1 NOK
Hello , i love this place and i can\'t wait to make new friends
Ronaldo
21-09-2016 13:56
Spidi
18-09-2016 17:12
Witam czy ktos \"lata\" z wykrywaczem?chetnie sie do kogos przylacze pozdrawiam
witam szukam trenera personalnego lub osoby do wspólnych treningów na siłowni (oczywiscie początkujący) z okolic Ål lub Geilo pozdrawiam
Wycieczka biegowa jutro ok 30km 3h. ktoś coś , Vestvold. Andebu
Hej. W zeszłym roku kupiłem sprzęt do wspinaczki, moi znajomi także mieli to zrobić. Kupili, ale nie wszystko... Wyczuwam w nich słomiany zapał Czy ktoś ma ochotę powspinać się na ...
Trenuje ktos z Was tam?
Witam, czy gra ktoś online u \"buka\" i nie chodzi mi o norsktipping? Może używacie do tego internetowych portfeli? Jak tak to mam pewien problem i może jakaś osóbka obyta z takimi rzeczami ...
witam, czy zna ktos moze lokalizacje jakiegos fajnego lasu w okolicach asker(do 10 km) gdzie mozna wyskoczyc na grzyby?
Witam wszystkich zainteresowanych. Organizuje wyjazd krajoznawczo-wędkarski po Norwegii. Prawdziwa gratka dla miłośników pięknych widoków i amatorów wędkowania. Termin 9.05.2016-19.05.2016. ...
Czy ktoś z forumowiczów zna jakieś miejsce w okolicach Skien lub Porsgrunn, gdzie można spokojnie postrzelać z wiatrówki ? Poza strzelnicami oczywiście
Magda Lena
23-08-2016 22:37
Witam, szukam chętnych do pozeglowania w okolicach Oslo w najbliższy weekend start z Asker
Michal Wegielski
20-08-2016 00:32
Czesc, ze znajomym szukamy chetnych do siatkowki na piachu lub do koszykowki w Asker. Ktos chcialby dolaczyc?
siema Są jacyś fani frisbee w Oslo? Wraz z dziewczyna lubimy porzucać w parku, czasem przyłącza się jacyś znajomi ale fajnie jakby było nas więcej...zapraszamy, dawajcie znać Pozdrosy... ...
Rafal Miko
15-08-2016 04:27
Witam. Szukam osoby która ma doświadczenie bądź chciałaby nabyć w fotografii ciążowej. Pozdrawiam
Witam, szukam osób które śmigają na moto w Oslo lub okolicach. Chętnie dołączę do jakiejś ekipy na wspólne śmiganie po okolicy
Czy jest ktoś chętny na niedzielne rozbieganie ok 30km Vestfold ?
Mariusz Barczyk
07-08-2016 22:14
Witam trenuje ktoś kolarstwo szosowe, najlepiej okolice Oslo. Orjentujecie się czy są tutaj jakieś miejsce gdzie spotykają kolarze i trenują razem coś jak rondo Babka w Warszawie. Są jacyś chętni ...
Witam . Szukam transportu z Drammen do Goteborga w najbliższych tygodniach dla 2 osób
Od polowy sierpnia szukam towarzysza/rzyszki na lazenie po Norwegii 2 tygodnie.
Witam czy uprawia z was ktoś kolarstwo górskie Oslo okolice ? Szukam fajnych tras lub scierzek
Witam! skradziono rower: Banshee Scream widelec: Bomber 888rc damper: 5th element hamulce: Elixir R za pomoc w odnalezieniu potrafie sie odwdzieczyc. dziekuje za pomoc!
A nie lepiej stworzyć coś samemu? Wtedy będzie oryginalne i bliscy będą mieli pewność, że włożyłaś w to trochę pracy, a nie po prostu zamówiłaś w sklepie. Bluzę z własnym nadrukiem możesz zamówić w ...
witam, czy zna ktos jakies fajne jeziora w okolicy asker lub dramen? takie sprawdzone gdzie mozna zlapac szczupaka
jacek sk
12-06-2016 13:01
Wszystkie przyprawy po jakimś czasie tracą swoje właściwości. Przejrzyj swoje zbiory dokładnie. Wszelkie mieszanki przypraw mają daty ważności: zioła: 1-3 lata, przyprawy zmielone: 2-3 lata, w ...
Na desce do krojenia żyje 50 razy więcej bakterii niż na desce klozetowej.
Dzisiaj jesteśmy bardzo zadłużeni, głównie u zagranicznych wierzycieli. To jest niebezpieczne, bo jesteśmy w ósemce najbardziej zadłużonych krajów świata. Będziemy to odkręcać przez co najmniej 20-30 ...
10 miejsce Szwajcaria kogo interesuje reszta niech sobie sprawdzi www.viewngr.com/top-10-richest-countries-world/
Witam, chciałabym kupić maszynę do szycia , czy są w NO maszyny z polską czcionką ?
Ahoj! Jest tu ktoś z Kristiansandu lub okolic,kto gra na gitarce/perkusji/klawiszach etc i chciałby razem pohałasować? Pzdr
Sadze, ze jest nas troche - pan w wieku 40-60 lat. Kazda caly tydzien ciezko pracuje ale sobotnie popoludnia i wieczory jestesmy wolne i to jest nasz czas. Czas na odpoczynek, spotkania, pogaduchy. ...
Witam Czy słyszał ktoś może o jakimś kółku Wędkarskim w obrębię Oslo? Chętnie dołączę do grona. pozdrawiam
wątek ten jako swój główny cel ma za zadanie pokazanie ładnych i ciekawych miejsc w Ojczyźnie takich od których łza się w oku zakręci
a mógł śnieg popadać
Szukam kogoś kto uczęszcza na treningi KickBoxingu lub K-1 w Oslo
Witam serdecznie! Czy wie ktoś może gdzie w Oslo lub Sandvice znajde szkołę tańca ( latyno, nowoczesny ) ? Z gory dziekuje za odp
Osoby nurkujące w Oslo, Moss i okolicach zapraszam do nowej grupy na facebook: Polscy Nurkowie Oslo. Sezon się zaczął, pora na nurki
Marcin B.
19-05-2016 23:11
Pierwszy mój post, witam wszystkich. Może ktoś z forum wspina albo wspinał się gdzieś w pd. Norwegii (zwłaszcza Vest Agder) ? Interesują mnie informacje głównie na temat obitych dróg ale za każde ...
a nie śpiewać chyba, że za procesją
Witam czy ktos sie moze orientuje czy jakas norweska telewizja pokaze mistrzostwa europy w pilce noznej? Najbardziej zalezy mi na meczach polakow a tu gdzie mieszkam jest slaby net i nie ma szans na ...
Cześć. czy wie ktoś czy wejście na Galdhøpiggen jest już otwarte? Gdzieś tam wyczytałem że od połowy maja otwarte ale ostatnio ciepło było.... Pozdrawiam
Witam, mam pytanie do wędkarzy. Wie ktoś może czy pojawiły się śledzie w okolicach Oslo lub Drøbak. Pozdrawiam
Czesc szukam znajomych z Modelami Rc do wspólnych wypadów
Hejka. Jutro przy niedzieli trasa łatwa i przyjemna..Startujemy z Bogstad parking( koło jeziora) o 12.00. Około 35 km Bogstad-Sørkedalen i w las..(asfalt/szutry ). Dobrze mieć bidon z wodą i dobry ...
Witam. Szukam chętnych do utworzenia grupy treningowej w szeroko rozumianym zakresie broni białej, ze szczególnym uwzględnieniem miecza długiego i szabli polskiej. Zapraszam zarówno osoby mające ...
Konto na serverze Eune , jest ono w challengerze bylo w top 50 najlepszych graczy w sezonie 4/5 sprzedam 2000-2500kr , mozliwosc odbioru osobistego w Oslo jesli kogos interesuje. Konto sprzedaje ze ...
stawiam na Mieczysława Gocuła podporucznik – 1987 generał brygady – 2007 generał dywizji – 2009 generał broni – 2011 generał – 2014
Witam Zarzucam temat i pytam: kto z Was zna w Okolicach Oslo ciekawe miejsca wspinaczkowe, jakieś skałki, ewentualnie fajne ścianki wspinaczkowe (w końcu sezon powoli się kończy)? Analogicznie ...
Liczę na to,że zjawią się osoby, które lubią jazdę na rolkach i potrzebny jest też przewodnik bo nie znam Drammen, także ktoś kto zna miejscówki. Proponuje przelot po mieście i ustawkę na downhill ...
popatrzmy, popłaczmy, napijmy się
tylko jakimś szminkom i innym szybko poległym v.iplsc.com/izu-ugonoh-chcialbym-spotkac...5FI39K9NGFO6S-V1.mp4
Wspinanie, biwak, ognisko . 22 - 24.04 okolice Oslo ( ÷100km) . Priv
Witam wszystkich. Był ktoś z Was już na śledziach może, bo powinny się pojawić niedługo. Pozdrawiam.
- Tutaj walka była szczególnie trudna, bo była prowadzona na otwartej przestrzeni, nie w górach. Gdy w 1987 roku przebywałem tutaj jako gość Ismaila Chana, cała ta przestrzeń to było jedno wielkie ...
Witam, Jest może ktoś chętny kto umie grać w tenisa i chciałby pograć lub nie umie i chciałby się nauczyć? W oslo jestem od niedawna i kilka osób które znam nie ma jakoś ochoty. Oslo
Siemka. Szukam chętnych do wspólnych wypraw wędkarskich. mieszkam w okolicach Drammen i Sande. Wędkuje na fiordach rzekach i jeziorach i prawie na wszystkie metody wędkowania. Teraz po zamarzały ...