oto co wam sprzedają przemyty z Polszy żeśta warczeli jak mówiłem, że szczyny chlata .... Prezes Stowarzyszenia Regionalnych Browarów Polskich Andrzej Olkowski - "piwa wielkoprzemysłowe ...
Ma ktoś do oddania wizytę w konsulacie jak naj szybciej potrzebuje
Jesteśmy grupą ASG działającą w okolicach Stavanger. Obecnie grupa liczy ok 15 członków. Strzelamy sie regularnie co każdy weekend. Poszukujemy nowych zapaleńców, którzy mają pociąg do zabijania ...
Witam serdecznie chętnie poznam rowerzystów z Stavanger i okolic na wspólne wyprawy te jednodniowe i jak i dłuższe.Sama uwielbiam długie wypady trekkingowe jak i jazdę mtb.Jeśli chcesz się ...
witam! czy ktos chodzi na silownie na kalbaken-baretrening? z checia potrenuje razem kumate i normalne osoby prosze o kontakt,pozdrawiam wszystkich rodakow
Kukiz, cyniczny narcyz przeżarty do szpiku kości chamstwem i prymitywizmem. Wyszła słoma z butów Kukiza, który z trybuna zamienia się powoli w zwykłego prymitywnego chama, który wylewa wiadro pomyj ...
Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie polowań w norwegii, jakie warunki trzeba spełnić aby zostać myśliwym i polować w tym kraju? Chętnie poznam osoby interesujące się tym tematem.
oddam za darmo z akwarium 4 zywe gekony
nie wiecie czy to prawda?
Witam. Jakie trzeba miec uprawnienia na motorowke w No ? Znalazlem info ze osoby urodzone przez 1980 nie potrzebuja uprawnien, (ja rocznik 83), ale wszystkie watki sa sprzed paru lat. Czy cos sie ...
na przykładzie jednej takiej tam sobie wioski leżącej obecnie w Polsce ..... Po 17 września 1939 wieś dostała się pod okupację sowiecką. 25 czerwca 1941 pod okupację niemiecką. Do 1944 było we wsi ...
Witam, może mi ktoś napisać ile mogą kosztować w Norwegi mapy morskie (papierowe) wybrzeża od Arendal do Trondheim? Pozdrawiam
wedle tego, co wiemy, nie ulega wątpliwości, że w Generalnym Gubernatorstwie donoszenie na współobywateli było plagą. Owe listy, niekiedy z nagłówkiem „Szanowy panie gestapo”(!), opisała przed kilku ...
Jak w temacie szukam chętnych do dzielenia wspolnej pasji
Witam, latem wybieram się na Hardangervidde z zamiarem wejścia na Harteigen (1690). Na zdjęciach które znalazłem w necie na drodze wejściowej wypatrzyłem jakieś "sztuczne ułatwienia" ...
Szukam logopedów, pracujących w Norwegii z dziećmi polskimi. Bardzo proszę o kontakt.
fabrikk33.f-33.no/#home www.facebook.com/pages/Fabrikk-33-FK-OSL...131125125454?fref=ts
Witam wszystkich! Jestem studentką II roku logopedii na Uniwersytecie Gdańskim. Chciałabym napisać pracę licencjacką na temat dwujęzyczności polskich dzieci, wychowujących się w Norwegii. Czy są tu ...
Hej, wybieramy się z grupką znajomych początkiem maja ( 1-3 maj ) do Rjukan z zamiarem wejścia na Gaustatoppen, a wracając zawinąć na chwile w okolice lodowca Folgeffona. I pomyślałem, że o parę ...
Suchasz hip hopu ale czujesz ze to za malo? Chcial bys dac cos od siebie w tej dziedzinie? No ja tez, tylko nie mam kurwa z kim... Tak ze prosze o kontakt
Szukam ludzi z okolic Asker do gry w piłke prosze o kontakt !!!
Hej Szukam sznurówek do butów sportowych, co najmniej 110 cm długości i mocnych. Sznurowadła można dostarczyć osobiście na miejsce startu w Oslo ulica Olav M. Torviks vei. Parking przy punkcie ...
Bieg przełajowy, super sprawa. Ktoś chce się przyłączyć? ready.no/raskinnet/1/raskinnet-hjem/
Zaczynam swoja przygodę ze snowboardem i w środę chce śmignąć na Gilje, jeśli ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszam Chętnie ktoś na desce, kto posłuży przykładem i radą )
Witam Przebywam w Norwegii około roku Wszystko byłoby ślicznie gdyby nie to że brakuje mi czegoś. Jeśli czyta to ktoś z pociągiem do muzyki to będzie wiedział o co chodzi. Nie dam rady bez ...
Rock itp, 12 lat za bebnami w UK...
www.facebook.com/motodetektyw?fref=ts Cała prawda o rynku samochodowym w Polsce.
Cześć Szukam dziewczyn w wielu od 20 do 30 lat które chcą pograć w piłkę nożna w Oslo. Zapraszam do kontaktu wszystkie chętne Panie pozdrawiam
Czy ktos moze leci samolotem do Warszawy 28 kwietnia? Szukam towarzysza podrozy, gdyz nie lubie sama podrozowac.
Parę informacji na temat wycieczki na Islandię. Ja akurat byłem kiedy był sezon sztormowy ale było też kilka dni ładnych na północy ja nie bawiłem się w kombinowanie tylko wynająłem samochód na ...
Z chęcią poznam osoby w celu wymiany doświadczeń związanych z wszelkiego rodzaju inwestowaniem, dochodem pasywnym.Proponuję spotkanie w Mandal, po 1 maja jakoś.
Siema! Zapraszamy serdecznie na koncert dzis / 11.04 / w ''Cafe Fiasco'' godz 22.00 Pozdro!! \m/ www.facebook.com/events/802915216462011/
Witam serdecznie! Nazywam sie Jadwiga i szukam kogoś do poklikania ;p Oraz do rozmowy na dany temat : Wyjazd do Norwegii jak zacząć ? Proszę o odpowiedzi ~! Pozdrawiam ;*
Witam, w przyszły weekend na Fevikhallen będą odbywać się zawody bokserskie dla początkujących, wstęp co prawda płatny i poziom może nie za bardzo wyszukany, ale jak nie macie co robić w weekend to ...
Witam ! Czy jest tutaj ktoś z okolic Drammen, Lierbyen kto lubi włóczyć się z aparatem fotograficznym? Ewentualnie może zna ktoś jakieś fajne miejscówki w tych okolicach, jakieś opuszczone fabryki, ...
Witam serdecznie, Mam pytanie ponieważ wyjeżdżam na studia do Tromso i mam zamiar zainwestować w sprzęt wędkarski. Będę łowił ryby na brzegu myśle, że dorsze, czerniaki, plamiaki do 2kg a później mam ...
4 rano na zegarze a ja cisnę mocno gaz aby w kiwi, rema coopie prasa była dziś na czas z dużej góry na pazury gna toyota moja tam by dostarczyć norkom prasę na złamanie karku gnam szef mój ...
i dlatego odmówił prośbom wielu polityków i kilku organizacji partyjnych po wrześniu 1939 roku o utworzenie oddziałów Wojska Polskiego u boku Wehrmachtu ja wiem o tym od lat, ale i polskie media ...
F1 Jest ktoś zainteresowany spore F1 ? Jestem wielkim fanem tego sportu i fajnie byłoby oglądać wyścigi w tv w towarzystwie osoby która też się fascynuje tym sportem. Jeśli jest krosno ...
Od 24 marca do 5 kwietnia 1942 roku Związek Sowiecki opuściło, blisko 44 tysięcy osób, w tym ponad 33 tysięcy wojskowych. Udali się do Iranu. "Pozostanie w Rosji musi skończyć się dla ...
Witam ! Jak w temacie, chodzi ktoś na ligę norweską ? Vålerenga, Lillestrøm, Stabæk... Początek sezonu niebawem, może ktoś chce się wybrać na mecz ?
Czy można gdzieś w Bodø zagrać w Piłkę Nożną ? Proszę o informację, chciałbym się przyłączyć do jakiejś ekipy
Witam,czy pomimo zakazu hodowli są osoby hodujące jakieś gady ? Mam kilka pytań
Witam wszystkich zapalonych rowerzystow.Kazdego dnia coraz cieplej.Zapraszam do wspolnej jazdy w soboty lub w niedziele...pozdrawiam Marcin
Witam wszystkich. Jestem kapitanem i współzałożycielem drużyny mikstów w Oslo. Gramy w 1 div. Oslo bedriftsidrettskrets, czyli w lidze amatorskiej dla osób pracujących Szukam głównie ...
Witam, Szukam zainteresowanych wspólnym jeżdżeniem na "skiturach". Jest ktoś kto ma jakieś doświadczenie w tym temacie tutaj? Pozdrawiam
Witam. Jest mozliwość przyłaczenia sie do gry na hali w dniach 15.03 /22.03 i 29.03. Gramy od 12:00 - 13:30 na hali przy Sognsveien 220, 0863 Oslo. Jeżeli jestes zainteresowany gra to ...
Witam. Wszystkich starych nowych i tych ktorzy jeszcze nie probowali morsowania zapraszam do przylaczenia sie do naszej grupy z Kongsbergu ktora ciagle sie powieksza a co za tym idzie atmosfera jest ...
Witam, Z chęcią dołączę do ekipy poszukującej osoby do gry w piłkę nożną w okolicach Oslo/Bekkestuy. pozdrawiam.
Mam pytanie czy ktos wie czy sa jakies kluby off road w norwegi?
Rozmowę z szefem Federalnej Służby Archiwalnej, zaczynającą się na pierwszej kolumnie, "Rossijskaja Gazieta" opatrzyła tytułem "Strzał w plecy" i podtytułem "Odtajniono. Kto ...
Witam . Ktos się orientuje gdzie i kiedy mozna wystartowac w zawodach Kicboxingu w Norwegii
Witam Jedzie ktoś w najbliższym czasie do Bergen ? Chciał bym się z kimś zabrać żeby nie robić niepotrzebnych kosztów ,,, Kontakt: Dobrzykowski20@wp.pl lub tutaj. Pozdrawiam
Czesc. Oto nasz krótki filmik z toru w Bømlo. zapraszamy chętne osoby do wspólnej jazdy
oto perełka spod artykułów o sukcesach Polski .... jhgjghjk 1 stycznia 2015 13:03:55 109 34 sukces polski 4 mili za chlebem 5 milnów bez pracy 10 mil za 1300 zł klepiom biede , reszte to ...
Witam wszystkich.mam pytanie przeprowadziłem się do Flateby i chciał bym zacząć sezon na jeziorkach tylko nie wiem gdzie i jak opłacić zezwolenie chodzi mi konkretnie o wodę Øyeren może ktoś się ...
www.mojanorwegia.pl/forum/view/122/grupy..._10,1370.html#334191
Szukamy chętnych osób na towarzyskie spotkania przy grze Poker Texas Holdem. Spotkania weekendowe.
Kto zna jakiś fajny stok w okolicy Oslo by pośmigać sobie na desce.A może ktoś szuka kogoś do wspólnej jazdy na desce ?pozdrawiam