Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

DZIS NUDZI mi sie w pracy - Norwegia

Czytali temat:
Aleksandra Gontarz (835 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
i z tych nudów zajrzałam na portal plotkarski. Dzial pt. "Najlepsze partie poskiego show-biznesu".
Zdjęcie 6. Pod nim podpis " nieco zapomniany ale wciąż przystojny" oraz jeden z komentarzy " a gdzie delfin?"
Na stare lata juz na prawde nie byle co mnie moze rozśmieszyć

pomponik.pl/galerie/podpatrzono/najlepsz...jecie/duze,1146571,6
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hej Hilton Aż tak staro się dzisiaj czujesz Fakt, pogoda nie prowokuje do weselszych myśli Kiedyś wspominalaś że pracujesz z męską zalogą, i niema żadnego niemądrego Jasia do zabawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
mi tez sie mega nudzi czyli dzien jak codzien a co do linka to powaliło mnie na kolanadobry jest tez 12 szuka swojej połowki ale 0,7 tez nie pogardzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
retier1 napisał:
Hej Hilton Aż tak staro się dzisiaj czujesz Fakt, pogoda nie prowokuje do weselszych myśli Kiedyś wspominalaś że pracujesz z męską zalogą, i niema żadnego niemądrego Jasia do zabawy

Ostatnio sie tez usmialismy, bo wrzucilismy kontrakt na remont domu w tłumacza na google. I jeden z podpunktow brzmial "pozbyc sie ryzyka zabójstwa na suficie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hilton napisał:
retier1 napisał:

Ostatnio sie tez usmialismy, bo wrzucilismy kontrakt na remont domu w tłumacza na google. I jeden z podpunktow brzmial "pozbyc sie ryzyka zabójstwa na suficie"
Poprzez nie montowanie haków ?????????????!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
DZIS NUDZI mi sie w pracy...

Nastepnym razem daj znac wczesniej. Ja dopiero teraz pierwsza kawe pije, bo zapierd taki, ze leb urywa. A tak podeslal bym Ci jakas drobna robote, Ty bys sie nie nudzila, a ja bylbym mniej obciazony...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Hilton napisał:
Jak chcesz sie tez dobrze usmiac to zrob tak:

1. Otworz pusty dokument Worda;
2. Wpisz lub wklej: =rand(200,99)
3. naciśnij Enter

nawet w Microsofcie nie wiedza czemu tak jest

najlepiej jest to zrobic gdy sie ma PL Worda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
A mowia ze internet nie uczy! A ja prosze dowiedzialem sie najpierw czego mi brakuje aby poznac milosc swojego zycia a teraz Hilton pokazala mi jak musze wygladac!!!! Mam tylko jedno pytanko a w zasadzie dwa- czy musze tez zlowic delfina i jak dlugo trzeba wciagac aby oczy sie tak zapadly rownomiernie do klatki piersiowej?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
A mowia ze internet nie uczy! A ja prosze dowiedzialem sie najpierw czego mi brakuje aby poznac milosc swojego zycia a teraz Hilton pokazala mi jak musze wygladac!!!! Mam tylko jedno pytanko a w zasadzie dwa- czy musze tez zlowic delfina i jak dlugo trzeba wciagac aby oczy sie tak zapadly rownomiernie do klatki piersiowej?????

Tobie jest do twarzy w koszuli w paski.
ps. trzeba byc na bezdechu 5 minut.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hilton napisał:
krolestwo za konia napisał:

Tobie jest do twarzy w koszuli w paski.
ps. trzeba byc na bezdechu 5 minut.

Hilton za co te pasiaki???? Naprawde jeszcze nic nie zrobilem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurcze na bezdechu 5 minut po wciagnieciu koki???? chyba nie dam rady i zostaje taki jaki jestem!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok