1 NOK
Witam. Poszukuję osób majacych doswiadczenie w chodzeniu opo via ferratach. Chciałbym zaznajomić się i zdobyć nieco informacji. Poszukuję również entuzjastów trekkingu. Pozdrawiam.
Witam serdecznie, poszukuje ludzi chętnych na wspólną wspinaczkę na sztucznych ściankach, w TOKERUD (skała na boulder) i piesze wycieczki po górach w Norwegii. Mieszkam niedaleko lillestrom. ...
Jestem instruktorką ćwiczę kalanetiks Poszukuje ludzi do stworzenia grupy która pragnie dobrze się czuć we własnym ciele.
Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie zrobić z żoną.Dodam, że żona bardzo mi się podoba. Tylko problem leży we mnie. Czy to może być ...
Tosia Saracho
19-11-2025 17:45
Hej wszystkim Próbuję ogarnąć łuszczycę skóry głowy i szczerze – mam już dość. Jednego dnia jest lepiej, drugiego znowu łuska, swędzenie, dramat. Czy jest jakiś szampon, który naprawdę działa ...
Joanna Kuchnicka
21-10-2025 00:00
Czołem wszystkim!! Jestem nowy w Norwegii mieszkam w okolicach Stavanger i mam taki pytanie i chciałbym skoczyć ze spadochronem!! Od zawsze było to moje marzenie czy moge to zrobic w tej okolicy i ...
Macie jakieś sposoby, żeby łatwiej zdecydować, z czego zrobić taras? Totalnie się gubię.
Karol Pitek
22-07-2025 09:59
Witam, Szukam kogoś kto wspólnie byłby zainteresowany chodzeniem z wykrywaczem metali (moje hobby). Interesuje mnie głównie militarka ale monetkami też nie pogardzę. Jestem z okolic Oslo, będe w ...
Bartosz Kowalski
16-06-2025 22:03
Wczoraj założyłam temat,,Melancholijny nastrój,, i chociaż nie było dużego zainteresowania postanowiłam założyć w dziale ,,Grupy zainteresowań,, Kącik poezji,być może znajdą się osoby, które ...
Witam Mozna powiedziec ze jestem numizmatykiem amatorem, bo zbieram nasze polskie zlote 2zl od paru lat, pewnie wszyscy wiedza co to jest xD Czy w norwegii tez sa jakies monety do ...
Czy zna może ktoś grę w bilarda dwóch na dwóch online ?
Zastanawiam się, jakie książki moglibyście polecić na zimowe wieczory. Szukam zarówno ciekawych powieści, jak i inspirujących książek rozwojowych. Preferuję różne gatunki – thrillery, książki ...
Cześć, planuję zlecić stworzenie strony www i zastanawiam się, na co zwracać uwagę przy wyborze firmy. Jakieś porady albo doświadczenia?
Czy ktoś jeszcze wykonuje rękodzieło, biżuterię i inne handmady? A może ktoś jest zainteresowany ? Adres mojego bloga www.kasiahawryluk.blogspot.com
Hej, hej ! Czy jest tu ktoś trenujący piłkę ręczną? Bądź ma z nią jakąkolwiek styczność w Norwegii? Najlepiej okolice Oslo Proszę PW
Witam, czy jest jakaś grupa wędrowców po górach norweskich ?
hej czy sa tu osoby ktore intresuja sie ogrodnictwem i maja ochote na wymiane doswiadczen ...ja wlasnie przeprowadzilam sie w nowe miejsce gdzie mam duzy ogrod ..
KajaMetrowska napisał: Jeśli tak to co w nich znajdujecie? Nie wiem czy pytasz się bo chciałabyś porównać paczkę czy chcialabyś sama taką paczke stworzyć. Ale mogą sie tam znaleźć lepszej klasy ...
Witam, Czy są może tutaj osoby lub ekipa, która żegluję? Pozdrawiam
Witam wszystkich mieszkamy z moją partnerką w Bergen od niedawna. Poszukujemy klubu dla Swingersów , pub, lub kontakty z takim środowiskiem. Dziękuję za wszystkie ...
Szukam chetnej osoby do nauki jazdy w osrodku narciarskim Snø Oslo
michal1994
02-09-2023 22:39
oddam za darmo z akwarium 4 zywe gekony
dawid_smolarz
16-07-2023 12:13
Pytanie jak w temacie. Chcę kupić dla siebie i żony jakieś buty do chodzenia po górach, ale jesteśmy świeżakami w temacie i nie bardzo mogę się zdecydować.. Polecicie coś?
Witam, mieszkam w dzielnicy Hinna i szukam sprawdzonych miejsc do łowienia na grunt najlepiej okręg Rogaland
Witam orientuje się ktoś czy z okolic miejscowości Volda organizowane są wyprawy wędkarskie pozdrawiam
Czy macie jakieś pomysły na ciekawe imprezy integracyjne? Gdzie chcielibyście się sami wybrać?
czy ktos z Was orientuje sie czy jest jakas strzelnica w okolicy Oslo, gdzie mozna sobie pojsc, wypozyczyc bron i poprostu postrzelac??
Witam czy gra ktoś amatorsko w kosza w Oslo? albo są jakieś grupy które spotykają się na gierkę?
Witam zapalonych i hobbystów koni wczoraj pisałam w jednym wątku ale dziś już go niema, chochliki norweskie działają po cichu ale to hm.... dobra moje pytanie -jak wygląda temat w Norwegi odnośnie ...
Witam szukam mysliwych może są w norwegi jakieś koła łowieckie albo jakieś stowarzyszenie
Witam, na obecną chwilę przebywam w Geilo. Najbliżej nam do Eidfjord, jest ktoś w stanie polecić fajne miejsca, gdzie biorą rybki ? Dziękuję za odpowiedzi
Tomasz Rądlewski
14-04-2022 14:10
Czesc, zapraszam wszystkich chetnych na spotkania z grami planszowymi, gdzie jest okazja poznac sie i pogadac. Gramy na Klosteret 2 w Nordness Bydelhus na pierwszym pietrze w srody od 17.30 do 23 ...
Witam wszystkich. Niebawem wasze dzieci po raz pierwszy poda do przedszkola, to dobra okazja poznać kilka słówek z tym związanych, zatem 6 lekcja jest właśnie dla was. oto link do strony: ...
Witam ponownie oto link do strony na której uczę języka norweskiego. Zapraszam wszystkich do obejrzenia : youtu.be/xPl345a5pQE
Witam i zapraszam wszystkich na 6 lekcje języka norweskiego. oto link do strony youtu.be/gBKfbHQ0u20
Zapraszam na 5 lekcje z języka norweskiego. link do strony : youtu.be/yXnsDgEINUU
Zapraszam wszystkich na 4 lekcje z serii nauka języka norweskiego. oto link do strony: youtu.be/gBKfbHQ0u20
Witam i zapraszam na kolejna lekcje języka norweskiego. oto link do strony : youtu.be/aSGUC2sHXjU
Kochani od jakiego czasu zastanawiam się jak mogę ograniczyć plastik w swoim życiu codzienny. Bo niestety prawie wszystkie produkty pakowane są w plastiki jogurty, płyny, makarony. I tu pytanie ...
Witam i zapraszam na na druga z moich lekcji z serii nauka języka norweskiego. Zapraszam do komentowania i udostępniania. Oto link youtu.be/47ouPWLEtlI
Witam, jeżeli właśnie planujesz nauczyć nie języka norweskiego, to zapraszam Cie na mój kanal tam nauczysz nie przydatnych zwrotów i słówek. Zapraszam do obserwowania kanału i obejrzenia ...
Zbliża się rocznica ślubu moja oraz męża. I chciałabym ją zaplanować w jakiś oryginalny sposób Doradzicie jakies ciekawe pomysły na rocznicę?
Witam wszystkich Jestem miłośnikiem motoryzacji od urodzenia, a przynajmniej odkąd pamiętam. Moje zamiłowanie do motoryzacji z wiekiem zaczęło iść w parze z perfekcją wyglądu samochodów, ...
wiem,ze dopiero co zaczęły się wakacje,ale mam pytanie czy może ktoś wie jak tu jest z zapotrzebowaniem na instruktora snowboardu? zamierzam zostać cały rok i chciałbym coś dorobić.a kocham uczyć! ...
Witam kupuje łódke 2900 kg cieżka bede cumował latem do boji jak mocno ją obciąrzyc ile kg myśle o wypełnionej oponie betonem
hej aktualny termin 16-18 .6 kontakt ren1706@yahoo.no
Hej! Zaczęłam interesować się pielęgnacją rzęs już jakiś czas temu i myślę, że przyszła pora, abym nauczyła się przedłużania rzęs. Chciałabym zacząć się tym zajmować na poważnie. Czy są tu ...
Ja lubię chill nation na youtube
Hej! W czerwcu miną mi dwa sezony odkąd zacząłem zabawę z kajakiem morskim. Zajawka jest śwetna, na wielu poziomach, kajak można traktować jako środek lokomocji, narzędzie treningu lub wypoczynku, ...
HEY.Chodz pokażę Tobie jak ja zarabiam,zachęcam Cię do krótkiej rozmowy.Przyłącz się mamy duże pole do działąnia.Zainteresowany /a mogę wysłać informację na maila.Zalety oferty to że jest dość ...
Niby tak samo.../ a jednak inaczej te same widoki i tak sobie patrzę coraz cichsze kroki puste autobusy w sklepach nie ma mąki nie dali! - tyfusy! cukru pudru nie ma drożdże wykupili... ...