Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

3 osoby , 4 godziny czekania - Norwegia

Czytali temat:
rk12345 (274 niezalogowanych)
1 Post

(060677)
Wiking
czy wy tez mieliscie przyjemnosc czekac na lekarza cztery godziny w kolejce? i tylko trzy osoby przed wami, tak dziala legevakt u nas , to poprostu chore!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
tak, to normalne, a jak długo czekałas, aby pozbyc sie z Norwegii matki dzieci swojego nowego faceta? Chyba dłuzej... widszisz jak to jest? Teraz płacisz za to co zrobiłas innej kobiecie. Pamietam cie z forum sprzed kilku miesiecy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
Jest zle, nie licz nigdy na norweska sluzbe zdrowia. Zarabiasz teraz norweskie korony, znajdz sobie prywatnego lekarza w Polsce. Mowie ci to jak ze sama jestem matka i z norweskimi roznymi specjalistami do czynienia mialam duuuuuuuuuuuuuuuzo razy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
hilton chyba cos z toba nie tak! pisze na temat sluzby zdrowia a ty wyskakujesz mi z czym!? a i do Twojej wiadomosci nie musialam sie jej pozbywac sama sie pograzyla biedulka!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
Hilton napisał:
tak, to normalne, a jak długo czekałas, aby pozbyc sie z Norwegii matki dzieci swojego nowego faceta? Chyba dłuzej... widszisz jak to jest? Teraz płacisz za to co zrobiłas innej kobiecie. Pamietam cie z forum sprzed kilku miesiecy.

Jestem tego samego zdania; jesli sie komus zrobilo krzywde otrzyma sie to samo ze zdwojona sila. Trzeba byc ostroznym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
na litosc nie robilam nikomu krzywdy zreszta niebede sie tlumaczyc bo winni sie tlumacza , aco niektorzy niech uwznie czytaja posty ok?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
ja w Polsce czekałam na pogotowiu 3 godziny na lekarza i nikogo nie było w kolejce, tylko ja i moja niespełna dwuletnia córeczka Więc chyba akurat to jest takie samo jak w Polsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok