Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

zwrot podatku,,, - Norwegia

Czytali temat:
Zbigniew Karpinski (1296 niezalogowanych)
59 Postów
PIOTR MARCINKOWSKI
(PETER34)
Nowicjusz
witam,,,czy ktos się orientuje czy jest jakas z góry ustalona data do kiedy skatt zwraca nadplacony podatek,,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
chodzi ci o te 2 ture tak??? te jesienna???? dostaniesz list spoko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Chodzi Ci o termin pazdziernikowy?
Jezeli tak, to ja dokładnie 21 pazdziernika otrzymałam Skatteoppgjør 2008,ale zwrotu naleznego podatku jeszcze mi nie przelano na konto.....,ale to tylko kwestia czasu i bedzie kasiorka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
PIOTR MARCINKOWSKI
(PETER34)
Nowicjusz
hehe,,,taki list dostałem juz w lipcu,,a w nim info,ze zwrot dostanę w pazdzierniku tj,21-ego,,,do tej pory nic,,więc czekam,,,,w skacie powiedzieli ze wyslą czek do Polski,,czy to prawda?? chyba powinni przelac na podane konto,,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Jeszcze do panaladnego,
Zwrot podatku jest napisany w calości , a nie w ratach i taki też będzie wpływ na konto
A co do mojej wypłaty rozdzielonej na 2 raty, to tez drugą część otrzymałam
Nie jest tak żle z tymi Norwegami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
PETER34 napisał:
hehe,,,taki list dostałem juz w lipcu,,a w nim info,ze zwrot dostanę w pazdzierniku tj,21-ego,,,do tej pory nic,,więc czekam,,,,w skacie powiedzieli ze wyslą czek do Polski,,czy to prawda?? chyba powinni przelac na podane konto,,,a Ty jestes teraz w Polsce?to pewnie czek w drodze
moga byc rozne przyczyny,ze wysylaja czek do Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Ja jestem w Norwegii i nie wiem jak to sie ma do Polski?
Ale na pewno ktoś bardziej zorientowany da Ci odpowiedz
Będzie dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
PIOTR MARCINKOWSKI
(PETER34)
Nowicjusz
,,,,nie,,jestem w norge cały czas, tylko mi powiedzieli ,że czek wysla na adres w Polsce,,,nie mam pojęcia dlaczego,,,,ale czasami to ciezko tych "norków",,,,,dzięki za info,,,ppzdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
PETER34 napisał:
,,,,nie,,jestem w norge cały czas, tylko mi powiedzieli ,że czek wysla na adres w Polsce,,,nie mam pojęcia dlaczego,,,,ale czasami to ciezko tych "norków",,,,,dzięki za info,,,ppzdrawiam
Być może za późno podałeś im nr konta. Mi w zeszłym roku przesłali na konto którego już nie miałem(pół roku przed wypłatą zwrotu podatku podałem nowy nr konta). Miałem dostać zwrot w październiku, czekałem i nic. Pojechałem do urzędu zapytać co ze zwrotem. Powiedzieli, że wysłali na stare konto tłumacząc, że ich system tak działa. Tknęło mnie żeby pojechać do banku, w którym wcześniej miałem konto, okazało się że kasiurka leży tam na "zlikwidowanym" koncie. W banku poinformowano mnie, że konto faktycznie to już nie istnieje, ale jak wpłynie jakaś kasa to ją w nim lokują. Taka dziwna ciekawostka, czegoś nie ma, a działa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
DZIKI napisał:
PETER34 napisał:
Być może za późno podałeś im nr konta. Mi w zeszłym roku przesłali na konto którego już nie miałem(pół roku przed wypłatą zwrotu podatku podałem nowy nr konta). Miałem dostać zwrot w październiku, czekałem i nic. Pojechałem do urzędu zapytać co ze zwrotem. Powiedzieli, że wysłali na stare konto tłumacząc, że ich system tak działa. Tknęło mnie żeby pojechać do banku, w którym wcześniej miałem konto, okazało się że kasiurka leży tam na "zlikwidowanym" koncie. W banku poinformowano mnie, że konto faktycznie to już nie istnieje, ale jak wpłynie jakaś kasa to ją w nim lokują. Taka dziwna ciekawostka, czegoś nie ma, a działa.

Chciałem jeszcze dodać, że oni coś mają z tym wysyłaniem do PL, pamiętam jak dziś pierwszą wypłatę pracodawca mój wysłał czekiem do polszy, to był dramat. 2 tygodnie bez kasiorki i to na początku grudnia.......... ARMAGEDON ŚWIĘTA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok