Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

rerere - Norwegia

Czytali temat:
(427 niezalogowanych)
4 Posty

(eliza0461)
Wiking
witam!!!! prosze o pomoc w udzieleniu mi informacji w sprawie otrzymania pozyczki w banku na depozyt mieszkaniowy!!! moze juz ktos taka sprawe zalatwial to wie gdzie sie udac i jakie dokumenty sa potrzebna do otrzymania... bo przeczytalam w poradniku ,,NOWICJUSZ W NOREGII'' i wlasnie tam znajduje sie taka zmianka dotyczaca depozytu ;; ja pracuje tu legalnie od wrzesnia 2009;; z gory dziekuje i pozdrawiam;;;
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
zależy w jakim banku planujesz? każdy bank ma swoisty system udzielania kredytów itd. poprostu musisz iść do banku i popytać co i jak, nie mogę ci powiedzieć że zrób tak czy tak. wiem też że wszystko zależy też od twojego pobytu tutaj, wysokości zarobków no tak dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
ELIZA046 napisał:
witam!!!! prosze o pomoc w udzieleniu mi informacji w sprawie otrzymania pozyczki w banku na depozyt mieszkaniowy!!! moze juz ktos taka sprawe zalatwial to wie gdzie sie udac i jakie dokumenty sa potrzebna do otrzymania... bo przeczytalam w poradniku ,,NOWICJUSZ W NOREGII'' i wlasnie tam znajduje sie taka zmianka dotyczaca depozytu ;; ja pracuje tu legalnie od wrzesnia 2009;; z gory dziekuje i pozdrawiam;;;

Najlepiej w banku, w ktorym masz konto. Jezeli pracujesz legalnie od wrzesnia, to informacje o Twoich dochodach, Twoj bank juz ma. Trzeba tylko podejsc, i sie zapytac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
możesz sobie wziąć kredyt nawet na 30 lat, ja go spłacał nie będe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok