Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2292 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Andzia2921 napisa艂:
Narazie tak c贸rka ma 9 lat syn 3 bez pracy nie moge zabrac do Norwegi wiesz szko艂a przedszkole. Nie jestem pann膮 zawsze im lepiej.

Hmm nie bardzo kumam....nie jestes panna,a w Norwegii masz kogos,masz dzieci,ktore zostawiasz w Polsce a jedziesz do chlopa?Popraw mnie jesli sie myle
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Andzia2921 napisa艂:
Bardzo chetnie ale m贸j angielski kiepski. Duzo rozumiem m贸wie kali pic kali jesc ale zerkne dzieki........

Wydaje mi sie ze na poczatek powinno starczyc najwazniejsze bys zrozumia艂a co do ciebie mowia i potrafi艂a odpowiedziec nie wazne ze na zasadzie kali mowi kali chce itp w koncu tu jezyk urz臋dowy to norweski wiec i tak bedziesz sie musia艂a tego jezyka nauczyc jesli myslisz o d艂uzszym pobycie
zycze powodzenia
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
bo trzeba sie nastawic nie na KALI M脫WI,KALI CHCE tylko.......KALI CHCIE膯 KALI MIE膯...I KONIEC....
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Post贸w
Maniak
Andzia2921 napisa艂:
Bardzo chetnie ale m贸j angielski kiepski. Duzo rozumiem m贸wie kali pic kali jesc ale zerkne dzieki........

z tym kali pic kali jesc roznie to jest wiem ze McDonald's Norge AS zatrudnial takich ludzi

musisz uczyc sie jezyka a najlepiej to norweskiego jak chcesz tu dluzej popracowac

bez jezyka to male szanse male zarobki czeste wykorzystywanie nie zawsze ale to sie zdaza czesto i gesto
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andzia2921)
Wiking
To wyjasnie. Szukam pracy i mieszkania. W Norwegi juz by艂am ale musialam zjechac problemy zdrowotne w rodzinie. Dzieci siedzia艂y z dziadkami a ja pracowalam. Samej jest ci臋zko a w Norwegi mam przyjaci贸l. M贸wiac przyjaciel to nie ch艂op tylko osoba na kt贸rej mozesz polegac i kt贸ra mi pomog艂a. Czy teraz jasne bo naprawde inaczej nie umiem
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andzia2921)
Wiking
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Andzia2921 napisa艂:
To wyjasnie. Szukam pracy i mieszkania. W Norwegi juz by艂am ale musialam zjechac problemy zdrowotne w rodzinie. Dzieci siedzia艂y z dziadkami a ja pracowalam. Samej jest ci臋zko a w Norwegi mam przyjaci贸l. M贸wiac przyjaciel to nie ch艂op tylko osoba na kt贸rej mozesz polegac i kt贸ra mi pomog艂a. Czy teraz jasne bo naprawde inaczej nie umiem

Jezeli to ktos na kim mozesz polegac,pomagal Ci a poza przyjaznia laczy Was cos wiecej,to dlaczego nie sciagnie Cie do Norwegii z dziecmi.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
skoro by艂as to wiesz co i jak i jak pracowa艂as to zosta艂y ci napewno jakies znajomosci wyslij emile do tych ludzi ze wracasz moze zatrudnia cie znow a jak nie to moze poleca innym osoba
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok