Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

CHORE DZIECKO!!! - Norwegia

Czytali temat:
Anna Dittmann Edward Żukowski marqolcia18 (1541 niezalogowanych)
1 Post

(060677)
Wiking
mam pytanko , moj syn jest chory nie moge zostawic go samego wiec wzielam wolne z pracy czy mam platne za te dni w pracy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
jak wzielas egenmelding to tak, a dlaczego nie wezmiesz od lekarza na dziecko?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
Z powodu choroby dziecka do 12 lat wlacznie masz prawo do platnego wolnego. Musisz wypelnic druk, ktory albo dostaniesz w pracy albo znajdz sobie w internecie - egenmelding i po prostu dostarcz go pracodawcy. Tych dni wlasnego zwolnienia na dziecko w ciagu roku masz bodajze 10. Druk jest latwo wypelnic; twoje imie nazwisko, data, krzyzykiem zaznaczyc okienko ze bierzesz wolne z powodu ,, barnsykdom,, ilosc dni, podpisac sie, dostarczyc pracodawcy i nie martwic sie o wiecej, Zycze powodzenia i powrotu do zdrowia. Gdybu zdarzylo sie , ze dziecko jest dluzej chore masz prawo do zwolnienia lekarskiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
egenmelding co to takiego ? od jakiego lekarza ? pozatym bylismy z dzieckiem na pogotowiu i nic nam nie dali chociaz pytalismy sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
wielkie dzieki !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
pewnie lekarz liczyl, ze wezmiesz ten ,, egenmelding,, - wlasne zwolnienie. Ja mysle, ze twoj zaklad pracy ma wlasne, ale przesylam ci ten z internetu. Trzeba go wypenic, bez ropisywania sie
Plik załącznika:
Nazwa pliku: EGENMELDINGSKJEMA.doc
Wielkość pliku: 20992
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
pewnie lekarz liczyl, ze wezmiesz ten ,, egenmelding,, - wlasne zwolnienie. Ja mysle, ze twoj zaklad pracy ma wlasne, ale przesylam ci ten z internetu. Trzeba go wypenic, bez ropisywania sie
Plik załącznika:
Nazwa pliku: EGENMELDINGSKJEMA-c4ba7f500d4c589247d506dd39874f41.doc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
Vika jestes wielka dzieki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
leon leonidos
(leonnorge)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
leonnorge napisał:
vika napisał:
Plik załącznika:
Nazwa pliku: EGENMELDINGSKJEMA.doc

[b]Witam.
Widzę że posjadasz bardzo dużą wiedzę na temat życia w Norwegii może by Pani administrator mianowała Cię szefem a sama odeszła na emeryturę bo wiedze jaką reprezentuje od razu widać po postach uzytkownikow.
pozdrawiam
[/b]

leonnorge.... masz swoje wlasne zdanie czy chcesz oceniac kogos na podstawie tego co inni pisza ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok