Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2290 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
kami napisał:
i pokłóciliście sie o oklaski????
jak dzieci

Ja sie z nikim o nic nei pokłociłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton napisał:
kami napisał:
Kowalska0 napisał:
kami napisał:
bad harry napisał:
jarmark z przekupkami i przekupkiem ?????

Wiejskie koło gospodyń miejskich
pozdrowionka Asiu i wszystkiego dobrego z okazji wczorajszy imienin

Eeee, taka gupia to ja nie jestem, zeby imionami swojemi szafowac po necie. Ale tak czy Asiak dziekuje, Kami). Prawko jusz masz????

kowalska a ty co zmieniłaś pleć?????
i widzę ze sporo sie pozmieniało juz Hilton nie nosi twej foci w portfelu ????

Kami, ja nie nosze w portfelu zdjec prostaków szukajacych zaczepki na wszelkie mozliwe sposoby I uwazająch Kraków za wieś :

ba bo wszyscy wiedza ze Trojmiasto to stolica a reszta okolica ;D;D no ale nie wies ;D;D;D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Kami ,nie przesadzaj .
ty chyba na geografie nie chodzilas, lecz na gokardy.
WSZYSCY WIEDZA ZE STOLICA JEST W ZYWCU.
ZYWIEC.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
na gokardy to ja chodziłam zamiast na WF a geografie mam w małym palcu i stolica napewno jest w TRÓJMIEŚCIE !!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalska0)
Wiking
małgośka napisał:
Kowalska0 - wyluzuj, nic się nie stało ! , a zadyma taka , że aż strach się bać , zaczynam łapać teraz to co napisał mi Grześ w dziale technicznym

Szkoda, ze mnie Grzes tego czegos nie powiedzial. Pewnie bym wyluzowal w obliczu takiej informacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Kowalska0 napisał:
małgośka napisał:
Kowalska0 - wyluzuj, nic się nie stało ! , a zadyma taka , że aż strach się bać , zaczynam łapać teraz to co napisał mi Grześ w dziale technicznym

Szkoda, ze mnie Grzes tego czegos nie powiedzial. Pewnie bym wyluzowal w obliczu takiej informacji

nie jestem w temacie tutejszych przyjaźni itp , ale pogodzicie się na pewno , jest wiele emocji w Waszych rozmowach także wydaję mi się , że nie jesteście sobie obojętni
kto się lubi ten się czubi
pozdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalska0)
Wiking
małgośka napisał:
Kowalska0 napisał:
małgośka napisał:

nie jestem w temacie tutejszych przyjaźni itp , ale pogodzicie się na pewno , jest wiele emocji w Waszych rozmowach także wydaję mi się , że nie jesteście sobie obojętni
pozdr

To nie jest kwestia pogodzenia sie czy nie, Gosienka. Pewnym ludziom jest nie po drodze i nie ma co rozrywac szat...
A to drobny przyczynek do calej tej dyskusji. Muzyczny oczywiscie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Kowalska0 napisał:
małgośka napisał:
Kowalska0 napisał:
małgośka napisał:

pozdr

To nie jest kwestia pogodzenia sie czy nie, Gosienka. Pewnym ludziom jest nie po drodze i nie ma co rozrywac szat...
A to drobny przyczynek do calej tej dyskusji. Muzyczny oczywiscie...

wiesz miałam coś napisać , ale sama już nie wiem co
aaa już wiem , chciałam zacytować słowa Giovi , takie pozytywne , które napisała do Ciebie w wątku muzycznym , ale się okazało , ze już są te posty wyczyszczone ,więc po ptokach
ok , ja jestem b.b. zmęczona całym dniem i w ogóle
pogodzicie się to dobrze , nie to trudno , szat drzeć nie będę , tak jak napisałeś
pa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
małgośka napisał:

aaa już wiem , chciałam zacytować słowa Giovi , takie pozytywne , które napisała do Ciebie w wątku muzycznym , ale się okazało , ze już są te posty wyczyszczone ,więc po ptokach
pogodzicie się to dobrze , nie to trudno , szat drzeć nie będę , tak jak napisałeś
pa

a szkoda...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
ulv72 napisał:
małgośka napisał:

pa

a szkoda...

dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok