Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(840 niezalogowanych)
1 Post

(Anna79)
Wiking
No baaa chlopcy urok osobisty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
A ja dostalem i prosze mnie powiadamiac nawet 10 -cio krotnie o kazdej imprezie w 0slo i nie ważne czy to browar Szczecin organizuje .czy ORIFLME ,czy KROL NORWEGII , lubie wiedziec .dziekuje za powiadomienia .
odpowiedzialem na pytanie jak wytlumaczyc ze tylko żeńska czesć dostaje powiadomienia !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:
krolestwo za konia napisał:
Bez obrazy!!!!!!!!!!!!!!! Widocznie poszukuja czarownic!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihihihiihihihihihihihihiihihihihihhihihiihihihihihihihihihihihi

czarownic ales dopieprzyl, usmialem sie niezle
tylko sie nie obrazac dziewczyny prosze

hilton.... a skad mieli twoj numer ? bo jesli rejestrowalas sie przy zakupie na wlasne dane to ok, znalezli w gulesider np.
ale jesli nie rejestrowalas na siebie to skad ?

moj nr jest zarejestrowany na faceta, widocznie chcieli aby sie pojawił i zrobił show
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
ricco napisał:
A ja dostalem i prosze mnie powiadamiac nawet 10 -cio krotnie o kazdej imprezie w 0slo i nie ważne czy to browar Szczecin organizuje .czy ORIFLME ,czy KROL NORWEGII , lubie wiedziec .dziekuje za powiadomienia .
odpowiedzialem na pytanie jak wytlumaczyc ze tylko żeńska czesć dostaje powiadomienia !

Fajnie Ricco!!!!!!!!!!! To beda nas dwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
A MOŻE informacje dostają osoby które w profilach mają napisane OSLO lubo bliższe okolice ...!?!? .
.
CHA... ? .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
To pewnie też bym dostał,a tu nic,ale nie żałuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
ja też nic nie dostałam a już strój noszę na codzień tyle zachodu i nic a to peszek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
ricco napisał:

Widzisz Ricco nie ma problemu chcesz i masz powiadomienie o wszystkim! Ale jak ja sobie nie zycze aby moj numer telefonu byl nawiedzany przez takie reklamy to ma tak byc.Mimo to ze jest dostepny na kazdej norweskiej stronie internetowej ktora sie tym zajmuje to jakos zadna firma nie wpadla na tak gienialny pomysl aby reklame rozsylac wlasnie ta droga!!!!!Dla mnie przegiecie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Anna!!!!!!!!!!!!!!!!!! No wlasnie z braku takowych rozsylaja tez Wam zaproszenia!!!!

oj fazi ty chyba dawno w zeby nie dostałes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok