Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Młodzi emigranci na początku XXI wieku - Norwegia

Czytali temat:
(1478 niezalogowanych)
3 Posty
Ela Zaremba
(legeaartis)
Wiking
Witam
Potrzebuję Waszej pomocy, piszę pracę mgr o Was, czas mnie goni bardzo proszę o wypełnienie ankiety, będę Wam bardzo wdzięczna za każdy wypełniony kwestionariusz, za każde udzielenie odpowiedzi na pytanie. Z góry dziękuję
poniżej link do ankiety

www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/7605/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Wyniki te zostaną wykorzystane jedynie w celach edukacyjno-badawczych.
kto sie ma uczyc i co tu badac
jaka to uczelnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Ela Zaremba
(legeaartis)
Wiking
Uniwersytet Jagielloński
Dzięki za przypomnienie bo zapomniałam nie wiem czemu we wstępie to wpisać-w innych ankietach mam
kto ma się uczyć?głównie ja mam wyciągnąć pewne wnioski, zweryfikować hipotezy badawcze...kto jeszcze-ten kto przeczyta moją pracę- czyli pewnie promotor i recenzent
a co badać?aspekty emigracji młodych Polaków.....dlaczego wyjechali?co robią?czy doświadczyli dyskryminacji? itd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
zrobiony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Kamil Kamil
(tadziksc)
Nowicjusz
ja tyż .. powodzenia w pisaniu pracy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
legeaartis napisał:
Uniwersytet Jagielloński
Dzięki za przypomnienie bo zapomniałam nie wiem czemu we wstępie to wpisać-w innych ankietach mam
kto ma się uczyć?głównie ja mam wyciągnąć pewne wnioski, zweryfikować hipotezy badawcze...kto jeszcze-ten kto przeczyta moją pracę- czyli pewnie promotor i recenzent
a co badać?aspekty emigracji młodych Polaków.....[b]dlaczego wyjechali?co robią?czy doświadczyli dyskryminacji? itd
[/b]

Z ankiety ktora skleciłaś niedowiesz sie tego, raczej bedziecie z promotorem gdybac, tak jak te dziennikarzyny z bozej łaski na Interia.pl i kalkulowac ze ludzie ze wsi przeprowadzili sie do Oslo bo to STOLYCA, a ci z Krakowa wolą jakies tam nieznane miejscowosci. Przeciez twoja ankieta nie zawiera ani jednego pytania dotyczącego dlaczego wyjechali, co robią i czy doswiadczyli dysktyminacji. Oj coś mi sie nie chce wierzyc, ze na UJ produkują takie osobowosci jak ty, tym bardziej ze bliska mi osoba była tam wykładowca przez lata
Pozdrawiam.

dodane w edycji:
napisalam powyzsze, gdyz fulkasco zapytal kto ma sie uczyc i co badac, a mniemam, iz zadal to pytanie sugerując sie ankietą....ktorej zawartosc nie ma nic wspolnego z odpowiedzią, ktorej udzieliłas.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Ela Zaremba
(legeaartis)
Wiking
jest pytanie o dyskryminację...jest pytanie o przyczynę wyjazdu..jest pytanie co robią w wolnym czasie, gdzie pracują...być może będziemy sobie gdybać z moim promotorem o różnych rzeczach...a moja osobowość hmm...chyba nie można po ankiecie oceniać osobowości człowieka..a wracając do UJ - być może wykładowca, którego Pani znała był wykładowcą z powołania i z sercem do tego to robił...o takich coraz trudniej, nawet na UJ
Pozdrawiam i dziękuje za uwagi krytyczne, doceniami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Tak, jest opcja "dalej", lecz u mnei sie nie otwiera, wygląda to jak niedokonczona ankieta. Ale oczywiscie to nie twoja wina, a ja przepraszam, bo napewno te pytanaia sa na drugiej stronie. Niestety nie widze ich. Ale przeprosiny sie nalezą, bo ta krytyka z mojej strony była niepotrzebna. Chociaz mam usprawiedliwienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Tak, jest opcja "dalej", lecz u mnei sie nie otwiera, wygląda to jak niedokonczona ankieta. Ale oczywiscie to nie twoja wina, a ja przepraszam, bo napewno te pytanaia sa na drugiej stronie. Niestety nie widze ich. Ale przeprosiny sie nalezą, bo ta krytyka z mojej strony była niepotrzebna. Chociaz mam usprawiedliwienie

Aby otworzyć drugą stronę musisz wypełnić ankietę na pierwszej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Wiem, ale niestety... i tak samo mam z tym trikiem od Hardi, word tez cos kuśtyka. W kazdym razie to nie wina legeaartis.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok