Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

co oni jedza? czy on sie nie myja? - Norwegia

Czytali temat:
(1133 niezalogowanych)
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
I masz tu ci babo placek... Jeszcze jakis czas temu trudno bylo o jakiekos obcokrajowca u mnie miescie, a tutaj z dnia na dzien nagle zrobil sie wysyp pakistanow (czy cos tego typu) nie ma ich jakos duzo, ale nagle pojawili sie nie wiadomo skad. Rasista nie jestem, ale zastanawiam sie co oni jedza, albo czy sie myja, bo tak wala, ze wytrzymac nie mozna. Zarowno faceci jak i kobiety. Taki dziwny smrod, ale oblesny i okropny. O matko...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Miesiąc temu czy dwa były znowu powodzie w Bangładeszu , to może z tamtąd przypłyneli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Hardi napisał:
I masz tu ci babo placek... Jeszcze jakis czas temu trudno bylo o jakiekos obcokrajowca u mnie miescie, a tutaj z dnia na dzien nagle zrobil sie wysyp pakistanow (czy cos tego typu) nie ma ich jakos duzo, ale nagle pojawili sie nie wiadomo skad. Rasista nie jestem, ale zastanawiam sie co oni jedza, albo czy sie myja, bo tak wala, ze wytrzymac nie mozna. Zarowno faceci jak i kobiety. Taki dziwny smrod, ale oblesny i okropny. O matko...
Używają perfum Kloak Channel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Andrew Wat
(andvat)
Początkujący
malem okazje mieszkac z Indyjczykami

Jesli chodzi o jedzenie, uzywaja strasznie duzo curry w roznych odmianach
troche to nieprzyjemne ale nie myja garnkow tylko gotuja w jednym uzywajac straszne ilosci tej curry
podobno u siebie maja problemy z czysta woda a curry jest niezlym naturalnym antybiotykiem

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
To może i na świńską grype będzie dobra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
nie martw sie Hardi,to sa pewnie azylanci lub kandydaci na nich,maja co jesc,a pewnie lada moment dostana jakies lokum to i sie umyja
dzieki tej pomocy bardzo szybko stana na nogi i nie nalezy krecic na nich nosem,bo pewnie w niedlugim czasie beda dobrze ustawieni,a w przyszlosci czesc z nich zostanie lokalnymi pracodawcami
niestety Norwegia sie zapelnia czy tego chcemy czy nie,niedawno byl artykul na mn,ze gminy nie chca przyjmowac azylantow(ale niestety nie maja wyjscia)
trzeba byc wyrozumialym,wielu z nas pamieta czasy jak Polacy uciekali min przez niemieckie granice z plecakami,a i po drodze finskiej lazni pewnie nie zazywali
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Znam 4 Hindusów, 2 to czyscioszki , a 2 pozostalych to brudasy. Remis. Nie nalezy uogólniac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Nie, ja nie uogolniam, pisze tylko o tych, ktorzy tutaj wyrosli jak grzyby po deszczu... a nie padalo od miesiaca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Hilton napisał:
Znam 4 Hindusów, 2 to czyscioszki , a 2 pozostalych to brudasy. Remis. Nie nalezy uogólniac.
Masz rację Hilton, nie ma co uogólniać, wśród naszych rodaków też można trafić świeżych inaczej. Wcale nie jest ich mało, tak w nawiasie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
DZIKI napisał:

wśród naszych rodaków też można trafić świeżych inaczej. Wcale nie jest ich mało, tak w nawiasie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok