Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Spełniam marzenie ADMINISTRACJI - Norwegia

Czytali temat:
(1695 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Z powodu nieuzasadnonego usunięcia juz drugiego mojego wpisu na forum w tym tygodniu, postu w ktorym nie było wulgarnych słow, nikt nie zostal obrażony - świadomie rezygnuje z tego forum i zegnam sie czule ze wszystkimi procz administracji.
Nikt mnie nie poinformowal o zamiarze usuniecia, ani nie napisal dlaczego to zostalo usuniete. W ciuciubabke to sie mozna bawic w piaskownicy.
Pozdrawiam, Hilton.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Z powodu nieuzasadnonego usunięcia juz drugiego mojego wpisu na forum w tym tygodniu, postu w ktorym nie było wulgarnych słow, nikt nie zostal obrażony - świadomie rezygnuje z tego forum i zegnam sie czule ze wszystkimi procz administracji.
...
Pozdrawiam, Hilton.

Pa, pa .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Meska decyzja! kur.....z ze mnie jednak baba jest.....i nabijam posty dalej. Zegnaj i witaj wsrod .........bo napewno sie tam spotkamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
perdita irreparabile
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton napisał:
Nikt mnie nie poinformowal o zamiarze usuniecia, ani nie napisal dlaczego to zostalo usuniete. W ciuciubabke to sie mozna bawic w piaskownicy.
Pozdrawiam, Hilton.

Hilton pewne twe posty jak rowniez i innych uzytkownikow zostaly usuniete ze wzgledu na to, ze w zaden sposob nie nawiazywaly do tematu zalozonego przez innego uzytkownika watku.

Na tym forum przyjela sie juz forma swoistego rodzaju "czatu", gdzie chyba nie ma ani jednego watku, w ktorym 100% odpowiedzi byloby w jego temacie. Rodzi to swoista specyfike forum, ktora ma swoj urok, ok.
Niemniej zbytnie rozpisywanie sie po wszystkich watkach po kolei jak leci tylko po to, zeby sobie z innym uzytkownikiem nagle podyskutowac o wszystkim, oprocz tego co dotyczyloby tematu watku, ma swoje granice.
Jestes "starym" i cenionym uzytkownikiem forum, osoba inteligentna, ktora znam i ktora powinna to zrozumiec. Sa watki typu rozmowy noca, o niczym itd. itp. ... mozna w nich sobie prowadzic bezposrednia rozmowe z innym uzytkownikiem na jakikolwiek temat. Chyba jest dla Ciebie oczywistym, ze forum odwiedza nie kilkoro, kilkunastu czy -dziesiat uzytkownikow ale duzo wiecej. I wielu osobom nie podoba sie to, ze zakladaja watek na dany, konkretny temat a rozmydla sie on juz po chwili w wyniku np. rozmowy dwojga czy trojga uzytkownikow, na nastepne 3 strony, o wszystkim innym tylko nie o temacie watku.
Chodzi zwyczajnie o troche umiaru...
Nie kieruje tych slow tylko do Ciebie, dotyczy to wielu uzytkownikow i rowniez i ich takie wlasnie posty czasem sa kasowane.
Odnosnie tych postow, ktore zostaly skasowane - nie wiem o co sie obrazasz, nie wnosily one zupelnie nic do tematu watku.

Tym bardziej jesli jest zalozony przez kogos temat nowy, swiezy jakiego wczesniej nie bylo, na ktory wielu z Was/Nas zaczyna sie fajnie i w temacie wypowiadac ... i nagle, przeradza sie w wieczorna rozmowe miedzy np. dwiema osobami, gdzie jeszcze czesc postow to usmieszki i westchniecia...

Daj spokoj, o takie cos chcesz sie obrazac ? Jesli tak, to trudno, cenie sobie Twe wypowiedzi i posty, ale jakis ksztalt forum ta administracja, na ktora sie obrazasz, chce wlasnie utrzymac.

I nie mam obowiazku zadnego informowania Cie o usunietych postach.

Pozdrawiam i zywie nadzieje, ze to tylko chwilowy Twoj "humorek"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
....- świadomie rezygnuje z tego forum i zegnam się....

NO NIE .... Prima-aprilis ...BYŁ JUŻ DAWNO....

NIEMNIEJ faktycznie z tym usuwaniem postów bez żadnego powiadomienia to PROBLEM i czyste... xxxxxxxx....!!! .

NIE napiszę ostrzej jednak WIEMY O CO CHODZI....! .

Czy to naprawdę taki problem by przy usuniętym poście zaznaczyć...."...JA adm....XYZ...usuwam tego posta bo takie mam widzi-misie ......".
Chciałem jeszcze coś dopisać ...jednak uważam iż to nie ma sensu tak jak rzucanie grochem o ścianę.... .

...A TAK MIAŁO BYĆ TUTAJ BŁOGO....!!! ....

...ZRESZTĄ BYŁO ....PAWIE ROK... i coś się zaczyna pieprzyć ....
...ZAZNACZAM... SŁOWO..". PIEPRZYĆ..". NIE ...JEST... WULGARYZMEM ....!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Jest mi tak smutno , że nie chce mi się nawet pisać , ale napiszę tak........ po odpowiedzi i informacji, jaką napisał powyżej ulv , przyznasz mu rację, wrócisz na forum i będziesz nadal z NAMI Hilton !!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
gabriel napisał:

NIEMNIEJ faktycznie z tym usuwaniem postów bez żadnego powiadomienia to PROBLEM i czyste... xxxxxxxx....!!! .

Czy to naprawdę taki problem by przy usuniętym poście zaznaczyć...."...JA adm....XYZ...usuwam tego posta bo takie mam widzi-misie ......".
[/b][/color]

gabrielu... dla przykladu, kilka postow pewnych uzytkownikow usunalem z watku "Norweski na codzien" ... zobacz na niego teraz... przejrzysty ?
jak wg ciebie wygladalby, gdybym idac za tym co proponujesz, zamiast usunac bodajze 3 posty, w ktorych byly TYLKO emotikonki , edytowal je i napisal ....bla bla bla, usuwam, zeby bylo przejrzysciej, ale tak naprawde nie usuwam, tylko edytuje i zostawiam tu wpis, zeby ten a ten wiedzial, ze wymazalem jego usmieszki....

daj spokoj.... mozna miec pretensje, jesli wykasowana bylaby kogos wypowiedz konkretna, w temacie watku - i wtedy pytanie - dlaczego ? - zrozumialbym.... ale, takich akurat nie kasuje...

to juz tyle celem wytlumaczenia, wiecej tak oczywistych rzeczy tlumaczyc nie bede....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ulv72 napisał:
Hilton napisał:
Pozdrawiam, Hilton.

Hilton pewne twe posty jak rowniez i innych uzytkownikow zostaly usuniete ze wzgledu na to, ze w zaden sposob nie nawiazywaly do tematu zalozonego przez innego uzytkownika watku.

Na tym forum przyjela sie juz forma swoistego rodzaju "czatu", gdzie chyba nie ma ani jednego watku, w ktorym 100% odpowiedzi byloby w jego temacie. Rodzi to swoista specyfike forum, ktora ma swoj urok, ok.
Niemniej zbytnie rozpisywanie sie po wszystkich watkach po kolei jak leci tylko po to, zeby sobie z innym uzytkownikiem nagle podyskutowac o wszystkim, oprocz tego co dotyczyloby tematu watku, ma swoje granice.
Jestes "starym" i cenionym uzytkownikiem forum, osoba inteligentna, ktora znam i ktora powinna to zrozumiec. Sa watki typu rozmowy noca, o niczym itd. itp. ... mozna w nich sobie prowadzic bezposrednia rozmowe z innym uzytkownikiem na jakikolwiek temat. Chyba jest dla Ciebie oczywistym, ze forum odwiedza nie kilkoro, kilkunastu czy -dziesiat uzytkownikow ale duzo wiecej. I wielu osobom nie podoba sie to, ze zakladaja watek na dany, konkretny temat a rozmydla sie on juz po chwili w wyniku np. rozmowy dwojga czy trojga uzytkownikow, na nastepne 3 strony, o wszystkim innym tylko nie o temacie watku.
Chodzi zwyczajnie o troche umiaru...
Nie kieruje tych slow tylko do Ciebie, dotyczy to wielu uzytkownikow i rowniez i ich takie wlasnie posty czasem sa kasowane.
Odnosnie tych postow, ktore zostaly skasowane - nie wiem o co sie obrazasz, nie wnosily one zupelnie nic do tematu watku.

Tym bardziej jesli jest zalozony przez kogos temat nowy, swiezy jakiego wczesniej nie bylo, na ktory wielu z Was/Nas zaczyna sie fajnie i w temacie wypowiadac ... i nagle, przeradza sie w wieczorna rozmowe miedzy np. dwiema osobami, gdzie jeszcze czesc postow to usmieszki i westchniecia...

Daj spokoj, o takie cos chcesz sie obrazac ? Jesli tak, to trudno, cenie sobie Twe wypowiedzi i posty, ale jakis ksztalt forum ta administracja, na ktora sie obrazasz, chce wlasnie utrzymac.

I nie mam obowiazku zadnego informowania Cie o usunietych postach.

Pozdrawiam i zywie nadzieje, ze to tylko chwilowy Twoj "humorek"

ujmę to w skrócie JESTEM ZA A NAWET PRZECIW
a jazda bez hilton to jest to samo co w czasie lotu dowiedzieć sie że pilot właśnie wyskoczył na spadochronie............
reszta może wylądować ale najprędzej z ręką w nocniku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
gabriel napisał:
...

Chciałem jeszcze coś dopisać ...jednak uważam iż to nie ma sensu tak jak rzucanie grochem o ścianę.... .

...A TAK MIAŁO BYĆ TUTAJ BŁOGO....!!! ....

...ZRESZTĄ BYŁO ....PAWIE ROK... i coś się zaczyna pieprzyć ....
...ZAZNACZAM... SŁOWO..". PIEPRZYĆ..". NIE ...JEST... WULGARYZMEM ....![/color]

Ech Gabriel... Ulv napisał, że nie ma obowiązku, logiczne jest, że nie pisze nic. Sprawcy usuwanych postów zazwyczaj doskonale wiedzą, za co zostały usunięte. Miało być błogo, ale ciągły napływ ludzi obdarzonych całkowitym brakiem mądrości, spowodował upadek morale uczestników forum i zwiększenie ilości syfu ponad dopuszczalne poziomy. Ataki na próbujących coś z tym zrobić, są tylko pozą i manipulacją, grą na współczucie, często praktykowaną przez różnej maści awanturników. Jeśli źle Ci na forum, to wiesz co robić, rozwiązania ostateczne są czasem najlepsze .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok