1 NOK
Niby tak samo.../ a jednak inaczej te same widoki i tak sobie patrzę coraz cichsze kroki puste autobusy w sklepach nie ma mąki nie dali! - tyfusy! cukru pudru nie ma drożdże wykupili... ...
Marzenia nie bolą takie mam marzenia szyte na miarę niech w końcu się zmieni tych rzeczy parę by słońce wschodziło kiedy potrzeba bowiem radość ,miłość - to dary z nieba gdy w porę ...
Grono odbiorców: Publiczne Pod norweskim niebem... wokół wielkich malowniczych fiordów wysepki wyrastają z głębiny plusk fal to gama samych akordów na horyzoncie widać cieśniny ogromne ...
Ten dzień... posłuchaj - co szepce wiatr gdy w duszę smutek się wkrada hen - tam od morza do Tatr czy dzień to czy noc zapada żal ból i serca łkanie echem w oddali się niesie rozpacz moim ...
Jest kto chętny wybrać się na nartki zjazdowe, nie biegówki. Jednodniowy wypad na miejscu (Oslo) albo wyjazd na kilka dni gdzieś dalej. Nie jestem jakimś specjalnym zapaleńcem ale lubię, i lubię ...
jak w temacie , odstapie , info na priv
Czy są tutaj na forum osoby, które lubią wspinać sie po górach? Czy przygotowywaliście się do takiej wspinaczki samodzielnie czy jednak przeszliście kurs z instruktorem?
boj fra oszlo
18-11-2020 11:27
Jak w temacie Czy bardzo często kupujecie sobie nowe ubrania i buty czy raczej jesteście tutaj wstrzemięźliwi?
KajaMetrowska napisał: Nie planuje przeprowadzki do Lublina ale jest to moje miasto rodzinne i chciałabym sobie kupić jakies małe mieszkanie, tak aby mieć w razie czego coś do czego mogę wrócić. ...
Jakie teraz buty sportowe sa hitem? Cos modnego na jesien Najlepiej biale
witamy a czy nikt z was nie ma chopla na punkcie zwierzatek?
Czesc. Szukam grupy skiturowej z okolic Jessheim/Oslo Chce zaczaąć przygode skiturową w tym sezonie i szukam towarzystwa Pozdrawiam Krzysiek
Witam jest tu ktoś kto gra w piłkę nożna lub trenował w norwegi
Czesc Szukam fajnych tras do bieganie.. Szukam fajnych miejsc do aktywnosc fizycznej.. Sarpsborg
Bardzo proszę o poradę, co Wam pomogło na wypadajace włosy.... Mam ten problem i zastanawiam się jak moge sobie pomóc.
Jaka metoda do usuwania pieprzyków jest najlepsza? Lepiej jest usuwać laserowo czy moze operacyjnie?
Ogrzewanie. Witam,mamy dylemat a musimy się na dniach zdecydować. Miało być ogrzewanie na pelet ale zmieniamy na pompę ciepła (dom szkieletowy). Problem w tym,że nie wiemy czy zostawić komin w ...
Hej, prowadzę ciekawą grupę z poradami pielęgnacyjnymi, promujemy i dobieramy produkty indywidualnie, w zależności od problemu, pielęgnacja w stu procentach naturalna i wegańska. Zadbaj z nami o ...
Hej, jest może jakaś ekipka, która gra w siatkę na zewnątrz wieczoram lub weekendami?
Witam wszystkich,szukam kogoś do wspólnego systematycznego biegania codziennie w Drammen Pozdrawiam
witam szukam osoby ktora mogla by mi pomoc przy nauce kitesurfingu w okolicach trondheim
Czy znajda sie Muzycy w Bergen chetni poswiecic troche wolnego czasu swojej pasji???
Witam, Chciałbym złapać kontakt z osobami latającymi na paralotniach, szczególnie na PPG. Pozdrawiam Mazby
Kamil Knych
02-02-2020 15:41
Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie polowań w norwegii, jakie warunki trzeba spełnić aby zostać myśliwym i polować w tym kraju? Chętnie poznam osoby interesujące się tym tematem.
Witam. Zapraszam zainteresowanych, grających w Pokera do kontaktu, jako że gram w Oslo w jednym z Poker Room\'ów i jestem na etapie tworzenia teamu pokerowego. Służę informacją gdzie można ...
Jaki wybrać drążek do podciągania? Chciałabym kupić mężowi na prezent.
Coraz poważniej zastanawiam się nad kupieniem sobie hulajnogi elektrycznej aby dojeżdżac do pracy..... Czy ktoś może jeździ na hulajnodze?
Wszystko zaczelo sie od dlugich spacerow nad brzegien Sognefjordu z moimi kotami. Wystarczy haslo: Toffi, Oscar idziemy na spacer i moje koty jak pieski czekaja przy drzwiach i grzecznie chodza ze ...
Hej, czy ktoś z Was uczęszcza do siłowni Sats kolo Bangeloki? Chciałabym wiedzieć cos o atmosferze jaka panuje i treningach grupowych. Czy warto zainwestować w karnet z zajęciami
ABC DEF
07-11-2019 19:34
piotr gawalewicz
24-09-2019 23:27
Witam. Jestem od kilku tygodni w Oslo i mam w planach zacząć łowić. Może być jezioro, rzeka, morze. Ktoś chętny na wspólny wypad na ryby?
Jakie możecie pilecić zbiorniki wodne na połów szczupaka , okonia ?
Witam. Od września zmieniam Szwecję na Norwegię. Będę mieszkał i pracował w Oslo. Zastanawiam się czy są szanse nastawić się na jakąś rzekę lub zbiornik gdzie można szukać sandaczy i ładnych okoni. ...
Siemka! Tak się zastanawiam czy istnieją jakieś grupy Polaków w Bergen, którymi można pograć w koszykówkę lub siatkówkę. Grałam, gdy mieszkałam w Polsce w kosza i teraz bardzo mi tego brakuje
Ktoś wybiera się na woodstock? Ja lecę do Gdańska we wtorek, a potem pociąg do kostrzyna, ktoś aspiruje na wspólną wyprawę?
Kiedyś próbowałam uczyc się na gitarze ale mnie to przerosło Jaki dobry instrument muzyczny możecie polecić dla osoby, która nie jest w tym zbyt dobra?
Witam. Koledzy mam pytanie, szukam pytam i nie mogę znaleźć. Po 1 w jaki sposób mogę wykupić dostęp do jezior i rzek ( Buskerud) Nie mogę znaleźć na inatur żadnego jeziora w mojej okolicy, w który ...
PC89
02-07-2019 11:22
heja czy są tu może osoby zainteresowane 2-3 dniowymi wędrowkami po szlakach turystycznych w okolicach Oslo na początek ?
Witam mam pytanie czy w okolicach Moss, Sarpsborg, jest wędkarz bądź wędkarze którzy łowią na muchę i chcieli by się podzielić wiedzą i pomocą fachową, a j nie ukrywam chciałbym nauczyć się tej ...
Czy ktoś gra gdzieś w Pilke nożna w tej okolicy ? Chętnie bym pograł ( tel polski 667-819-580)
Witam czy ktoś z grupy pływa kajakiem. Pytam bo czasami samemu wiosłować to nudno.
Hejka.Od jakiegoś czasu staram sie biegac często. Doradzicie jakie buty do biegania powinnam sobie sprawić?
Witam Szukam polskiego nauczyciela gry na pianinie lub skrzypcach w Oslo. Wszelkie informacje na ten temat będą przydatne. Pozdrawiam
Szukam osoby, osób do wspólnych wybiegań biegów ciągłych w niedzielę kilometraż 20-25 km.Oslo okolice
poszukuje osoby do opieki nad dwoma chartami w kwietniu w jessheim. prosze o kontakt na mejla ren1706@yahoo.no
Witam jest sala gdzie mozna by bylo pograc w pilke lub po cwiczyc wieczorami miesci sie na Helysfyr dni i godzina spodkan sa do ustalenia szykam chetnych ,jest tam prysznic itp.. moj tf,99899769 ...
Grzegorz Perkowski
22-02-2019 10:59
Witam poszukujemy osób zainteresowanych grą w pokera Texas Holdem organizujemy turnieje w każdy weekend w Drammen max 27 osób informacje na priv pozdrawiam!!!
Przeziol
19-02-2019 11:19
Nowości z polskiej sceny muzycznej, zaprzaszam do dyskusji i zamieszczania nowości Winylowa edycja "Tylko dla dorosłych" Album ukazał się właśnie na dwóch winylowych krążkach w ...
Witam! Na terenie Polski mozna posiadac repliki i oryginaly broni czarnoprochowej produkowanej przed 1885 rokiem, ladowane amunicja niescalona(czyli wsypuje sie proch, potem przybitka, kula itd), a ...
Nastepny wypad w sobotę nad jezioro songsvann w Norwegii
Byliście już na nartach w tym sezonie? Ja byłem wczoraj pierwszy raz na desce na Tryvan i dawno się tak nie ubawiłem Jak warunki? Możecie zobaczyć na Vlogu (link poniżej) youtu.be/F3whbFRLmHc ...
Odswiezam pamiec gry w szachy. Dobrze idzie. Jesli ktos w Oslo ma ochote sie z nami spotkac i pograc zapraszamy. Manglerud Oslo 46249819 Mvh Georg
grzesiek czas
28-11-2018 00:15
Ahoj ! (: ktoś uczęszcza na krav mage ? rejon Oslo , Akerhus... dziewczyny ? chłopaki ?
Witam. Chodzi ktoś tutaj w Norwegii z wykrywaczem metalu? Jak to wygląda pod względem prawnym? Z góry dzięki za odpowiedź
Witam. Nie bede oryginalny i zapewne przez wielu nawet wysmiany, ale trudno. Jestem nowy w tym miescie, a nie lubie nudy i stagnacji. Chcialbym poznac ludzi, z ktorymi mozna porozmawiac lub spotkac ...
Jak w temacie,chciałem zapytać czy nurkuje ktoś w okolicach Bergen.
Przemek Przemko
17-09-2018 12:10
Witam, Nazywam się Bartek i od Października 2018 przenoszę się na stałe wraz z żoną do Norwegii. W piłkę nożna gram od 7 roku życia. Przez 6 lat prowadziłem w Polsce amatorski klub piłkarski w ...
Witam! Czy są chętni do utworzenia wspólnoty Neokatechumenalnej przy parafii św. Hallvarda w Oslo?