Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polska druzna siatkowi i piłkarska w Oslo. - Norwegia

Czytali temat:
Damian Tomczyk (304 niezalogowanych)
11 Postów
Damian Tomczyk
(DamianMKS)
Wiking
Ja mam pytanko jak to wyglada z tymi druzynami, kiedy trenujecie czy jest to amatorka czy profesjonalka? I czy ktos sie moze orientuje czy jak gram w jednym klubie to czy moglbym rowniez grac w klubie Polskim w Oslo? Z gory dzieki i czekam na odp na forum lub pod nr. gg: 9028253
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Damian jezeli chodzi o pilke nozna to przejzyj tematy ze strony glownej tam sa opisane dwie nasze Polskie druzyny ktore tutaj sie zorganizowaly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Damian Tomczyk
(DamianMKS)
Wiking
Tak tylko tam nie jest napisane miedzy innymi o tym czy moge grac w obu druzynach i czy jest to profesionalna pilka czy tylko amatorka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Dobra pilka to pojecie wzgledne Damian.Dla jednego Barcelona a dla drugiego Wicher Recz to klasa.Musza cos grac skoro maja osiagniecia w rozgrywkach o ktorych czytales.Napewno to druzyna amatorska.Wpadnij na spotkanie forumowiczow 14.11 moze sie ktos znajdzie z tych druzyn a moze namiary dostaniesz od admina tego forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Damian Tomczyk
(DamianMKS)
Wiking
Raczej chciałbym na dniach dojść do chłopaków ponieważ skończył mi się sezon w klubie i pozostały tylko treningi. Dodam że narazie gram w juniorach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Damian moze czegos sie dowiem ale nie wczesniej niz za tydzien.Dam znac na priwat,prosze przypomnij sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Damian Tomczyk
(DamianMKS)
Wiking
Ja pogadam adminami a jak sie nie dowiem to dam Ci znac Dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok