1 NOK
Siema Szukam ekipy żeby coś poćwiczyć jestem gardłowym, klimaty Black Metal najlepiej, ale death i inne ciężkości z przyjemnością. W okolicach Fredrikstad, Sarpsborg.
Witam chciałam zapytać czy orientuje się któraś z tutaj obecnych kobiet, czy w Norwegii są dostępne boxy kosmetyczne zamawiane przez internet? POzdrawiam
Hej czy jest ktos chetny do wsplnego biegania w Bergen? Ja biegam w Hordnesskogen ale moge gdzies indziej tez. W grupie razniej i bezpieczniej
Jak w temacie Tylko sesja musi odbyć się w najbliższym czasie, ponieważ termin mam na 22 grudnia, więc musimy zdążyć przed Najlepiej fotograf ze swoim studiem, ale nie koniecznie. Proszę o ...
Ktos uczeszcza ? Ewentualnie Jessheim, Eidsvoll
witam czy ktoś zna miejsce gdzie można kupić używane części do toyoty yaris verso rocznik 2004? szukam zaślepki haka do holowania na przedni zderzaku, kupiłem te auto bez tej zaślepki a teraz mam ...
Fani jazdy po sniegu z gorki i pod na czym sie chce deska dwie a nawet kola lub gasienice. jesli ktos ma pomysl na impreze narciarsko podobna piszcie tutaj. teraz konkrety: jade z paroma osobami ...
Tomek highlander
30-11-2014 21:31
Cześć Wszystkim!! Piszę aby was się poradzić - zwłaszcza tych co mieszkają w Bodo Wybieram się w styczniu do Bodo i w związku z tym mam kilka pytań do tych, którzy już tam byli. Czy kamping ...
20go w Osłowie gra Morbid Angel. wybiera sie ktos?
Witam wybieram się na snowkite na Hardangervidda dokładniej do Haugastol , może na forum znajdą się jakieś świry co mają ochotę się przejechać i polatać w na jednym z najlepszych spotow w europie. ...
zapraszamy na nasz debiutancki koncert!! wraz z nami zagra Zebra z Polski oraz Svin z Danii!! www.blitz.no/kalender/svin-danmark-foucalt-hc-oslo-zebra-pl FOUCALT nasza strona: ...
ktos biega w okolicach strommen lillestrom . jest super miejscówka dookoła rzeki. jak ktos chetny zapraszam. samemu troche nudno sie biega,.
Chcialabym wyjsc z inicjatywa, do towarzyskiego spotkania polakow przy skokach narciaskich w Pokalen Pub w Oslo (kolo Mathallen, Maridalsveien 13). W pubie jest 11 ekranow, na ktorych zawzwyczaj ...
Witam. Poszukujemy bramkarz ( piłka nożna) do nowo powstałej drużyny w OSLO. Więcej informacji na priv.
Mateusz Cichowicz
17-11-2014 12:50
Siema! Gramy muzyke powszechnie uwazana za metal i szukamy wokalisy. Gramy w Oslo. Szczegoly na PM. Pozdro!
szukam fajnej ekipy na balety oslo
Chetnie bym pokopal w pileczke weekendami.Moze wie ktos gdzie moge znalesc taka grupe zapalencow do pograni w Oslo?? bede wdzieczny za wszelkie info
Szukam osoby do opieki nad 9 letnim wałaszkiem, pare razy w tygodniu. Jestem w ciąży i nie jestem w stanie już wszystkiego koło niego zrobić, a poza tym konik potrzebuje ruchu. Jeszcze przez jakiś ...
Cześć poszukiwani sympatycy aut zwłaszcza marki BMW Wbijać na forum !!
Witam. Poszukuje ludzi, chetnych na wspolna gre na konsoli Sony . Wpisujcie swoje PSNid oraz w co chetnie zagralibyscie/gracie. Pozdrawiam
Witam wszystkich. Poszukuje jakiejś ekipy(lub osoby) wspinającej się (poziom niema znaczenia), z którą mógłbym raz na jakiś czas wyskoczyć w skały lub na panel w Bergen. Mam cały sprzęt linę ...
Siema ludziska, jestem nowa personą w miasteczku Egersund. Ogarniacie coś ciekawego w czasie wolnym? Z przyjemnością bym dołączył do grupki osób usportowionych bądź też nie by spędzić ciekawie czas ...
Witam, czy wie ktoś moze czy w Oslo lub okolicach odbywają ja sie jakieś kursy kosmetyczne? Pozdrawiam.
Witam, mam mały problem. Szukam wszędzie ni nie mogę znaleźć,a jak już znalazłem to przestarzałe iformacje, mianowicie szukam informacji o Podatku rocznym od zaoszczędzonych na kocie pieniędzy, od ...
Siema. Szukam jakiś maniaków, żeby czasem weekendami usiąść sobie przy piwku i rozegrać jakiś mały turniej w piłkę nożną na PlayStatnion, bądź Xboxie w PES, bądź Fifę Osobiście mam Xboxa i ...
Czy jest Norweski odpowiednik polskiego Kongresu Nowej Prawicy? Jeśli tak, to jak się nazywa to ugrupowanie polityczne?
A moze ktos sie orientuje jak to wyglada od kuchni? Czy ciezko jest znalezc prace w Norweskich studiach tatuazu? Czy Polacy tez maja tam swoje salony ? Jak wielu ludzi korzysta z tych uslug?
Witam, Szukam ludzi do pogrania od czasu do czasu w piłkę nożną w Oslo lub okolicach. Jeśli ktoś jest chętny albo już gdzieś gra niech da znać michu912@gmail.com, +47 45031331
zapraszam na polskie radyjko internetowe przytulnefm.xaa.pl/#
witam może ktoś orientuje się czy w Stavanger organizowane są jakieś wyprzedaże sprzętu snowboardowego,narciarskiego,chodzi mi o modele z poprzedniego sezonu?
Piotr B
08-10-2014 17:10
3obieg.pl/polska-tanio-sprzedam-lub-wynajme
Wiecie gdzie mozna na szczupaka okonia sie wybrac na jezioro okolice stavanger sadnes
Gdzie i na co w okolicy ?
Gdzie jest Administracja Forum ? Gdzie jest jasta ? Gdzie są inni poprawni opluwacze ? DLACZEGO JEST TAKA CISZA. Przecież to nie polityka a zwykli sportowcy, wywalczyli złoto dla ...
Witam, podobno w Kløfcie jest jakiś polski mechanik, ktoś ma jakieś namiary, info ???
Andrzej Błahuta
21-09-2014 20:20
Witam, mam trochę nietypową sprawę. Jestem posiadaczem jeżyka pigmejskiego, który po naszym wyjeździe do Norwegii został w Polsce. Niedługo jedziemy na urlop i chciałbym go przywieźć ze sobą do ...
Witam wszystkich, Chodzi ktoś może na jakieś zajęcia fitness lub siłownię w Gjovik? Jak wrażenia? Co polecacie?
Cześć wszystkim w Polsce chodziłam na kurs salsy kubańskiej. Fajnie by było i tu w Oslo wyjść i sobie potańczyć zanim wszystko zapomnę Czy znalazłby się jakiś chętny płci męskiej / grupa ...
Hej, czy ktoś z Was chodzi na zajęcia fitness do Trento w Raholt? Jak wrażenia? Ja jestem chętna, ale z językiem kiepsko więc się obawiam i jeszcze nie byłam. Razem zawsze raźniej! To jak?!
gdzie mozna kupic MASZYNKE DO WLOSOW?? z gory dziekuje za odp
Michał Selwestrowicz
17-09-2014 21:40
"Pszeki" to popularne wśród Rosjan kolokwialne określenie Polaków, stanowiące szyderstwo z naszego języka, z ich perspektywy mocno "syczącego". Na wschodzie kpią, że język polski ...
Sztuka mennicza za czasów Mieszka III Starego (1173-1177 i 1181-1202) otwiera nowy okres w dziejach monety polskiej - okres brakteatów, czyli cienkich monet bitych tylko z jednej strony. Do serii ...
Teraz nie pozostaje nic innego jak tylko same prawdziwki zbierac, podobno najlepsze grzyby, wysyp kosmiczny, jeszcze tu tskiego nie widzialem
Tak jak w temacie ktoś się wybiera jutro (poniedziałek) na ryby w Oslo?? Albo czy ktoś chce świeżo złowioną rybkę??
Siemano Szukam osob ktore karpiuja w Norwegi(okolice Oslo) lub interesuja sie karpiarstwem. Potrzebuje informacje na temat producenta lub hurtowni: Peletu halibutowego Maczki krylowej ...
jutro sobota i piękna noc może ktoś wie gdzie złapać sandaczyka lub węgorza
Postanowiłam opisać szczegółowo swoją podróż samolotem z psiakiem, ponieważ przed swoim wyjazdem bardzo się denerowowałam i nie mogłam znaleźć informacji tak szczegółowych na forach, chce się więc ...
na początku sierpnia 1920 roku bolszewickie hordy podeszły pod Warszawę do stolicy zaczął dobiegać zapach czerwono armijnych onuc no i 11 sierpnia uznając, że wojna jest przegrana Piłsudski złożył ...
Szukam zapalonych akwarystow z rejonu Røyken, Lier, Asker lub Bærum Czy sa tutaj tacy?
nie umie ustawic zaplonu w siniku johnson evinrede70km.prosze o pomoc.druga sprawa cos stalo sie z linka od kierownicy do silnika nie obraca sie w prawo,silnik.
Prawie dwa miliony Polaków przed 34. rokiem życia nie uczy się ani nie pracuje. Ich liczba rośnie od pięciu lat. Eksperci biją na alarm. w ubiegłym roku wśród wszystkich Polaków między 15. a 34. ...
Siemanko !!! jest ktos z bergen i ma ochote polatac na moto dzisiaj poki ladna pogoda? POZDRO!!!!
SIEMANKO, ma ktos ochote polatac dzisiaj poki ladna pogoda? POZDRO!!!
hej Rodacy z Randabergu chcialem zapytac o silownie Raft. moze ktos tam chodzi. jestem zainteresowany ale nie mam znajomego ktory by sie ze mna wybral ..i. ciekaw jestem czy sa tam jacys polacy z ...
Witam wszystkich forumowiczów! Czy znajdzie się ktoś na wspólne wypady rowerowe w tych okolicach? Mieszkam w Sarpim na okres wakacyjny i fajnie było by znaleźć kompanów do wspólnej jazdy - czy ...
jan gal
15-08-2014 22:06
"To jest wstyd, że tak podły klub jak Legia przejdzie" - napisał użytkownik "Nasser", dodając "szumowiny spod znaku "white power". Obraźliwych opinii jest ...
Czy wie ktoś kiedy zaczyna się sezon na grzyby w Norwegii
szukam myśliwych z okolic oslo