Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2283 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalska0)
Wiking
Luba napisał:
Kowalska0 napisał:
Luba napisał:
Kowalska0 napisał:
Ha ha. Juz minus 8. Przyjaciele pokazuja klase. No coz, jaka klasa tacy przyjaciele....

Tak sie własnie zastanawiam, komentowac, czy nie komentowac...Watęk juz dawno odszedł od zamierzonego, zrobiło sie nieprzyjemnie. Faktem jest, że często pojawiają się w różnych postach wtrącenia "nie w temacie" i mnie samej zdarzyło sie nie raz tak uczynic. Jeżeli ktos nie chciałby odpowiadac na taką lub inną reakcję, to po prostu by tego nie robił. Jednak swoimi prawami rządzą się fora i albo sie w tym uczestniczy albo nie, wolna wola.

Nie wiem, czy tu chodzi o jakiś konkurs, o dawanie oklasków itd. ? Czy to ma takie wielkie znaczenie? Faktem jednak jest, że przeczytałam wszystkie powyższe wypowiedzi i musze obiektywnie stwierdzic, że to Pan Sławko nie potrafił wyluzowac, a potem przyłączyłeś(aś) się Ty. Nie jestem ani z klasy Giovi, ani z klasy Hilton, bo to osoby, które "spotykam" na forum i nic więcej. Nie mam tez zamiaru wchodzic tutaj komukolwiek w d..., bo pomimo pewnych rysów psychologicznych, które robię sobię na swój użytek, nadal mam świadomośc tego, że to po prostu świat wirtualny. Zdumiewa mnie tylko to, ile negatywnych reakcji można tutaj spotkac i ten fakt chyba najbardziej zbliża do tego realnego...

Luba, zeby sie w tym rozeznac, trzeba by wrocic wstecz. Ale kogo to obchodzi - lacznie ze mna. Przypierdolily sie do mnie tamte babole i tak sobie pierdolimy. Mam nadzieje, ze sie w koncu odpierdola. Ps. Konczylem te szkole, ktora Kwasnieski nie ukonczyl)

Ale wstecz do czego? Ja też kończyłam ten Uniwerek, jeżeli mówimy o tym samym A "babole" to niefajnie prawisz! Po czemu?

Mowimy o tym samym Uniwerku I dlatego Sopot znam, lacznie z tymi magicznymi podworeczkami.
BABOLE - klotliwe- drobiazgowe - pamietliwe - i niezapamietliwejednoczesnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalska0)
Wiking
Kowalska0 napisał:
Luba napisał:
Kowalska0 napisał:
Luba napisał:
Kowalska0 napisał:
Ha ha. Juz minus 8. Przyjaciele pokazuja klase. No coz, jaka klasa tacy przyjaciele....

Tak sie własnie zastanawiam, komentowac, czy nie komentowac...Watęk juz dawno odszedł od zamierzonego, zrobiło sie nieprzyjemnie. Faktem jest, że często pojawiają się w różnych postach wtrącenia "nie w temacie" i mnie samej zdarzyło sie nie raz tak uczynic. Jeżeli ktos nie chciałby odpowiadac na taką lub inną reakcję, to po prostu by tego nie robił. Jednak swoimi prawami rządzą się fora i albo sie w tym uczestniczy albo nie, wolna wola.

Nie wiem, czy tu chodzi o jakiś konkurs, o dawanie oklasków itd. ? Czy to ma takie wielkie znaczenie? Faktem jednak jest, że przeczytałam wszystkie powyższe wypowiedzi i musze obiektywnie stwierdzic, że to Pan Sławko nie potrafił wyluzowac, a potem przyłączyłeś(aś) się Ty. Nie jestem ani z klasy Giovi, ani z klasy Hilton, bo to osoby, które "spotykam" na forum i nic więcej. Nie mam tez zamiaru wchodzic tutaj komukolwiek w d..., bo pomimo pewnych rysów psychologicznych, które robię sobię na swój użytek, nadal mam świadomośc tego, że to po prostu świat wirtualny. Zdumiewa mnie tylko to, ile negatywnych reakcji można tutaj spotkac i ten fakt chyba najbardziej zbliża do tego realnego...

Luba, zeby sie w tym rozeznac, trzeba by wrocic wstecz. Ale kogo to obchodzi - lacznie ze mna. Przypierdolily sie do mnie tamte babole i tak sobie pierdolimy. Mam nadzieje, ze sie w koncu odpierdola. Ps. Konczylem te szkole, ktora Kwasnieski nie ukonczyl)

Ale wstecz do czego? Ja też kończyłam ten Uniwerek, jeżeli mówimy o tym samym A "babole" to niefajnie prawisz! Po czemu?

Mowimy o tym samym Uniwerku I dlatego Sopot znam, lacznie z tymi magicznymi podworeczkami.
BABOLE - klotliwe- drobiazgowe - pamietliwe - i niezapamietliwejednoczesnie

Mialem tez pewna ochote, zeby Cie o cos zapytac. Bo mi sie kojarzysz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Tylko że ja ten sam UG, ale inny wydział. A Sopot znam, bo stamtąd pochodzę Jak masz pytania, to zapraszam na private
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalska0)
Wiking
Luba napisał:
Tylko że ja ten sam UG, ale inny wydział. A Sopot znam, bo stamtąd pochodzę Jak masz pytania, to zapraszam na private

Pewnie to nie Ty, ale zapytam.
Moze to Lacrima???))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Kowalska0 - wyluzuj, nic się nie stało ! , a zadyma taka , że aż strach się bać , zaczynam łapać teraz to co napisał mi Grześ w dziale technicznym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Kowalska0 napisał:
kami napisał:
bad harry napisał:
jarmark z przekupkami i przekupkiem ?????

Wiejskie koło gospodyń miejskich
pozdrowionka Asiu i wszystkiego dobrego z okazji wczorajszy imienin

Eeee, taka gupia to ja nie jestem, zeby imionami swojemi szafowac po necie. Ale tak czy Asiak dziekuje, Kami). Prawko jusz masz????

kowalska a ty co zmieniłaś pleć?????
i widzę ze sporo sie pozmieniało juz Hilton nie nosi twej foci w portfelu ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
kami napisał:
bad harry napisał:

Dziekuję Kami
Samochód już zrobiony?Jak noga?

Miecha juz na zwolnieniu siedze;/ nudzi mi sie strasznie
Jutro mam wizytę w szpitalu może już ostatnia A autko no coz nie nie zrobione jeszcze jeżdżę z tym zadrapanym bokiem a mysle ze naprawie je juz w wakacje w pl bo w sumie... doszło mu parę zadrapań
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalska0)
Wiking
kami napisał:
Kowalska0 napisał:
kami napisał:
bad harry napisał:

Eeee, taka gupia to ja nie jestem, zeby imionami swojemi szafowac po necie. Ale tak czy Asiak dziekuje, Kami). Prawko jusz masz????

Kobieta cierpiaca, niech se ulzy. Wlasnie tak myslalam/em, ze jak przyjde z roboty to zastane pare oklaskow /-29 piekny wynik - cala rodzinna wies Hiltona sie na to zebrala lacznie z ksiedzem/.
I taka mysl mi zaswitala po glowie, ze gdyby ludzie taka cala energie poswiecali dla rzeczy dobrych, nasze zycie wygladaloby inaczej.
Rowniez Twoje Hilton.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
i pokłóciliście sie o oklaski????
jak dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kami napisał:
Kowalska0 napisał:
kami napisał:
bad harry napisał:

Kami, ja nie nosze w portfelu zdjec prostaków szukajacych zaczepki na wszelkie mozliwe sposoby I uwazająch Kraków za wieś :
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok