1 NOK
Witam, zmieniam miejsce zamieszkania z Polski na Norwegię, Oslo (od 30 czerwca). Chcę i tutaj, na tej obcej mi ziemi, kontynuować swoją pasję - śpiew. Śpiewanie eventowe (wesela, bankiety itp) ...
Witam, zapraszam na rejs jachtem Mestwin (J80). Zaczynamy i kończymy w Górkach Zachodnich (Gdańsk). O ile wiatr pozwoli to wstępnie na ten rok planujemy rejs Gdańsk - Ryga - Ozylia - jak pogoda ...
Jacys bboye w Haugesund albo ktos wie czy odbywają się tu jakieś zajęcia ?
Witam Poszukujemy zainteresowanych gra w pokera osob w Sandefjord (vestfold) . Gramy zwykle w soboty od godziny 17 na niskie stawki do 300 kr. Rodzaj gry NLH turniejowy 3-4 turnieje na noc (turbo). ...
zero1
06-06-2017 10:47
Witam, Poszukuję chętnych osób do gry. Jeśli jest ktoś zainteresowany - proszę o kontakt. Po zgłoszeniu kogokolwiek będziemy próbować ustalać jakieś terminy spotkań. Mam nadzieję, że graczy w ...
Cześć, ktoś wedkuje w Stavanger? Na muchę?
Witam,polecam wędkarzom gumy Hand Made,znane już w kilku krajach,tu strona na FB twórcy tych cudów www.facebook.com/Tomys-Bait-231851800335218/?pnref=lhc
Siema witam wybieramy się z dziewczyna na spontanicznie w ten weekend na preikestolen i szukamy kogos z oklic Moss kto może takze chciał by pojechać ? Wiek max 26 lat ? 2 osoby!
hej! W czerwcu planuję razem z chłopakiem i z naszym psem objazdowego tripa po Norwegii. Mamy swojego kampera, który dzikich terenów się nie boi Naszym głównym zajęciem będzie wędkowanie, więc może ...
Witam poszukuje ludzi którzy korzystaja w norwegii z silownii, mam kilka pytan odnosnie warunkow i przepisow Pozdrawiam
Michal K.
21-05-2017 22:38
Kto zainteresowany?
Witam! Mam pytanko odnośnie jeziorka strengsdalsvarnet. Czy potrzebne jest tak pozwolenie aby powędkować?? jak tak to jakie są ceny i gdzie można dostac taki papier ?? Pozdrawiam
Witam wszystkich, mieszkam w Sandvice szukam ludzi którzy lubią pobiegać za piłką lub jakieś inne gry zespołowe Pozdrawiam.
Fajny tato
01-05-2017 06:38
Cześć jest ktoś z Sandnes lub okolic co lubi chodzić z wykrywaczem
Witam. Nareszcie ciepło..sezon rowerowy można zaczynać... są chętni na jutro ??...okolice Oslo..na początek Sørkedalen...punkt zborny Bogstad parking..czas do dogrania..Najlepiej rower górski.. trasa ...
Poszukuje osoby.ktora podzieli ze mna pasje jazdy na rolkach po Oslo i okolicznych promenadach? Mam wiele pasji ale rolki sa mi najblizsze i w nich cale miasto staje sie na wyciagniecie reki...
Heart
13-04-2017 12:59
moge sie dolonczyć jak tylko pogoda bedzie nadawała sie do jazdy
Szukamy fajnych ludzi z pasją do wspólnego spędzania czasu i powłóczenia na po górach. Czy ktoś zainteresowany na wspólne wędrówki ?
Witam. Czy ktoś orientuje się w temacie przewozu koni do Norwegi? Czy jest potrzebna kwaranntana czy nie ? Pozdrawiam
Joanna Kuchnicka
02-04-2017 22:27
Witam czy ktoś wie jakie uprawnienia trzeba mieć żeby sobie popływać łodzią łódka po fiordach no?
Poszukiwane fajne, energiczne, pełne humoru dziewczyny z Tofte i okolic do wspólnego biegania, zumby, kawy, plotek etc. Wiosna czas rozruszać zastane zimowe kości i przy okazji sobie fajnie pogadać i ...
Jest jakis DNT medlem chetny na jakis wypad w najblizszy weekend? Takis maly hytta tur, pt-sb albo sb-nd? Najlepiej gdzies nie w strasznie duzej odleglosci od Oslo Jak nie z noclegiem to moze ktos ...
Czy ktos jedzie na zlot w czerwcu....My sie wybieramy na 4 dni
witam . szukam pracy . najlepiej przy renowacji zabytków. motocykli \'samochodów .posiadam wiele zdjęć moich prac. dodatkowo maluję. pędzlami jak i aerografem. m20@tlen.pl
witam . szukam pracy przy renowacji pojazdów zabytkowych wszelkiej masci. mam doświadczenie. poza tym maluje . techniką \"dowolną\". Gdynia.
Witam, chciałbym odsprzedać karnet na siłownie który można wykorzystać do końca Marca. Miesięczny koszt korzystania za siłownie to 250 nok i za tyle też odsprzedam. Po tym czasie subskrypcja, ważność ...
Cześć, czy ma ktoś w planach wyjazd na rajd Szwecji w dniach 11 - 12 luty z Oslo bądź okolic ?
Kamil Sermak
07-02-2017 00:04
Mieszkam w Norwegii w Akerhus i poszukuję kontaktu z osobami z branży.
Witam, w tym roku zapowiada się wielka zimowa impreza z naszym większym udziałem Kto się wybiera ?
grzesiek55 Tentyp
29-01-2017 12:27
Czy ktoś lubi i chętny na chodzenie, wchodzenie i schodzenie?
Szukam chętniej dziewczyny do wspólnych wyjsć na siłownie drammen
Cześć! Studiuje projektowanie ubioru w Warszawie, aktualnie jestem w Norwegii na kilka miesiecy, szukam ludzi ktorzy interesuja sie modą , projektuja, stażują, etc. chętnie umowie sie na kawe oraz ...
Cześć, czy ktoś ma ochotę pobiegać po Oslo, zwłaszcza wieczorami, bo wtedy jest czas na to, po pracy. Ewentualnie wypad na siłownie
Dzień dobry wszystkim ktoś wybiera się na Carl Barnes Plass na siłownie po godzinie 19, 20 ?
Wycieczka biegowa w terenie jutro 20km 2h. ktoś coś ?? , Vestfold.
Chciałbym zakupić psa. Intereseują mnie zasady posiadania psa w Norge,szczególnie zainteresowany jestem wszelkimi dodatkowymi kosztami typu obowiązkowe rejestracje, podatki, koszty szczepień. Z ...
Cześć wszystkim, idę jutro na bieganie do siłowni na Carl Berners Plass po godzinie 18. Jeśli, ktoś chciałby się przyłączyć to zapraszam
Witam, Mieszkam w Lier kommune i szykam chętnej osoby z którą mogłabym chodzić na siłownie lub treningi na świeżym powietrzu. mam słabą wolę i potrzebuje motywacji do ćwiczenia.
hej, czy ktos byl na zajeciach hot yoga i moze sie podzielic doswiadczeniem? pozdr,
Witam. Szukamy chętnych do gry w siatkówkę w Jessheim w hali przy Markavegen ( obok stadionu ) Hala jest płatna , opłata za 6 m-cy wynosi 400 nok za osobę. Terminy spotkań są jeszcze do ustalenia ...
Witam. 8miesieczny spory piesek potrzebuje pomocy w \"ogarnieciu sie\". Mam nadzieje ze moge tu znaleźć fachowca, albo przynajmniej kogos kto wie cokolwiek na temet tresury. pozd.
Czy zna ktoś polskich instruktorów tańca w okolicach Oslo, Sandviki, Asker lub Drammen? Nie szukam szkół tańca, a raczej indywidualnych nauczycieli, trenerów lub poprostu osób, które kochają taniec, ...
We are finally back See you there! Årvollskogen 91 Moss CAPOEIRA.: Ved å trene capoeira vil du øke dine daglige evner, som styrke, fleksibilitet, balanse, koordinasjon og refleks. Det er en ...
Witam! Szukam osób zainteresowanych filozofią oraz/lub nauką (fizyką wspołczesna, matematyka), chętnych na spotkania dyskusyjne w Oslo. Pozdrawiam!
Jeśli masz ochotę darmowo pograć w siatkówkę w miłym towarzystwie zapraszam w każda niedziele od 17 do 19 (zazwyczaj do 20) w Jessheim (Jessheim is- og flerbrukshall). Zabierajcie znajomych/rodzine ...
Hej, szukam sklepu w Oslo, gdzie mogę kupić różne gadżety typu: gry, filmy, geek, anime&manga, książki, itd. Coś jak Outland.no
Witam wszystkich, Szukam łódki i osób na wędkowanie z łódki w weekendy lub w wolne dni wielkanocne, tj. między 17.04 a 21.04. W święta mogłaby to być nawet wycieczka na zachodnie wybrzeże. ...
Marcin Pilat
02-11-2016 16:38
Ktos kto lubi i potrafi spiewac. Poezje ale nie tylko, normalne piosenki tez. Ja gram na gitarze i keyboardzie kolega na basie. Brakuje glosu. Gramy covery ale rowniez moje kompozycje. Okolice Oslo. ...
Witam, jestem nowa na forum, ale mam szczerą nadzieję, że ktokolwiek mi odpowie Bardzo chciałabym odwiedzić Norwegię w 2017 roku, przełom kwietnia, maja... Owszem dostępne są przez biura podróży ...
Szukam kogoś kto zna tereny żeby pochodzić z wykrywacze itereseje mnie średniowiecze nie prl
Witam ! Poszukuje druzyny pilki noznej ktora gra regularnie i zainteresowana jest bramkarzem jestem bardzo zainteresowany
Witam, poszukuję perkusistę, który byłby zainteresowany graniem black metalu i który byłby z Kongsvinger lub okolic. Gram na gitarze, dam radę na basie oraz wokalnie. Szukam perkusisty ...
Wypiję za jego zdrowie
Dariusz Debever
15-10-2016 06:19
DO BUDY!!!! Paszoł WON!!!
Witam, czy ktos wie o jakieś polskiej spolecznosci chrześcijańskiej w Oslo lub grupie domowej ?
Necik
02-10-2016 21:16
Cześć. Mam pytanie odnośnie karnetów na siłownie, ponieważ planuje powrót do treningów. Słyszałem że nie wygląda to za ciekawie ponieważ trzeba opłacać z góry na 1/2 roku bądz rok a ja nie lubie się ...