1 NOK
Z chęcią poznam osoby w celu wymiany doświadczeń związanych z wszelkiego rodzaju inwestowaniem, dochodem pasywnym.Proponuję spotkanie w Mandal, po 1 maja jakoś.
Siema! Zapraszamy serdecznie na koncert dzis / 11.04 / w ''Cafe Fiasco'' godz 22.00 Pozdro!! \m/ www.facebook.com/events/802915216462011/
Qmulus Krakow
09-04-2015 20:25
Witam serdecznie! Nazywam sie Jadwiga i szukam kogoś do poklikania ;p Oraz do rozmowy na dany temat : Wyjazd do Norwegii jak zacząć ? Proszę o odpowiedzi ~! Pozdrawiam ;*
Witam, w przyszły weekend na Fevikhallen będą odbywać się zawody bokserskie dla początkujących, wstęp co prawda płatny i poziom może nie za bardzo wyszukany, ale jak nie macie co robić w weekend to ...
Zenek Brzezinski
06-04-2015 18:49
Witam ! Czy jest tutaj ktoś z okolic Drammen, Lierbyen kto lubi włóczyć się z aparatem fotograficznym? Ewentualnie może zna ktoś jakieś fajne miejscówki w tych okolicach, jakieś opuszczone fabryki, ...
Witam serdecznie, Mam pytanie ponieważ wyjeżdżam na studia do Tromso i mam zamiar zainwestować w sprzęt wędkarski. Będę łowił ryby na brzegu myśle, że dorsze, czerniaki, plamiaki do 2kg a później mam ...
4 rano na zegarze a ja cisnę mocno gaz aby w kiwi, rema coopie prasa była dziś na czas z dużej góry na pazury gna toyota moja tam by dostarczyć norkom prasę na złamanie karku gnam szef mój ...
i dlatego odmówił prośbom wielu polityków i kilku organizacji partyjnych po wrześniu 1939 roku o utworzenie oddziałów Wojska Polskiego u boku Wehrmachtu ja wiem o tym od lat, ale i polskie media ...
F1 Jest ktoś zainteresowany spore F1 ? Jestem wielkim fanem tego sportu i fajnie byłoby oglądać wyścigi w tv w towarzystwie osoby która też się fascynuje tym sportem. Jeśli jest krosno ...
Od 24 marca do 5 kwietnia 1942 roku Związek Sowiecki opuściło, blisko 44 tysięcy osób, w tym ponad 33 tysięcy wojskowych. Udali się do Iranu. "Pozostanie w Rosji musi skończyć się dla ...
Witam ! Jak w temacie, chodzi ktoś na ligę norweską ? Vålerenga, Lillestrøm, Stabæk... Początek sezonu niebawem, może ktoś chce się wybrać na mecz ?
Czy można gdzieś w Bodø zagrać w Piłkę Nożną ? Proszę o informację, chciałbym się przyłączyć do jakiejś ekipy
Witam,czy pomimo zakazu hodowli są osoby hodujące jakieś gady ? Mam kilka pytań
Witam wszystkich zapalonych rowerzystow.Kazdego dnia coraz cieplej.Zapraszam do wspolnej jazdy w soboty lub w niedziele...pozdrawiam Marcin
Witam wszystkich. Jestem kapitanem i współzałożycielem drużyny mikstów w Oslo. Gramy w 1 div. Oslo bedriftsidrettskrets, czyli w lidze amatorskiej dla osób pracujących Szukam głównie ...
Witam, Szukam zainteresowanych wspólnym jeżdżeniem na "skiturach". Jest ktoś kto ma jakieś doświadczenie w tym temacie tutaj? Pozdrawiam
Witam. Jest mozliwość przyłaczenia sie do gry na hali w dniach 15.03 /22.03 i 29.03. Gramy od 12:00 - 13:30 na hali przy Sognsveien 220, 0863 Oslo. Jeżeli jestes zainteresowany gra to ...
Witam. Wszystkich starych nowych i tych ktorzy jeszcze nie probowali morsowania zapraszam do przylaczenia sie do naszej grupy z Kongsbergu ktora ciagle sie powieksza a co za tym idzie atmosfera jest ...
Witam, Z chęcią dołączę do ekipy poszukującej osoby do gry w piłkę nożną w okolicach Oslo/Bekkestuy. pozdrawiam.
Mam pytanie czy ktos wie czy sa jakies kluby off road w norwegi?
Qmulus Krakow
03-03-2015 22:49
Rozmowę z szefem Federalnej Służby Archiwalnej, zaczynającą się na pierwszej kolumnie, "Rossijskaja Gazieta" opatrzyła tytułem "Strzał w plecy" i podtytułem "Odtajniono. Kto ...
Witam . Ktos się orientuje gdzie i kiedy mozna wystartowac w zawodach Kicboxingu w Norwegii
Zenek Brzezinski
24-02-2015 08:36
Witam Jedzie ktoś w najbliższym czasie do Bergen ? Chciał bym się z kimś zabrać żeby nie robić niepotrzebnych kosztów ,,, Kontakt: Dobrzykowski20@wp.pl lub tutaj. Pozdrawiam
Czesc. Oto nasz krótki filmik z toru w Bømlo. zapraszamy chętne osoby do wspólnej jazdy
oto perełka spod artykułów o sukcesach Polski .... jhgjghjk 1 stycznia 2015 13:03:55 109 34 sukces polski 4 mili za chlebem 5 milnów bez pracy 10 mil za 1300 zł klepiom biede , reszte to ...
Witam wszystkich.mam pytanie przeprowadziłem się do Flateby i chciał bym zacząć sezon na jeziorkach tylko nie wiem gdzie i jak opłacić zezwolenie chodzi mi konkretnie o wodę Øyeren może ktoś się ...
( )
20-02-2015 00:15
www.mojanorwegia.pl/forum/view/122/grupy..._10,1370.html#334191
Szukamy chętnych osób na towarzyskie spotkania przy grze Poker Texas Holdem. Spotkania weekendowe.
Kto zna jakiś fajny stok w okolicy Oslo by pośmigać sobie na desce.A może ktoś szuka kogoś do wspólnej jazdy na desce ?pozdrawiam
Slawek Slawko
18-02-2015 22:24
Czesc dziewczyny Macie moze ochote zapisac sie gdzies na silownie w Lillestrøm lub w okolicy ? A moze juz gdzies chodzicie i mozna do Was dolaczyc? Pozdrawiam Ewelina
Czeac jedziemy mala grupka na nart,y jak ktos by chcial sie dolaczyc to zapraszamy.
Witam, niedługo wyjeżdzam za pracą, będe mieszkał u wujka i postaram się coś znaleźć. Jednak mam pytanie jak wygląda sprawa leków na recepte w Norwegii? Kupiłbym je w Polsce na czarnym rynku, ...
Witam, Zbieram się powoli do szukania firmy przewozowej która dostarczyłaby mi rower z Warszawy do Oslo. Jakieś propozycje??
poszukuje osób chętnych do wspólnego treningu na siłowni w Sogne
Wszystkich fanów norweskiej piłki nożnej zapraszam na stronę poświęconą tejże www.facebook.com/pilkarskanorwegia
witam czy są może w Oslo, sandvice lub asker jakieś kluby siatkarskie kobiet?
Witam, Juz za tydzien skoki na jednej z najwiekszych skoczni swiata. Czy wybieracie sie aby wspomoc bialo-czerwonych? Z Oslo to jakies 80 km z Dramen jescze blizej. Pytam gdyz mozna by pojechac ...
Qmulus Krakow
09-02-2015 07:40
Witam, Poszukuje koszykarek do profesjonalnej norweskiej druzyny grajacej na najwyzszym szczeblu rozgrywek. Wymagania: doswiadczenie na polskich ligowych parkietach ew. akademickich. Prosze o ...
w kinach od 6 lutego film.onet.pl/w-kontrze-z-raczkiem-odcine...-polskie-gowno/xeg4z
Czy ktos wybiera sie na narty do Harpefossen w sobote 31.01 ??
Siema !! Zapraszam do konkursu zorganizowanego przez Heavyrock.pl / heavyrock.eu/ na facebook'u: www.facebook.com/heavyrockpl oraz do lektury ...
Jest tu ktos, kto koksi na Forusie ?
Anna B
18-01-2015 21:20
Jak w temacie, ktoś miał styczność i może mi służyć pomocą, doświadczeniem ?
mamy teraz ciężkie czasy polscy rodzice muszą długo i ciężko pracować na zasiłki dla ciapatych i leniwych norasów a sprowadzone tu latorośle nie mają należytej opieki i się wynaradawiają ...
lecz nie długo padnie co komuna zostawiła do końca rozkradniem czy to lekarz, czy to górnik ciągnie w swoją stronę a pracować nie ma komu lenie ..... co mądrzejszy za granicę po srebrniki ...
R. C.
17-01-2015 16:28
W zwiazku z propozycja utworzenia mszy sw. w miejscowosci Ski szukamy chetnych, ktorzy chcieliby poprzec nasza inicjatywe. Prosimy osoby z Ski, Langhus, Vestby, Ås, Ytre Enebakk i innych pobliskich ...
witam , czy gra ktoś w tutaj w basket ? jakieś drużyny , amatorskie spotkania , hala , cokolwiek ? może coś słyszeliście ? w razie czego proszę o kontakt bo bardzo chętnie bym pograł
Ktoś sie orientuje czy w Rogaland są jakieś tory gdzie można polatać więcej niż 90 km/h Pozdro Michał.
Witam jakie odżywki typu kreatyna, białko itp oraz produkty typowe do budowania czystej masy miesniowej najbardziej sie oplaca przywiesc, czy wogole jest sens zawracac sobie tym glowe?. Z gory ...
Tomek Agile
09-01-2015 18:50
Witam! Jestem tu nowy i zamierzam niedługo przyjechać do Norwegii. Tylko mam pytanie: Czy można hodować tam pająki? chodzi o ptaszniki... mam na chwilę obecną 9 sztuk. Nie będę miał z tym ...
włosów zero, dres na tyle marszczę czoło, prężę przód jestem twardziel z Hollywood
Może jest tu ktoś gra w squasha w Sandnes (okolice)?
Prezydent RP Ignacy Mościcki, który był zapalonym myśliwym, organizował w Puszczy Białowieskiej polowania reprezentacyjne. Przyjeżdżał tam z zaproszonymi gośćmi krajowymi i zagranicznymi. W styczniu ...
cyc cyc
04-01-2015 10:12
Z mamą bawimy się w sado-maso Ono tak zwykle sobie tutaj stoi? Kasia: Tak. - Twój dwunastoletni syn je sobie tak ogląda? Kasia: Jak je postawiliśmy, to powiedział: "Dziwne masz to na twarzy, ...
czy jest ktos kto cwiczy lub chce cwiczyc w fresh w skårer?
tu jest miejsce spotkań osób wykształconych i kulturalnych najlepiej Prawdziwych Polaków