Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(3002 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ech to zastraszanie... mnie juz nie raz straszono prawnikami, znajomosciami, nawet mia艂am sprawe w sadzie. Wygra艂am, mimo tego ze broni艂am sie sama, a tamta strona mia艂a op艂aconego adwokata. Od tego momentu wiem, ze dam sobie rade. I na prawde, jak s艂ysze ze ktos kogos poda do s膮du...... to sikam na miejscu, ze smiechu oczywiscie.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Post贸w
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Ale najsmieszniej jest jak ktos chce podac do sondu (nie mylic z S膮dem), juz kiedys taki jeden gosc mnie straszyl sondem A ja ciagle nie wiem co to jest
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Post贸w
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Hilton napisa艂:
Ech to zastraszanie... mnie juz nie raz straszono prawnikami, znajomosciami, nawet mia艂am sprawe w sadzie. Wygra艂am, mimo tego ze broni艂am sie sama, a tamta strona mia艂a op艂aconego adwokata. Od tego momentu wiem, ze dam sobie rade. I na prawde, jak s艂ysze ze ktos kogos poda do s膮du...... to sikam na miejscu, ze smiechu oczywiscie.
Mam nadziej臋, 偶e z tym siku to si臋 troch臋 kontrolujesz, bo przecie偶 nie wsz臋dzie wypada tak robi膰 (wiem po sobie )
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
ale to nie polska
tu nie ma ustawy o ochronie danych osobowych
wystarczy wpisac w google nazwe forum i mamy wlascicielke ,adres date urodzenia ,prace zawodowa od 2008 05
zarobki ,zaplacony podatek
oooo wlasnie a co to znaczy ,,,Recepcjonistak,,,????
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Post贸w
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
portal moja norwegia ma koncowke pl
fm ma koncowke net
wiec chyba jednak Polska
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
PUNKT 1 REGULAMINU MOJEJ NORWEGII
"Regulamin stworzono opieraj膮c si臋 na prawie i przepisach obowi膮zuj膮cych na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej. Zasady regulaminu okre艣laj膮 warunki korzystania i funkcjonowania serwisu internetowego Moja Norwegia, znajduj膮cego si臋 pod adresem www.mojanorwegia.pl, a tak偶e prawa i obowi膮zki u偶ytkownik贸w serwisu, jak i zakres odpowiedzialno艣ci oraz obowi膮zki podmiotu prowadz膮cego serwis Moja Norwegia. Przed rejestracj膮 u偶ytkownicy zobowi膮zani s膮 do szczeg贸艂owego zapoznania si臋 z niniejszym regulaminem i zaakceptowania jego postanowie艅.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Post贸w
Tom Tom
(McBeth)
Nowicjusz
Tak z czystej ciekawosci bo cala "awanturka" malo mnie interesuje. Moze znajdzie sie jakis prawnik i wypowie bo to interesujaca sprawa w dobie internetu. Oczywiscie wszystko co teraz napisze jest czysto hipotetyczne:
Mamy forum ktorego regulamin jest oparty na polskim prawie, zalozmy ze lamie to prawo popelniajac jakies "przestepstwo" ale:
-lamie to prawo piszac z terenu innego kraju
-w kraju z ktorego pisalem na forum to "przestepstwo" nie jest przestepstwem
A tak jeszcze zeby utrudnic, co jesli jestem obywatelem polskim a co jesli nie?
Ktos cos wymysli?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
McBeth napisa艂:
Tak z czystej ciekawosci bo cala "awanturka" malo mnie interesuje. Moze znajdzie sie jakis prawnik i wypowie bo to interesujaca sprawa w dobie internetu. Oczywiscie wszystko co teraz napisze jest czysto hipotetyczne:
Mamy forum ktorego regulamin jest oparty na polskim prawie, zalozmy ze lamie to prawo popelniajac jakies "przestepstwo" ale:
-lamie to prawo piszac z terenu innego kraju
-w kraju z ktorego pisalem na forum to "przestepstwo" nie jest przestepstwem
A tak jeszcze zeby utrudnic, co jesli jestem obywatelem polskim a co jesli nie?
Ktos cos wymysli?

nie ma tu nic do wymy艣lania, bo REJESTRUJ膭C SIE na tym portalu stajesz sie automatycznie jego U呕YTKOWNIKIEM, wiec musisz sie stosowac do regulaminu. I nie istotne jest czy siedzisz przy kompie w lepiance w Somalii czy w biurze w Nowym Jorku, nie wazne czy艣 Polak, Ormianin, Japo艅czyk....
Definicje uzytkownika znajdziesz w punkcie 2 regulaminu.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Post贸w

(Marcin_D)
Pocz膮tkuj膮cy
Tak na marginesie albo i nie...
jak juz powyzej napisano, mojanorwegia.pl jest zarejestrowana w polsce..... chyba. I ma tam biuro... choc telefony sa podane rowniez do norwegii.
to czy ma to znaczenie skad jest administrowana?
bo tak logicznie rzecz biorac to wiadomo dlaczego... pewnie koszty, chociaz moge sie mylic...

Poza tym milo by bylo znac ludzi ktorzy tym interesem sie zajmuja, administruja tym czy tamtym dzialem...itd. itp.

W koncu jest o Norwegii i w norwegii jak najbardziej ma najwiecej uzytkownikow.

Pozatym jak widze z reklam i paru wpisow, jest to strona scisle zwiazana z firma Polish Connection czyli firma dzialajaca i zarejestrowana w Norwegii...
a raczej z osoba wlascicielki ktora wiele osob tu zna, wiec tajemnica chyba to nie jest,
(napisal bym dane osobowe gdyby mojanorwegia miala koncowke "no" bo to zaden sekret tutaj, a w polsce to straszne przestepstwo)
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
PC jest wsp贸艂w艂a艣cicielem. Mn nie jest jedynaczk膮, bo istniej膮 jeszcze moja brytania, moja niderlandia, moje stany i moja szwecja z "se" po kropce.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok