legeaartis napisał:
Uniwersytet Jagielloński
Dzięki za przypomnienie bo zapomniałam nie wiem czemu we wstępie to wpisać-w innych ankietach mam
kto ma się uczyć?głównie ja mam wyciągnąć pewne wnioski, zweryfikować hipotezy badawcze...kto jeszcze-ten kto przeczyta moją pracę- czyli pewnie promotor i recenzent
a co badać?aspekty emigracji młodych Polaków.....[b]dlaczego wyjechali?co robią?czy doświadczyli dyskryminacji? itd[/b]
Z ankiety ktora skleciłaś niedowiesz sie tego, raczej bedziecie z promotorem gdybac, tak jak te dziennikarzyny z bozej łaski na Interia.pl i kalkulowac ze ludzie ze wsi przeprowadzili sie do Oslo bo to STOLYCA, a ci z Krakowa wolą jakies tam nieznane miejscowosci. Przeciez twoja ankieta nie zawiera ani jednego pytania dotyczącego dlaczego wyjechali, co robią i czy doswiadczyli dysktyminacji. Oj coś mi sie nie chce wierzyc, ze na UJ produkują takie osobowosci jak ty, tym bardziej ze bliska mi osoba była tam wykładowca przez lata

Pozdrawiam.
dodane w edycji:
napisalam powyzsze, gdyz fulkasco zapytal kto ma sie uczyc i co badac, a mniemam, iz zadal to pytanie sugerując sie ankietą....ktorej zawartosc nie ma nic wspolnego z odpowiedzią, ktorej udzieliłas.