Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

TO JUZ PRZESADA!!!!!!!! - Norwegia

Czytali temat:
(839 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie dość, że informacja o tej helołinowej dyskotece razi na stronie MN, mało tego, ze atakowano mnie wiadomoscią prywatną o tej własnie "super" imprezie, to dodatkowo dostałam sms (aaaaaa!!!!!) o tymże zbliżalącym sie wydarzeniu. Autorem jest "DyskotekaPL". MÓWIĘ DOŚĆ!!!!!
Apeluje do organizatorów tej imprezy i zarazem do akwizytorów Oriflame - dajcie sobie na wstrzymanie. Halloween, to nie jest polska tradycja i nie rozumiem dlaczego "musze tam byc"?? Przyjdzie ten, kto ma na to ochote i kto zamiast kultywowac polskie tradycje, preferuje halloween nie znając genezy tego święta, a także walentynki itp.
Zaprosiliście mnie RAZ i wystarczy!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Hilton napisał:
Nie dość, że informacja o tej helołinowej dyskotece razi na stronie MN, mało tego, ze atakowano mnie wiadomoscią prywatną o tej własnie "super" imprezie, to dodatkowo dostałam sms (aaaaaa!!!!!) o tymże zbliżalącym sie wydarzeniu. Autorem jest "DyskotekaPL". MÓWIĘ DOŚĆ!!!!!
Apeluje do organizatorów tej imprezy i zarazem do akwizytorów Oriflame - dajcie sobie na wstrzymanie. Halloween, to nie jest polska tradycja i nie rozumiem dlaczego "musze tam byc"?? Przyjdzie ten, kto ma na to ochote i kto zamiast kultywowac polskie tradycje, preferuje halloween nie znając genezy tego święta, a także walentynki itp.
Zaprosiliście mnie RAZ i wystarczy!!!!!!!!!!!!!!

Widocznie raz to mało, bo można zapomnieć!!!! A przecież "musisz" być na norsk zaduszkiloween, może w promocji będą kosmetyki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Tez dostalam tego samego durnego smsa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Bez obrazy!!!!!!!!!!!!!!! Widocznie poszukuja czarownic!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihihihiihihihihihihihihiihihihihihhihihiihihihihihihihihihihihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
no dzieki stary
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Anna!!!!!!!!!!!!!!!!!! No wlasnie z braku takowych rozsylaja tez Wam zaproszenia!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(Marcin_D)
Początkujący
aaaaaa... ja nie dostalem smsa.... zaproszenia tez nie mam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Chlopcy????? a my to co gorsze????? tez bym chciala wygrac jakis kremik pod oczeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Bez obrazy!!!!!!!!!!!!!!! Widocznie poszukuja czarownic!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihihihiihihihihihihihihiihihihihihhihihiihihihihihihihihihihihi

czarownic ales dopieprzyl, usmialem sie niezle
tylko sie nie obrazac dziewczyny prosze

hilton.... a skad mieli twoj numer ? bo jesli rejestrowalas sie przy zakupie na wlasne dane to ok, znalezli w gulesider np.
ale jesli nie rejestrowalas na siebie to skad ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
ulv72 napisał:
krolestwo za konia napisał:

czarownic ales dopieprzyl, usmialem sie niezle
tylko sie nie obrazac dziewczyny prosze

hilton.... a skad mieli twoj numer ? bo jesli rejestrowalas sie przy zakupie na wlasne dane to ok, znalezli w gulesider np.
ale jesli nie rejestrowalas na siebie to skad ?

A jak wytlumaczyc ze tylko zenska czesc forum dostaje esy????? Przeciez to zlot............. ktore beda podziwiac tego aniolka ktory byl na zdjeciu reklamie tego klubu!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok