Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
manin Ryzak ... (1348 niezalogowanych)
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
Nie spełna godzinę temu dzwoniłam na infolinię aby zmienić datę wylotu gdyż miałam lecieć jutro. Przebukowałam bilet na poniedziałek. Bezpłatnie i szybko. Gdy w poniedziałek nadal samoloty nie będą latać mam znów zadzwonić i przebukować, również bezpłatnie. Super sprawa bo można sobie wybrać datę na kiedy się chce a nie jak w Wizzair decydują za pasażera (sprawdzone) i jeśli nadal nie będą latać samoloty to zwracają koszta biletu. Tylko, że bilet to mógł i kosztować z 200 NOK jak ktoś odpowiednio wcześniej kupił a z dnia na dzień kupić bilet to będzie wydatek.

Numer na infolinię : 22 2011164
Norwegian oczywiście
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
elizabietka napisał:
A może ktoś sie orjetuje jak dojechac najszybciej z Polski do Bergen?
Bo muszę byc w poniedzialek w Norwegi

najszybciej to bylo by samolotem no coz na tym portalu na stronie glownej z prawej strony mozna rezerwowac bilety na autobusy z pl do norge itak z poslizgiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów

(mirmil77)
Nowicjusz
śmieszne i w czasie takich niespodzianek polecane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
Kartabi napisał:
[quote]Bezpłatnie i szybko. quote]

no to widze miaąłś szczescie bo aj tez bezpłatnie przebukowalam ale czy wiem czy szybko, bym troche problem z dodzwonieniem sie no ale sie udało ,ja miałam leciec dzis na razie przełozyłam na wtorek liczac ze juz sie wszystko unormuje chyba dłuzej juz byc w PL nie moge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
wyobrażam sobie co się będzie działo na lotniskach w pierwszy dzień po odblokowaniu .
co może jeszcze szybko nie nastąpić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
kasia f.
(kasiula77)
Początkujący
co do Wizzair to niema problemu z przebukowaniem biletu na kiedy sie chce z zaistniala sytuacja, zrobisz to za darmo! pozatym mozesz dostac zwrot za bilet jak rezygnujesz, albo zostawic tak zwany kredyt i w ciagu 6 miesiecy wykorzystac te pieniadze pozatym na stronie wizzair wszystko jest opisane i podany numer specjalny!! ja mialam leciec 15 -go potem 16 teraz mam przebukowany na 19 i zobaczymy dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
justyna85 napisał:

no to widze miaąłś szczescie bo aj tez bezpłatnie przebukowalam ale czy wiem czy szybko, bym troche problem z dodzwonieniem sie no ale sie udało

Źle się wyraziłam szybko poszło gdy już się dodzwoniłam

kafar napisał:
co do Wizzair to niema problemu z przebukowaniem biletu na kiedy sie chce z zaistniala sytuacja, zrobisz to za darmo! pozatym mozesz dostac zwrot za bilet jak rezygnujesz, albo zostawic tak zwany kredyt i w ciagu 6 miesiecy wykorzystac te pieniadze pozatym na stronie wizzair wszystko jest opisane i podany numer specjalny!! ja mialam leciec 15 -go potem 16 teraz mam przebukowany na 19 i zobaczymy dalej

Moi dwaj znajomi którzy mieli lecieć jutro do Oslo, w piątek dostali maila ze zmianą wylotu na środę. Zero kontaktu czy im to pasuje czy też nie. Zapewne gdy się samemu zadzwoni to można wybrać datę wylotu jaka pasuje.
Zostali poinformowani, że jak lot nie odbędzie się w środę to zostanie im zwrócona kasa za bilet. Ani słowa o zmianie daty na inną.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok