gabriel napisał:
molo1212 napisał:
[b]...czy wy wszyscy jestescie nastawieni na nie nie ma pracy byles kiedys w uk to wtedy sie przekonasz co polak potrafii jak jeden drugiemu dolki kopie jedz tam i srobuj zobaczymy co wtedy zrobisz
A PO CO MY MAMY JECHAĆ DO JAKIEGOŚ tam....UK... nam jest tu dobrze...
Nikt Wam nie karze TU przyjeżdżać ... skoro w UK tak dobrze...
Ja Tobie napiszę czego MY tu się obawiamy....
TYCH SZUMOWIN Z TEGO ....UK.... dresiarzy ... i innego motłochu który łyknął trochę wysp i tu Panoszy się jak watażka ...
JA boję się BANDYTYZMU KTÓRY POWOLI ZALEWA NORGE w postaci NASZYCH ZIOMALI....
TEGO CHAMSTWA i NACHALNOŚCI...
W tamtym roku trzech przyjezdnych polaczków z WYSP w Oslo zabiła Norga na ulicy tylko dlatego że uderzył ręką w karoserię ich auta...
I TYLKO nie mów , że to nieprawda bo wszystko widać na filmie jak kopią i tłuką faceta ... a później spokojnie odjeżdżają ...
Dobrze ,że Ich zaraz złapali i posadzili tam gdzie ich miejsce...
DLATEGO mam taki odruch obronny jak czytam ....ŻEBRANINĘ...o jakąkolwiek pracę ...
JAKĄKOLWIEK....JAKĄKOLWIEK...
WON... WYSPIARSKIE ... ŻEBRZĄCE.... ŚMIECIE... TAM SKĄD PRZYJECHALIŚCIE...!!! . wiesz con szefie jestes stara dupa tylko siedzisz na forum i nauczasz boisz sie ze ktos lepszy od ciebie zabierze ci prace jestes kawal kutasa bois sie co ty wogole robisz okradasz polakow stego co piszeszesz to tak wyglagda ty chyba masz rente i to dokladna i ciagnij sie frajerze widac ze nawet dupy nie masz tylko wszystkich oczerniasz ciekawe skad ty jestes buraku wielki pokemon na forum