Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jacek Pyznar (1304 niezalogowanych)
1 Post

(krisno1)
Wiking
jesteście zajebiści nie oto mi chodziło pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Artur Kaminski
(kortega7)
Wiking
Witam jesli chcesz pracowac to po 4 tyg wakacji bo tyle trwaja poprostu wracasz i zglaszasz sie do pracodawcy albo placi 7,5/h albo daje kwit i do Navu na permitering.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
krisno1 napisał:
Pozdro mam pytanie czy pracodawca może udzielić 8 tygodni wakacji jak to jest wg prawa

Pogadaj z pracodawcą, to Ci na pytanie odpowie i tyle Od siebie mogę tylko dodac, że wakacji na życzenie nie dostaniesz ot tak. Tak, jak pisali przedmówcy, będziesz musiał nadrobic godziny, żeby uzupełnic miesięczną godzinówkę. Czyli wszystkie Twoje ewentualne nadgodziny będa do tego wyrównania potrącane. A dlaczego Ty o tym nie wiesz? Nikt Ciebie na początku o tym nie poinformował? Podpisujesz kontrakt/umowę, dowiadujesz sie wszystkiego a propos, trzeba przecież wiedziec, co i jak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
lubo w budowlance panują troche inne zasady , tzw wolnoamerykanka . ja np mogłem pracować ile chciałem dziennie i jechać do polski też kiedy mi pasuje ( bez przesady oczywiście ) .
luba przeoczyła chyba że nasz autor nie chce urlopu . on chce pracować tylko że jego szef nie ma na to ochoty
nasz autor chciał poznać jakiś paragraf na to , tylko że takiego paragrafu nie ma żeby pracodawcę zmusić do zarabiania mu pieniędzy
jeżeli boss uprze się że nie będziemy pracować to nie i basta !!! albo permitering albo zwolnienie .
na to nasz bohater dostał odpowiedż chyba już w 6 poście od ZUZU ale nie o to mu chodziło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
bad harry napisał:
lubo w budowlance panują troche inne zasady , tzw wolnoamerykanka . ja np mogłem pracować ile chciałem dziennie i jechać do polski też kiedy mi pasuje ( bez przesady oczywiście ) .
luba przeoczyła chyba że nasz autor nie chce urlopu . on chce pracować tylko że jego szef nie ma na to ochoty
nasz autor chciał poznać jakiś paragraf na to , tylko że takiego paragrafu nie ma żeby pracodawcę zmusić do zarabiania mu pieniędzy
jeżeli boss uprze się że nie będziemy pracować to nie i basta !!! albo permitering albo zwolnienie .
na to nasz bohater dostał odpowiedż chyba już w 6 poście od ZUZU ale nie o to mu chodziło

No to ja widocznie inaczej zrozumiałam zapytanie postowicza. Czasami ciężko zrozumiec, o co danym forumowiczom chodzi. Dziekuję za wyjaśnienie Harry i nie śmiej się z blondynki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
bad harry napisał:

hary tam u was w tym ''pro puro "sa inne zasady.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok