Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
pierad85 (1396 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
ulv72 napisał:
giovi2 napisał:

Ja najlepiej sie czuje gdy mam to cisnienie regulowane tylko raz na jakis czas.

no zgodze sie... wszystko dobre, byle nie za duzo, bo sie "przejada"

...albo 'przepija'
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
retier1 napisał:
Hilton napisał:
retier1 napisał:
Hilton napisał:
retier, dochodzacy facet bardzo rozpieszcza kobiete i zalezy mu aby był jedynym dochodzacym, wiec nie wspiera raczej w zrzucaniu kilogramów to by zależalo jak często by musiał dochodzić do Ciebie a potem do siebie

w zaleznosci od potrzeb
Mam nadzieję że jego też miałaś na względzie Konia każdego możesz zajechać jeśli chcesz A potemco ,następna szkapa???????????????

rozwiazanie jest jedno, tylko kilku na raz
Ale powiem ci ze zle zinterpretowales moja wypowiedz. Mnie chodzi o to , ze facet lubui byc dochądzacym dla kilku pań, ale chciałby jednoczesnie byc jedynym dochodzącym dla kazdej z nich, wiec nie na ręke mu zeby była ładna, zgrabna bo faceci nie znosza konkurencji Wystarczy ze jemu sie podoba, innym juz nie powinna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Nic nie interpretowałem droga Hilton,poprostu traktuje to z przymrużeniem oka tak jak i Ty A jeśli chodzi o lubienie jak to nazwałaś, to nic innego jak samczy instynkt przetrwania który często i gęsto bierze górę nad rozumem Można go nawet przyrównać z instynktem matki Nie do końca oczywiście,ale w dużej większości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok