Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Melde Kort jeszcze raz - Norwegia

Czytali temat:
(631 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Cały dzień próbuję wysłać Melde Kort do Nav, ale cały czas wyświetla się Tjenesten er utilgjengelig. Ok, problemy były już nie raz, co jest wkurzające, ale dziś po raz pierwszy przerzuca mnie do logowania przez MinID. Chcą kodów z 22.04.2010. Nie mam ich! Co mam zrobić? Czy ktoś wie coś na temat? Pytanie moje brzmi: czy to już będzie jedyny sposób logowania się, czy będą do wyboru oba? Problem polega na tym, że wyjeżdżam jutro na wakacje, nie mogę wysłać tej karty, nie mogę pójść do Nav w poniedziałek, a jeśli wyślą mi kody, które zamówiłam, to odbiorę je dopiero za miesiąc! Pecha mam jakiegoś z tymi pieniędzmi na wakacje, z podatku zabrali, z Navem problem, a ja grosza własnego na wakacje nie mam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
gama28 napisał:
Cały dzień próbuję wysłać Melde Kort do Nav, ale cały czas wyświetla się Tjenesten er utilgjengelig. Ok, problemy były już nie raz, co jest wkurzające, ale dziś po raz pierwszy przerzuca mnie do logowania przez MinID. Chcą kodów z 22.04.2010. Nie mam ich! Co mam zrobić? Czy ktoś wie coś na temat? Pytanie moje brzmi: czy to już będzie jedyny sposób logowania się, czy będą do wyboru oba? Problem polega na tym, że wyjeżdżam jutro na wakacje, nie mogę wysłać tej karty, nie mogę pójść do Nav w poniedziałek, a jeśli wyślą mi kody, które zamówiłam, to odbiorę je dopiero za miesiąc! Pecha mam jakiegoś z tymi pieniędzmi na wakacje, z podatku zabrali, z Navem problem, a ja grosza własnego na wakacje nie mam!
kody przyjda ci do trzech czterech dni ale z tego co widze to cie nie ratuje.
a wczesniej nie korzystalas z kodow?
prawdopodobnie dostalas je do rozliczenia w skatte.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Gama, ja z moimi kodami tez mam problem, jak sie chcialam zalogowac do zmiany lekarza, to na corke prosiło kody z roku 2007..... a skąd ja je mam miec? potem cos tam pozmienialam, ale znowu teraz hasła nie pamietam a kody to niew iem gdzie są. Poza tym , nawet jak zamwisz kody, to system i tak poprosi cie o stare, ja nie wiem jak to dziala, to jest chore.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Hilton napisał:
Gama, ja z moimi kodami tez mam problem, jak sie chcialam zalogowac do zmiany lekarza, to na corke prosiło kody z roku 2007..... a skąd ja je mam miec? potem cos tam pozmienialam, ale znowu teraz hasła nie pamietam a kody to niew iem gdzie są. Poza tym , nawet jak zamwisz kody, to system i tak poprosi cie o stare, ja nie wiem jak to dziala, to jest chore.
a dobry wieczor pani HILTON,
kody te ostatnie sa aktualne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Wiem że cie to nie ratuje, ale czy nie jest wygodniej ustawić sobie kody przysyłane SMS-em?
trudniej zgubić tel niż jakiś tam świstek. Chyba?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
To jest wszystko pokręcone. Kody zamawiałam w kwietniu, przysłali chyba z 5 razy. Mam tylko z 14 kwietnia, resztę wcięło.W końcu ich nie użyłam, bo cały czas wywalało mnie ze strony skatt, mąż wysłał, ja nie, poza tym zaakceptowałam rozliczenie, które zaproponował mi skatt. Co do Nav, to zawsze było logowanie przez Bruker Navn, a teraz nagle coś pozmieniali bez uprzedzenia i to mnie wkurza. Spróbuję jeszcze jutro przed wyjazdem, ale mnie wścieklizna dziś wzięła, że to wszystko akurat przed wyjazdem, tyle pieniędzy miało być, a tu nici.
Dzięki za pomoc! Miłych wakacji wszystkim życzę, może coś napiszę tu jutro jeszcze, ale możliwe, że odezwę się dopiero za miesiąc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Martuśka D....
(marttom)
Wiking
tez mam ten problem..kurcze co oni znów wymyślili ...ja nigdy nie korzystałam z tych kodów, zawsze login i hasło mam nadzieję że w poniedziałek będę mogła wysłać kartę!!!!!!?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok