Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

podwyżki dla pracownikow stałych rolnictwo/ogrodni - Norwegia

Czytali temat:
Agnieszka Moja Norwegia (830 niezalogowanych)
43 Posty

(ewik1)
Nowicjusz
Czy ktoś wie coś na temat podwyżki dla pracowników stałych, wykwalifikowanych w branży ogrodniczej w tym roku????
Były jakieś czy nie????
dzięki za info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
POWIEDZIAŁ BYM COŚ NA TEN TEMAT BO SIEDZĘ W TEJ BRANŻY 12 LATEK, ALE CIĘ WKÓRWIĘ I CI NIE POWIEM BO MI TEŻ NIKT NIGDY NIC NIE MÓWIŁ, SAM DO WSZYSTKIEGO DOSZEDŁEM-POJEBAŁO BY CI SIĘ JAKBYM CI POWIEDZIAŁ-POWODZENIA ŻYCZĘ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
masejobe też Wielki Brat musi skierować do krainy wiecznych łowów .
chyba że mepsycholog pomoże mu w kąciku pokrzywdzonych w dzieciństwie gdzie Wielki Brat skierował ostatnio jakiś miecz prawdy który się złamał po trzecim poście
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
NOM TO STRASZNE, ALE I TAK MU NIC NIE POWIEM- W POLSCE ZA TAKIE INFORMACJE NIEKTÓRZY PŁACĄ I TO NAWET DUŻO, WIĘC CO JA MAM Z ZASZCZYT KOMUŚ COŚ MÓWIĆ
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
w tym przypadku milczenie jest złotem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
CZASEM TAK
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
masejobe, twoja najmadrzejsza wypowiedz tutaj to ta co nic nie mowisz.
pozdrawiam i tak trzymaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
ewik1 napisał:
Czy ktoś wie coś na temat podwyżki dla pracowników stałych, wykwalifikowanych w branży ogrodniczej w tym roku????
Były jakieś czy nie????
dzięki za info

Ewik1, a czy nie najprościej zapytac przełożonego, ewentualnie osobę, która jest reprezentantem związków zawodowych w danej firmie? U mnie wygląda to tak, że związki zawodowe staraja się o kolejną podwyżkę w wysokości 10 NOK brutto na godzinę dla pracowników zatrudnionych na czas nieokreślony. Rozmowy będą trwały z właścicielem fabryki. Jak ja czegoś nie wiem, to od razu walę wprost do osób zainteresowanych. To chyba najlepsza i najszybsza droga. Cóż jeszcze, oby nam i Tobie te podwyżki przyznali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
WSZYSTKO JEST ŁADNIE I PIĘKNIE EWIK1 KIEDY PRACUJE SIĘ PA BEDRIFTEN, NIESTETY PA JORDBRUKE JEST TROSZECZKĘ INACZEJ
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
ALBO DOBRA PRZEDSTAWIE CO I JAK NIECH POZOSTALI NIE MYŚLĄ ŻE PISZE CIĄGLE BZDURY, ZNAJ MOJE DOBRE SERCE- PROSZĘ CHWILECZKĘ POCZEKAĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok