Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
bozena91 (2213 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
nie tylko twoich oni wszyscy,obojętnie z której strony barykady nie lubią dociekliwych i szukających sedna w tym wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Dino napisał:
kami napisał:
...wciska jakies teksty religijna jak dla mnie to jakas fanatyczka swiadkow jechowy ktorej płaca za zwerbowanie owieczki (nie mam nic do tej wiary ani wiezacych oceniam tylko zachowanie naszej forumowej pani psycholog) ...

Świadek Jehowy odpada, zbyt słabo zna Biblię. Ta książka jest dla nich podstawą agitacji. Fajnie się z nimi dyskutuje, niestety nie trawią moich interpretacji .

to nie wiem moze jakas wysłanka binladena i cos tam poczytała w bibli by obalic argumenty innowiercow ale za mało sie przyłozyła do tego jak zawsze zreszta do postow ktore tu pisze rowniez zbytnio sie nie przykłada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Moze trudno w to uwierzyc ale warto rozmawiac o wszystkim i ze wszystkimi, kazdy ma swoja prawde do przekazania!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
retier1 napisał:
nie tylko twoich oni wszyscy,obojętnie z której strony barykady nie lubią dociekliwych i szukających sedna w tym wszystkim

jesli pijesz do psychologow to sie nie zgodze mam kolezanki ktore tez sa psychologami tylko jak pisałam one nie gadaja takich głupot ale one skonczyły studia i maja dyplom z uniwersytetu a nie z bazaru w warszawie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
mepsycholog napisał:
Moze trudno w to uwierzyc ale warto rozmawiac o wszystkim i ze wszystkimi, kazdy ma swoja prawde do przekazania!

o ja nie moge doczekałam sie odpowiedzi od pani psycholog tylko szkoda ze taka ogolnikowa i nie odnoszaca sie do niczego jak to moja babcia mowiła;
ludzie zrobili urzytek z swej inteligencji -wynalezli głupote
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a tak swoja droga to co ty chcesz nam pzrekazac???hmm???? mam was w dupie jestescie za malutcy by zagłebiac sie w wasze problemy ???? zalezy mi tylko na tym by błyszczec ??? lans lans lans!!!!!!!!!!!!! i jeszczeraz lans o to na czym ci zalezy kochana pani psycholog
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
kami napisał:
retier1 napisał:

jesli pijesz do psychologow to sie nie zgodze mam kolezanki ktore tez sa psychologami tylko jak pisałam one nie gadaja takich głupot ale one skonczyły studia i maja dyplom z uniwersytetu a nie z bazaru w warszawie

kami myśle, ze retier1 napisal to o Świadkach Jehowy. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Widzę , że się znamy jak łyse konie psculkas i do tego ,stary z młodym Wyjęłaś mnię to z ust
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
no dobra zła interpretacja przepraszam retier1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
kami napisał:
a tak swoja droga to co ty chcesz nam pzrekazac???hmm???? mam was w dupie jestescie za malutcy by zagłebiac sie w wasze problemy ???? zalezy mi tylko na tym by błyszczec ??? lans lans lans!!!!!!!!!!!!! i jeszczeraz lans o to na czym ci zalezy kochana pani psycholog

Przekazywac mozemy sobie rozne wiadomosci , mozemy tez prowadzic dialog ale to juz wybor indywidualny, zapraszam na pogawedke w dziale porad.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok