Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Lidka O. (1242 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Jak dotąd wszystkie dziewczyny, które spotkałam (sporo) miały porody w 10 min. Jeszcze nie rozmawiałam z nikim, kto miałby ciężki poród. Wszystkim dzieci same wypadały
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(joanna8)
Wiking
tez bym tak chciala w 10 minut
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
gama28 napisał:
Będę rodzić w Norwegii, oczywiście jak wszystko dobrze pójdzie z ciążą, bo to dopiero 6-7 tydz. Mam już za sobą poronienie, poród w Polsce prawie 7 lat temu i tu w Norwegii 8 mies temu. Drugi poród było wielokrotnie gorszy od pierwszego, straszne przeżycie. W salach obok kobiety tylko wchodziły, rodziły i wychodziły, a ja wyłam i wyłam. Gdyby nie znieczulenie, to prawdopodobnie i tak by mnie pocięli, bo sama położna stwierdziła, że tak ciężkie porody nieczęsto się zdarzają. Mam pecha

To rzeczywiście gama28 masz pecha ja za pierwszym razem rodziłam poł dnia ( było ciężko) a za drugim miałam szczęście że zdążyłam dojechać do szpitala cały czas wydawało mi się że jeszcze nie rodzę bo przecież tak mocno nie boli jak za pierwszym razem po 16 przyjeli mnie na porodówke a chwilę po 17 urodziłam ehh Twoja położna stwierdziła że tak ciężkie porody nie często się zdażaja za to moja położna stwierdziła że tak błyskawicznego porodu to długo nie widziała a miałam trochę więcej szczeście bo moją położną była polka... fajnie tak powspominać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja bym chciała już o tym zapomnieć, a tu kolejny poród na horyzoncie i pierwszy raz się boję. Tak w ogóle, to mam problem ze stawami biodrowymi i coś mi się stało jak rodziłam, że umierałam z bólu i nie mogłam się ruszyć o milimetr. Położna radziła chodzić, a ja się nie mogłam nawet na łóżku przesunąć. Utknęłam na wiele godzin w jednej pozycji i nie mogłam się ruszyć. Nie będę już więcej tu nikogo straszyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok