Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

ostrzezenie dla polakow - Norwegia

Czytali temat:
bozena91 (2272 niezalogowanych)
6 Postów
nelly })i({
(norwegian)
Wiking
witam, chcialam ostrzec wszystkich polakow podrozujacych z polski do oslo torp, jesli nie macie zamowionego transportu z oslo torp do drammen lub oslo to UWAZAJCIE na BOGDANA I JEGO SYNA, ludzie ci sa bezwzgledni, podrozujacych wciagaja do swoich busow niemalze sila a jesli ktos nie chce jechac z nimi to rzucaja mocnymi wyzwiskami, NIE POLECAM TYCH PRZEWOZNIKOW I RADZE NA NICH UWAZAC, mowie to po wlasnym doswiadczeniu, ZDECYDOWANIE POLECAM KIEROWCOW DARKA I MIRKA, KTORZY SA KULTURALNI, NIE BIORA NIKOGO NA SILE DO SWOICH BUSOW NAWET JESLI SIE ICH ZAREZERWOWALO, SA TO LUDZIE NA KTORYCH ZAWSZE MOZNA POLEGAC, ZAWSZE UTRZYMUJA KONTAKT TELEFONICZNY, DOJAZD NA I Z LOTNISKA JEST PEWNY, MILY I BEZPIECZNY !!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Aero)
Wiking
To mi wyglada na zwykla reklame kosztem oczerniena kogos, w dodatku ja jechalem z tym Darkiem i gosc niby mily, ale od razu mi podpadl bo cala droge nadawal na Norwegow jacy to oni zli i glupi, jaka pogoda paskudna, jakie wszystko drogie itd. w koncu sie wkurzylem i mu powiedzialem, zeby w takim razie wracal do PL.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Kate.noreg wkleiles ten sam post w 3 tematach to 75% twoich postow
troche duzo za wciaganie do busa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Kate.noreg napisał:

... UWAZAJCIE na BOGDANA I JEGO SYNA, ludzie ci sa bezwzgledni, podrozujacych wciagaja do swoich busow niemalze sila a jesli ktos nie chce jechac z nimi to rzucaja mocnymi wyzwiskami, NIE POLECAM TYCH PRZEWOZNIKOW I RADZE NA NICH UWAZAC, mowie to po wlasnym doswiadczeniu...,

Taaa, wciągają i nie gwałcą, tylko na miejsce dowożą, to się im oberwało...

Poza tym jak można kogoś na siłę do busa wciągnąć? I nie krzyczysz, nie bronisz się? Jak ktoś by mnie zaczął wyzywać, to bym mu środkowy palec pokazał, a nie wsiadł z nim do auta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Kate.noreg napisał:
witam, chcialam ostrzec wszystkich polakow podrozujacych z polski do oslo torp, jesli nie macie zamowionego transportu z oslo torp do drammen lub oslo to UWAZAJCIE na BOGDANA I JEGO SYNA, ludzie ci sa bezwzgledni, podrozujacych wciagaja do swoich busow niemalze sila a jesli ktos nie chce jechac z nimi to rzucaja mocnymi wyzwiskami, NIE POLECAM TYCH PRZEWOZNIKOW I RADZE NA NICH UWAZAC, mowie to po wlasnym doswiadczeniu, ZDECYDOWANIE POLECAM KIEROWCOW DARKA I MIRKA, KTORZY SA KULTURALNI, NIE BIORA NIKOGO NA SILE DO SWOICH BUSOW NAWET JESLI SIE ICH ZAREZERWOWALO, SA TO LUDZIE NA KTORYCH ZAWSZE MOZNA POLEGAC, ZAWSZE UTRZYMUJA KONTAKT TELEFONICZNY, DOJAZD NA I Z LOTNISKA JEST PEWNY, MILY I BEZPIECZNY !!!!!!

niesamowite rzeczy piszecie panowie darku i mirku, wow !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Niesamowite...wygląda mi to na chwyt ponizej pasa
bardzo niezdrowa rywalizacja....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Co dla jednego jest zle dla innego moze okazac sie wiecej niz dobre. Nie powiem widok busow wczesnym rankiem na terminalu i szukanie przez nas wlasciwego pojazdu jest komiczne.Korzystalem dwa razy z tych uslug i chyba juz wiecej niechce o ile zycie mnie nie zmusi. Nsb,flybuss,flytog a nawet taxi(latem 250 koron w promocji w Cristania na Gardemoren) jednak jakos lepiej do mnie przemawiaja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Co dla jednego jest zle dla innego moze okazac sie wiecej niz dobre. Nie powiem widok busow wczesnym rankiem na terminalu i szukanie przez nas wlasciwego pojazdu jest komiczne.Korzystalem dwa razy z tych uslug i chyba juz wiecej niechce o ile zycie mnie nie zmusi. Nsb,flybuss,flytog a nawet taxi(latem 250 koron w promocji w Cristania na Gardemoren) jednak jakos lepiej do mnie przemawiaja.

owszem, mozna jechac flybuss-em lub taksowka.... ale spojrz ile wtedy tracisz ! musisz do tego flybusa czy taksowki wsiasc sam... nikt cie sila nie wepcha kierowca tego flybusa czy taksowkarz pewnie bedzie uprzejmy.... nie dostaniesz na "dzien dobry Oslo" wyzwiskiem ... slowem...kiszka....nudy.... no, a nie daj bozia trafisz jeszcze na takich dwoch jak darus i mirus i dopiero wtopa ! tacy beda uprzejmi i unizeni...tacy mili, kulturalni..... ze z tej dobroci to w kompleksy wpadniesz ze ty to nie taki cudowny jak oni.....ze poprawic sie trzeba.... i od razu dasz im podwojna stawke.... z tej wdziecznosci...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Aero napisał:
To mi wyglada na zwykla reklame kosztem oczerniena kogos, w dodatku ja jechalem z tym Darkiem i gosc niby mily, ale od razu mi podpadl bo cala droge nadawal na Norwegow jacy to oni zli i glupi, jaka pogoda paskudna, jakie wszystko drogie itd. w koncu sie wkurzylem i mu powiedzialem, zeby w takim razie wracal do PL.

wow !!! ty to masz gadane..... i co, posluchal cie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Nudnik Szpilkez mowi mirus i darus sa wspaniali,cudowni,zabawni wspaniali kierowcy, poprostu miodzio przytul do rany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok