1 NOK
Witam! Mam pytanie,czy w okolicy Hamar są jakieś polskie sklepy? Chciałbym zrobić jakieś zakupy w dobrej cenie. Czy może ktoś coś wie na ten temat? Z góry dziękuję.
No Name
12-08-2015 09:08
Trza coś zgłosić zameldować Na Politi jak należy Pierwszy chętny jest od razu Dwojga imion Tomasz Jerzy Listy gończe coś zginęło Albo jakieś inne troski Zaraz szuka i odnajdzie Taki z ...
( )
01-08-2015 10:37
Bardzo serdecznie dziekuje za goscine dla Damiana Kar. i Rafała Bart.
Taki tam sobie temat na czas "wakacyjnych informacji ogórkowych" 5.Trzech bogów i bogini. Bóg jest jeden, ale w trzech osobach. Kiedy dołożymy do tego kult świętych i Maryi, łatwo ...
Witam, sa moze jakies dziewczyny z Skien interesujace sie sportem i dietetyka, ktore mialyby ochote na wspolne treningi?
Aki Matsumoto
30-07-2015 08:39
Czy wie ktos cos o jakims graniu w pile?
Witam wszystkich. Jeździ ktoś z was na rowerze w terenie, down hill. Gdzieś po lesie, zna fajne trasy. Możemy się wymienić doświadczeniami. Mam rower do down hillu. Pozdrawiam
Szukam osób uczęszczających na spotkania Odnowy w Duchu Świętym (św. Olaf). Chciałbym zaczerpnąć informacji.
www.bandpage.com/daddytekk soundcloud.com/daddytekk
Witam serdecznie szukam silowni w rejonie bekkestua/haslum/stabekk oczywiscie taniej i czynnej nie krocej niz do 22 w ktorej nie trzeba placic za rok z gory ktos cos ?? z gory dzieki !!!
Witam orientuje się ktoś ile kosztuje wypożyczenie łodzi?? Czy jest taka możliwość ile kosztuje i czy potrzebuje mieć jakieś uprawnienia. Ktoś coś? Pomóżcie rodacy oslo/sanvika
Cześć wszystkim. Nasza schola która uczęszcza na Polskie msze św w Tønsbergu poszukuje ludzi którzy umieją grać na instrumentach i śpiewać chcemy stworzyć wielki fajny chór. Zapraszamy też na ...
Witam, czy ktoś z Bergen zbiera już grzyby? Jakie są tu najlepsze miejsca na grzybobranie?
Piłka nożna Asker na boisku przy ulicy Borgenveien czwartek godzina 18.30 wszystkich chętnych zapraszam i proszę o zgłaszanie się na forum lub tel. 92551814.
Siemanko, zapraszam wszystkich chętnych do 30 lat na grę w piłkę nożna w Asker. Do dyspozycji jest małe boisko...
o tu znajdziecie kilka pożytecznych wskazówek www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,pokaz...agrozenie,index.html
fotografia - są w Bergen jacyś fotomaniacy / fotomaniaczki ?? www.facebook.com/photo.php?fbid=426741744006467&set=a.426723547341620.121398.148758678471443&type=1&theater
Dziewczęta może któraś z was gra w piłkę nożną? Okolice Sarpsborg, Fredrikstad, Moss ?
Szukamy partnera do gry w tenisa ziemnego. Jestem z Oslo a gramy na hali w Lillestrøm. Chetnych prosze o kontakt
Paweł Czarnecki
03-07-2015 21:44
Witam Czy ktos sie wybiera na Oslomaraton 42 km 19 wrzesnia?
Piotr Sobon
29-06-2015 23:56
Szukamy osób chętnych do wzięcia udziału w projekcie Run Sqad Norge propagującym idee biegania, mamy co miesięczny cel zawarty w wydarzeniu na Facebook gdzie wymieniamy się swoimi spostrzeżeniami i ...
Hej! Czy ktos z Was lubi sobie czasem pobiegac po pieknych Norweskich trasach? Chetnie umowie sie z kims na wspolny trening, moze jakies przygotowanie do Oslo Maraton lub do jakichs zawodow w Polsce? ...
Bartek Andruszkiewicz
23-06-2015 18:26
100km /mniej lub więcej w lipcu (wydarzenie na FB pod grupa "Run Sqad Norge" również na F zapraszam, deklarujemy że przemieżymy 100km w całym miesiącu do uwiarygodnienia naszych osiągów ...
Nowo otwarta grupa na FB "Run Squad Norge" dla lubiących biegać spacerować itp. Innymi słowy SPORT. Zapraszam...
Jest ktoś kto czynnie uprawia jakikolwiek sport w rejonie Ålesund Møre og Romsdal?
Unia Europejska po raz pierwszy w 2014 roku podała oficjalną klasyfikację penisów. Do kategorii małych penisów zaliczamy te, które nie przekraczają 14,1 cm, średnie - do 16,1 cm, duże to te, których ...
ojciec Pana Prezydenta rzecze Prof. Duda przyznał, że pochodzą z bardzo skromnej rodziny, a dzieciom przekazywali te same wartości i obraz świata, w których ich wychowano, żeby byli mądrymi, dobrymi ...
dla niewiedzących jest to rodowity żyd i wiceprzewodniczący Rady Języka Polskiego
polscy ludzie zwykli w dziejach nadawać przydomki swoim przywódcom typu Chrobry, Wielki, Krzywousty, Dziadek ja już mam propozycję dla Jego Ekscelencji Dudy mianowicie " Ministrant" ...
oto co wam sprzedają przemyty z Polszy żeśta warczeli jak mówiłem, że szczyny chlata .... Prezes Stowarzyszenia Regionalnych Browarów Polskich Andrzej Olkowski - "piwa wielkoprzemysłowe ...
Ma ktoś do oddania wizytę w konsulacie jak naj szybciej potrzebuje
Jesteśmy grupą ASG działającą w okolicach Stavanger. Obecnie grupa liczy ok 15 członków. Strzelamy sie regularnie co każdy weekend. Poszukujemy nowych zapaleńców, którzy mają pociąg do zabijania ...
Lisel Pizdziecki
05-06-2015 15:26
Witam serdecznie chętnie poznam rowerzystów z Stavanger i okolic na wspólne wyprawy te jednodniowe i jak i dłuższe.Sama uwielbiam długie wypady trekkingowe jak i jazdę mtb.Jeśli chcesz się ...
witam! czy ktos chodzi na silownie na kalbaken-baretrening? z checia potrenuje razem kumate i normalne osoby prosze o kontakt,pozdrawiam wszystkich rodakow
Jakub W
03-06-2015 20:44
Kukiz, cyniczny narcyz przeżarty do szpiku kości chamstwem i prymitywizmem. Wyszła słoma z butów Kukiza, który z trybuna zamienia się powoli w zwykłego prymitywnego chama, który wylewa wiadro pomyj ...
nie wiecie czy to prawda?
Witam. Jakie trzeba miec uprawnienia na motorowke w No ? Znalazlem info ze osoby urodzone przez 1980 nie potrzebuja uprawnien, (ja rocznik 83), ale wszystkie watki sa sprzed paru lat. Czy cos sie ...
na przykładzie jednej takiej tam sobie wioski leżącej obecnie w Polsce ..... Po 17 września 1939 wieś dostała się pod okupację sowiecką. 25 czerwca 1941 pod okupację niemiecką. Do 1944 było we wsi ...
Witam, może mi ktoś napisać ile mogą kosztować w Norwegi mapy morskie (papierowe) wybrzeża od Arendal do Trondheim? Pozdrawiam
wedle tego, co wiemy, nie ulega wątpliwości, że w Generalnym Gubernatorstwie donoszenie na współobywateli było plagą. Owe listy, niekiedy z nagłówkiem „Szanowy panie gestapo”(!), opisała przed kilku ...
Jak w temacie szukam chętnych do dzielenia wspolnej pasji
Witam, latem wybieram się na Hardangervidde z zamiarem wejścia na Harteigen (1690). Na zdjęciach które znalazłem w necie na drodze wejściowej wypatrzyłem jakieś "sztuczne ułatwienia" ...
Szukam logopedów, pracujących w Norwegii z dziećmi polskimi. Bardzo proszę o kontakt.
fabrikk33.f-33.no/#home www.facebook.com/pages/Fabrikk-33-FK-OSL...131125125454?fref=ts
Witam wszystkich! Jestem studentką II roku logopedii na Uniwersytecie Gdańskim. Chciałabym napisać pracę licencjacką na temat dwujęzyczności polskich dzieci, wychowujących się w Norwegii. Czy są tu ...
Hej, wybieramy się z grupką znajomych początkiem maja ( 1-3 maj ) do Rjukan z zamiarem wejścia na Gaustatoppen, a wracając zawinąć na chwile w okolice lodowca Folgeffona. I pomyślałem, że o parę ...
Suchasz hip hopu ale czujesz ze to za malo? Chcial bys dac cos od siebie w tej dziedzinie? No ja tez, tylko nie mam kurwa z kim... Tak ze prosze o kontakt
Szukam ludzi z okolic Asker do gry w piłke prosze o kontakt !!!
Hej Szukam sznurówek do butów sportowych, co najmniej 110 cm długości i mocnych. Sznurowadła można dostarczyć osobiście na miejsce startu w Oslo ulica Olav M. Torviks vei. Parking przy punkcie ...
Iza _
04-05-2015 18:47
Bieg przełajowy, super sprawa. Ktoś chce się przyłączyć? ready.no/raskinnet/1/raskinnet-hjem/
Iza _
03-05-2015 18:40
Zaczynam swoja przygodę ze snowboardem i w środę chce śmignąć na Gilje, jeśli ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszam Chętnie ktoś na desce, kto posłuży przykładem i radą )
Bartek K
02-05-2015 15:13
Witam Przebywam w Norwegii około roku Wszystko byłoby ślicznie gdyby nie to że brakuje mi czegoś. Jeśli czyta to ktoś z pociągiem do muzyki to będzie wiedział o co chodzi. Nie dam rady bez ...
Rock itp, 12 lat za bebnami w UK...
www.facebook.com/motodetektyw?fref=ts Cała prawda o rynku samochodowym w Polsce.
Cześć Szukam dziewczyn w wielu od 20 do 30 lat które chcą pograć w piłkę nożna w Oslo. Zapraszam do kontaktu wszystkie chętne Panie pozdrawiam
Czy ktos moze leci samolotem do Warszawy 28 kwietnia? Szukam towarzysza podrozy, gdyz nie lubie sama podrozowac.
Parę informacji na temat wycieczki na Islandię. Ja akurat byłem kiedy był sezon sztormowy ale było też kilka dni ładnych na północy ja nie bawiłem się w kombinowanie tylko wynająłem samochód na ...