Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2111 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
tomekno napisał:
A wątek jest o koninie czy sprzątaniu? Bo temat wątku odbiega od treści a związku pomiędzy sprzątaniem a koniem nie widzę, chyba że rzecz dotyczy sprzątania stajni.TY CHŁEPIE MASZ PROBLEMA ...
STAŃ WRESZCIE TWARDO NA DWIE NOGI TO I MÓZG może zacznie myśleć POPRAWNIE...! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andzia2921)
Wiking
oho coraz gorzej sprowokowałam chyba wymiane zdań.???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Nie tak to tu juz jest to daj znac jak bedziesz pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andzia2921)
Wiking
No mam nadzieję ze dojade hahaha. Sama sie boje ale cóz od czego ma się przyjaciół Pozatym wszystko zależy od pracy. Mam nadzieję że będe mogła sie z Toba spotkac pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
O ile mi sie to uda to cie pociesze troche bo z tym martwym sezonem to nie do końca ida świeta i będzie więcej pracy na sprzątaniu,oni lubieja miec czyściutkie domki a że to naród leniwy do szpiku kości to i mamy co robić ....nawet w gazacie widziałam ostatnio ogłoszenia ,ze potrzebują do pracy do prywatnego domu....ja nigdy nie pracowałam w taki sposob,od razu w firmie norweskiej ale mam koleżanki i twierdzą,ze nie jest tak żle...
ps.mozesz zapłacić komuś za załatwienie lub jakis inny sposob tylko proszę nie zaniżąj stawek bo w konsekwencji odbije się to później na wszystkich i na tobie także...norwedzy bardzo szybko przyzwyczajają sie do takich rzeczy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andzia2921)
Wiking
Witam.Mam znajome w Norwegi więc wiem jakie mniej więćej są stawki w Norwegi ja sama pracowałam za 120 koron na godz a wiem że biorą w niektórych miejscowosciach więcej. Nie zamierzam zanirzac stawek bo każdy z nas chce zarobic. Jeśli z kims bede współpracowac liczy sie uczciwośc i lojalnośc wobec drugiej osoby i wiem że stawki tez są wtedy troche mniejsze. Prosze sie nie martwic Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Andzia2921 napisał:
Aniu jesli dziewczyna odpowie mi do soboty w sprawie pracy to 4 jestem w Norwegi bo zabieram swoje auto. Jeśli nie to nie ma sensu żebym na świeta pchała sie w długi i szukała od nowa. Nie chce na gotowe ale choc jakis poczatek wiesz mam dwoje dzieci w Polsce. Musze byc rozważna. Jesli nie bede szukac dalej.

Dzieci zostaja w Polsce czy zabierasz je ze soba?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Jesli czujesz sie na silach to sprobuj zlozyc podanie do domu opieki nad starszymi ludzmi praca tam jest bardzo cierzka ale zawsze to legal wiem z pewnego zrudla ze jest duze zapotrzebowanie na ludzi bez zawodu w Sandvice no chyba ze ty szukasz pracy jak w temacie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andzia2921)
Wiking
Bardzo chetnie ale mój angielski kiepski. Duzo rozumiem mówie kali pic kali jesc ale zerkne dzieki........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andzia2921)
Wiking
Narazie tak córka ma 9 lat syn 3 bez pracy nie moge zabrac do Norwegi wiesz szkoła przedszkole. Nie jestem panną zawsze im lepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok