Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Prośba - Norwegia

Czytali temat:
(853 niezalogowanych)
1 Post
Sebastian Kominiak
(seba_1000)
Wiking
Mam do Was gorącą prośbe. Potrzebuje adresu do urzędu Nav w Oslo z polskimi pracownikami.
Z góry bardzo dziękuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Niestety nic ci to nie da, ponieważ Nav jest przypisany do poszczególnych okręgów, i w zaleznosci gdzie mieszkasz, tam załatwiasz sprawy. Idz , umów sie na wizyte i popros o tłumacza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO, UCZ SIĘ JĘZYKA, MOŻE CHCESZ ZNALEŹĆ PRACĘ W TAKIM TOWARZYSTWIE GDZIE NAJLEPIEJ NORWEDZY MÓWIĄ PO POLSKU? hAHAHAHAHA ,ZASTANÓW SIĘ SEBA 1000 CO PISZESZ I GDZIE OBECNIE PRZEBYWASZ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
CAPS LOCK- ci zajumali z klawiatury?
Zastanów się JAK PISZESZ i po co są wielkie litery.

eba idź do NAV sam, oni tam wcale nie gryzą nawet bez znajomości języka idzie sprawę załatwić (zależy na jaką osobę trafisz). Przygotuj sobie co masz do załatwienia (wystarczy czasem że ktoś ci napisze co chcesz załatwić).
Jak nie poskutkuje to pytaj o prawnika.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
NO NAJLEPIEJ PRZYJDŹ Z TŁUMACZEM JĘZYKA NORWESKIEGO OD RAZU
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Anna Nowak
(vaapo)
Wiking
Ludzie co się z Wami dzieje???? Po co tyle złośliwości, braku życzliwości? Czy jako Polacy musimy rzucać się sobie do gardeł i pytanie o co? Jeżeli ktoś pyta należy mu pomóc, bo pewnie ma problem. A Ty masejobe po co przebywasz w Norwegii jak Norwegów uważasz za debili?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
vaapo napisał:
Ludzie co się z Wami dzieje???? Po co tyle złośliwości, braku życzliwości? Czy jako Polacy musimy rzucać się sobie do gardeł i pytanie o co? Jeżeli ktoś pyta należy mu pomóc, bo pewnie ma problem. A Ty masejobe po co przebywasz w Norwegii jak Norwegów uważasz za debili?

Mam nadzieje, ze to sie tyczy innych wypowiedzi, nie mojej w tym wątku.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
halo Seba, popros Hilton to jest uczynna dziewczyna, za niewielka odplatnoscia ci pomoze.
w koncu te sofy takie drogie nie sa.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Tropik, teraz zbieram na telefon, bo sofe juz mam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
ej Hilti,Hilti a ile ci jeszcze brakuje do tego telefoniku?
z tego co wiem to Hary ma dla ciebie telefonik, tylko ze sie wstydzi bo on by chcial przy okazji o reke cie poprosic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok