Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szanse - Norwegia

Czytali temat:
(435 niezalogowanych)
5 Postów

(Bożenka)
Wiking
Możecie mi pomóc i powiedzieć czy są jakieś szanse na znalezienie pracy lub wynajęcia mieszkania w haugesund.Mam 28 lat i szukam pracy jako sprzątaczka lub opiekunka,nie znam języka norweskiego znam tylko angielski ale też słabo aby tylko jakoś się dogadać.Proszę o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie ma.
Chyba, ze masz kogos znajomego, kto ci pozwoli u siebie zamieszkac i pomoze znaleźć prace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Bożenka)
Wiking
Cześć dziękuje za odpowiedz.Właśnie nikogo nie mam znajomego żeby mi pomógł w znalezieniu pracy i mieszkania a samemu ciężko.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(krystyna_stavanger)
Nowicjusz
Tu masz w kazdym razie tanie pokoje:
www.finn.no/finn/realestate/lettings/obj...id=xz83133D4D4063544

Kogos do sprzatania zawsze potrzebuja..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Bożenka napisał:
Cześć dziękuje za odpowiedz.Właśnie nikogo nie mam znajomego żeby mi pomógł w znalezieniu pracy i mieszkania a samemu ciężko.Pozdrawiam

Bożenko, a dlaczego akurat Haugesund? Wydaję mi się, że fakt wyboru tak mało popularnego miejsca (mam nadzieję, że nikogo nie urażę), musi Cię chyba jakkolwiek z tym miejscem wiązac, mylę się?

Jednak, z brakiem znajomych, możliwości "zahaczenia się" i słabą znajomością języka (chociażby angielskiego), może byc rzeczywiście trudno. Hilton odpowiedziała rzeczowo, ale jakos mi się żal Ciebie zrobiło i proponuję może zamieścic ogłoszenie, że poszukujesz pracy w takim charakterze. Może ktoś z innego miasta cos będzie wiedział, może są inne osoby, które też sprzątają i poszukują kogoś do wspólnego zamieszkania, nie wiem. Kombinuj.

Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Bożenka)
Wiking
Dziękuję krysiu za informacje i pomoc.Serdecznie pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok