwrot powinnas juz tam miec, bo urzad przelewa go w ciagu paru dni. Kwota do zwrotu, to na Skatteoppgjoer ostatnia kwota pod kreska, w linijce "Til gode". Jesli masz podatk do zaplaty, to bedzie napisane "Restskatt". Jesli nie otrzymalas jeszcze Skatteoppgjoer, to pewnie otrzymasz go pod koniec pazdziernika. Jesli nie masz norweskiego konta, to zwrot powinnas dostac czekiem (na adres, ktory masz zarejestrowany w skarbowce). Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Mam tylko Selvangivelsen 2009 i Terminooppgave for arbeidsgiveravgift... (chyba dobrze przepisałam?). Czyli muszę czekac na październik?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Lee Loo
(leeloo)
Nowicjusz
Nie jestem pewna, czy dobrze przypuszcza, ze masz jakas firme (po tym drugim dokumencie wnosze), a jesli tak i jesli nie masz jeszcze Skatteoppgjoer, to bedziesz rozliczona w pazdzierniku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Firmy nie mam, ale skoro nic nie dostałam, więc październik. Trudno - trzeba poczekać. Dziękuję za odpowiedź
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok