Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Hallo...fani boksu...śpicie? - Norwegia

Czytali temat:
(7202 niezalogowanych)
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Mój m od rana,a zreszta i wczoraj zyje wielkim wydarzeniem miesiąca jakim jest sławetna walka endriu gołoty z niejakim adamkiem ...telewizja też ciągle trąbi .....a tu cisza,nikt sie nic nie wypowiada...no,fani ruszyć zwoje mózgowe i podyskutowac jakie to będzie atrakcyjne wydarzenie i co sadzicie o obydwóch panach ....a poźniej podyskutujemy po walce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Adamek jeśli wygra to przejdzie dzięki tej walce do wagi ciężkiej

oj u nas to będzie fajne dzisiaj oglądanie, nie dość że imprezka (mężo ma urodzinki, co prawda jutro ale dzisiaj startujemy ) to i walka... hehehe ja, dziecko i 3 chłopów w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
B.K. napisał:
Mój m od rana,a zreszta i wczoraj zyje wielkim wydarzeniem miesiąca jakim jest sławetna walka endriu gołoty z niejakim adamkiem ...telewizja też ciągle trąbi .....a tu cisza,nikt sie nic nie wypowiada...no,fani ruszyć zwoje mózgowe i podyskutowac jakie to będzie atrakcyjne wydarzenie i co sadzicie o obydwóch panach ....a poźniej podyskutujemy po walce Hej B.K. A z którym TY byś chciała się bić Tu napewno byłby większy odzew
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
A ja tak lubię boks i chciałam popatrzeć.........
Ale nici z tego , bo mam ,,cyfrę,,a pokażą walkę w ,,polsacie,,
Wszyscy moi znajomi też mają ,,cyfrę,,
Piszcie na bieżąco relację .........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
retier1 napisał:
B.K. napisał:
Mój m od rana,a zreszta i wczoraj zyje wielkim wydarzeniem miesiąca jakim jest sławetna walka endriu gołoty z niejakim adamkiem ...telewizja też ciągle trąbi .....a tu cisza,nikt sie nic nie wypowiada...no,fani ruszyć zwoje mózgowe i podyskutowac jakie to będzie atrakcyjne wydarzenie i co sadzicie o obydwóch panach ....a poźniej podyskutujemy po walce Hej B.K. A z którym TY byś chciała się bić Tu napewno byłby większy odzew

wiesz ...to jest całkiem interesujące pytanie na powaznie to bym dostała oklep jak nigdy w zyciu od jednego jak i od drugiego a na żarty to jakby mnie podkur....li to zmieszałabym z błotem i obsypała piórami...wszak kobieta potrafi , czyż nie prawda???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(xxx1xxx)
Wiking
jak powiedzial moj kolega, zebysmy tylko zdolali piwo dopic w czasie walki haha, pozdrawiam fanow sportu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
B.K. napisał:
retier1 napisał:
B.K. napisał:

wiesz ...to jest całkiem interesujące pytanie na powaznie to bym dostała oklep jak nigdy w zyciu od jednego jak i od drugiego a na żarty to jakby mnie podkur....li to zmieszałabym z błotem i obsypała piórami...wszak kobieta potrafi , czyż nie prawda???
No to chyba ciekawsza by była walka z Endriu,on bije naogół poniżej pasa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
wiesz ...to jest całkiem interesujące pytanie na powaznie to bym dostała oklep jak nigdy w zyciu od jednego jak i od drugiego a na żarty to jakby mnie podkur....li to zmieszałabym z błotem i obsypała piórami...wszak kobieta potrafi , czyż nie prawda??? [/quote] No to chyba ciekawsza by była walka z Endriu,on bije naogół poniżej pasa

a mnie to ryba bo nie posiadam w tym miejscu tych drogocennych klejnotów co panowie....
no ale jak bym oddała,albo zdołała oddać to mogłby miec facio nie lada problem pozatym potrafie gryźć,drapać i kopać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
nie klepcie sie niech to robia inni ale bedzie napewno ciekawa walka osobiscie stawiam na Adamka tylko ze Golota jest wielki i masywny ale zobaczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Gołota jest słaby psychicznie.Jeśli Adamek to wykorzysta to ma wygraną walkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok