Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Spawacz - Norwegia

Czytali temat:
Andrzej Kowalski michał sajna Tom Tom Anna Mikołajczyk Beata Majkowska nicola1 Arkadiusz86 Oskar ,,,,, spawacz1 Bator1709 Ikett Personalpartner tomak45 Adam881 LC Contracting (4890 niezalogowanych)
4 Posty
Małgorzata Barasinska
(Gosiaczek84)
Wiking
Spawacz Tig,Mig,Mag z długoletnim doświadczeniem również w norwegii szuka pracy.Prosze o kontakt.Jarek 46237848
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Tu masz adresy do szukania pracy jako sveiser :

www.careerjet.no/sveiser-jobb.html

Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca%2c_...ukajacych_pracy.html

Tutaj masz link do tematu gdzie jest podana większość możliwości szukania pracy w NO.

Mały tip. dla administracji może by tak ten i kilka innych wątków złożyć w jeden temat do przeczytania OBOWIĄZKOWO każdemu kto chce zamieścić ogłoszenie szukam pracy. łatwiej dla szukających, miej spamu, ba nawet może by ktoś prace znalazł

Do szukającego: jeśli liczysz że ktoś tu zobaczy twoją ofertę i zaoferuje ci prace to się mylisz, samych ogłoszeń o pracę jest kilka no i profesja spawacza tu się nie trafia raczej(było jedno ogłoszenie przez ostatnie 6 m-cy)
Jedyne co możesz otrzymać to linki do stron i tu też raczej angielski albo norweski trzeba znać.
Zdaje mi się że kolega szuka raczej miejsca gdzie po polsku można się dogadać? Przez to pytanie tu zamieszczone?
(popraw mnie jeśli się mylę)

To ogłoszenie z przed trzech dni do pracy w NO już 246 kandydatów i trzeba sobie odpowiedzieć na pytanko czy ja się łapię na takie wymagania i jeśli już to czy pokonam konkurencję moim CV?

www.infopraca.pl/praca/spawacz-111-136/norwegia/2322963

Jeszcze jeden polski portal gdzie można szukać pracy w tej profesji.
www.spawalnictwo.com.pl/index.php

Plus

www.etat.net.pl/

i jeszcze

praca.money.pl/

Powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Małgorzata Barasinska
(Gosiaczek84)
Wiking
Nie interesują mnie polskie strony i mylisz się jeśli uważasz, że nie umiem norweskiego jest po prostu ciężko w tej branży znaleśc pracę. A sarkazm zachowaj dla siebie bo nie wiadomo kiedy noga może się podwinąc, pozdrawiam.
Ps. Jak widac ziomal ziomalowi nie pomoże tylko krytykowac potrafii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Mam nadzieje, ze to krytyka nie do mnie skierowana - nie orientuje sie na rynku pracy, ale znalazlam dla ciebie no. adres i probuje pomuc jak potrafie

Pozdrowienia i powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
barbara67 napisał:
Mam nadzieje, ze to krytyka nie do mnie skierowana - nie orientuje sie na rynku pracy, ale znalazlam dla ciebie no. adres i probuje pomuc jak potrafie

Oczywiscie, ze do Ciebie, jak tak sobie czytam...
Barbara jeszcze tu nikomu nie pomogla...i niech tak zostanie!!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Kow@lski napisał:
barbara67 napisał:

Oczywiscie, ze do Ciebie, jak tak sobie czytam...
Barbara jeszcze tu nikomu nie pomogla...i niech tak zostanie!!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Małgorzata Barasinska
(Gosiaczek84)
Wiking
Krytyka skierowana jest do tych którzy potrafią tylko dużo gadac, ale pomóc to już nie. Wcale nie oczekuję trzymania za rączkę. Chciałem jedynie uzyskac jakąś pomoc. Trzeba wszędzie próbowac, może akurat ktoś potrzebuje pracownika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Gosiaczek84 napisał:
Nie interesują mnie polskie strony i mylisz się jeśli uważasz, że nie umiem norweskiego jest po prostu ciężko w tej branży znaleśc pracę. A sarkazm zachowaj dla siebie bo nie wiadomo kiedy noga może się podwinąc, pozdrawiam.
Ps. Jak widac ziomal ziomalowi nie pomoże tylko krytykowac potrafii.

W Norwegii tak, ale w Irlandii, Serbii jest bardzo łatwo, oklo 20 euro na godzine.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Gosiaczek84 napisał:
Krytyka skierowana jest do tych którzy potrafią tylko dużo gadac, ale pomóc to już nie. Wcale nie oczekuję trzymania za rączkę. Chciałem jedynie uzyskac jakąś pomoc. Trzeba wszędzie próbowac, może akurat ktoś potrzebuje pracownika

Mogłem ci napisać powodzenia, trzymam za ciebie kciuki czekaj to ktoś zobaczy twój post i cię zatrudni, albo ci pracę znajdzie ktoś forumowiczów? (marne szanse i tyle, choć próbować możesz ja ci tego nie zabraniam przecież)
Napisałem ci że tu porostu takich możliwości nie ma.
Nie oczekujesz prowadzenia za rączkę tylko chciałeś uzyskać jakąś pomoc, a 26 linków w temacie do którego ci podałem link plus cztery polskie (które ciebie nie interesują) to niby co? dużo gadania?

Jakbyś nie był leniwy i przejrzał forum samemu, wysłał CV do wszystkich firm do których są podane linki i dopiero potem napisał że znasz norweski i ciągle nie możesz znaleźć pracy to uwierzyłbym że nie oczekujesz trzymania za rączkę.
Pisanie postu po polsku i pretensje że polskie strony cię nie interesują?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok