Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3 Posty
E M
(liliemon)
Wiking
Podobnie jak u Ciebie, wszystko zostawilam w Polsce. Do wiosny jest jednak troche czasu, wiec mozemy wszystko jeszcze zorganizowac. W ta niedziele wybieram sie do Bla, popytam co i jak i dam znac... a strone mowisz widzialas? tak dla pewnosci podam jej adres pracowniainspiracji.pl
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Kasia Ha
(KasiaMałgo)
Wiking
Dla wszystkich zainteresowanych rękodziełem - w tą niedzielę ja (drewniana biżuteria malowana ręcznie), Emilia(biżuteria z ręcznie 'łupanego' kokosa i malowana ręcznie), Iza (ręcznie wyrabiana biżuteria ze srebra i kamieni) i nasze wytwory będziemy na kiermaszu w Bla. Jeśli ktoś ma ochotę na żywo zobaczyć naszą biżuterię i wytwory innych artystów to zapraszam od 12 do ok 17. Brenneriveien 9
0182 Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
KasiaMałgo napisał:
Dla wszystkich zainteresowanych rękodziełemGdybys miala np:
kielbase recznie robiona z ekologicznj swini, abo maselko czy serek,
czy nawet spirytus ze zdrowego zboza bez rakotworczych syfow.
To moze bym byla zainteresowana.

Ale taki odpust?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
190 Postów
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
Czy ktoś może mi wytłumaczyć, na czym dokładnie polega program Polska Bezgotówkowa? Czy faktycznie można dostać terminal za darmo, czy są jakieś haczyki? Myślę o wdrożeniu płatności kartą w moim sklepie, ale boję się ukrytych kosztów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
orime
(orime)
Początkujący
Program „Polska Bezgotówkowa” (polskabezgotowkowa.pl) jest dla przedsiębiorców, którzy wcześniej nie mieli terminala. Dają terminal na rok bez opłat za dzierżawę i transakcje, co pozwala przetestować, czy płatności kartą będą się sprawdzać w Twoim biznesie. Nie zauważyłem żadnych haczyków, ale po tym okresie zaczynają się normalne opłaty zgodne z umową z wybranym operatorem. Z tego, co wiem, wielu ludzi korzystało z tej opcji, bo to pozwala zacząć bez dużego ryzyka. Warto przeczytać regulamin programu, żeby wiedzieć, jakie są szczegóły. Ogólnie wydaje mi się, że to dobra opcja dla osób, które chcą wprowadzić terminal, ale nie są jeszcze pewne, czy to się opłaci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok