Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

samochodem do Polski - Norwegia

Czytali temat:
(477 niezalogowanych)
63 Posty
Anita Paśnik
(magda2)
Początkujący
Witam Was ponownie.
Czy ktoś z Was jechał samochodem do Polski przez Szwecję, autostradą do Danii i do Polski? Jadę pierwszy raz i nie wiem czego się spodziewać. Może dacie jakieś rady, wskazówki. Będę wdzięczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Moja koleżanka poleca w Danii zakup tamtejszych wysmienitych słodyczy. Jak n poczatek to chyba dobra wskazówka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
magda2 napisał:
Witam Was ponownie.
Czy ktoś z Was jechał samochodem do Polski przez Szwecję, autostradą do Danii i do Polski? Jadę pierwszy raz i nie wiem czego się spodziewać. Może dacie jakieś rady, wskazówki. Będę wdzięczna

A czego chcialabys sie spodziewac?? Autostrada to jak kazda inna... szeroka, szybka, zagubiona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów

(mirmil77)
Nowicjusz
magda 2 kiedy jedziesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty
Anita Paśnik
(magda2)
Początkujący
Jadę dopiero w lipcu. Informacji jakich się spodziewam to czy droga jest w miarę prosta, gdzie ewentualnie mogłabym się zatrzymać po drodze na odpoczynek lub zwiedzanie. Coś w tym stylu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Takie informacje mi też by się przydały na lipiec, bo pojedziemy tą samą drogą z przyczepą kampingową, aby pozwiedzać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Droga przez mosty jest dosyc ciekawa-fajne widoczki..trudno sie zgubic,,no i trzeba sie przygotowac na oplaty w wysokosci ok 250 i 300NOK za przejazd..a co do zwiedzania to nie wiem bo bylem tam tylko przejazdem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
magda2 napisał:Witam Was ponownie.

Jak to "Sethur" mądrze ujął ..droga/autostrada...jak sama nazwa zazwyczaj jest prosta...w każdym bądź razie na zachodzie...
Co zaś do samej trasy ze Szwecji do Polski przez Danię i Niemcy , to trasa widokowo przez okno auta przepiękna ...
ZWŁASZCZA WIDOKI NA DWA MOSTY PRZEZ CIEŚNINĘ .... NIEZAPOMNIANE...
Polecam ...co zaś do dalszej trasy to wszystko pozostałe zależy od czasu , kasy i upodobań...
Gdzieś to już opisywałem i nie chce Mi się powtarzać... .
Odkąd poznałem tą trasę , odtąd nią jeżdżę ... ,
płynna i bezproblemowa ... ,
do granicy z Polską ... dalej to już wiadomo...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty
Anita Paśnik
(magda2)
Początkujący
A znacie może jakieś tanie hotele po drodze? Orientowałam się i ceny są strasznie drogie. Przynajmniej to co znalazłam w internecie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Ceny w hotelach sa b.zroznicowane..w zaleznosci od sezonu a nawet dnia..musisz zdecydowac co chcesz zwiedzic..a miejsc do zwiedzania jest duuuuuzzzzooo bo przed wami setki kilometrow
Ja zawsze korzystam z http://www.finn.no/finn/travel/hotel..raz trafilem na hotel w Berlinie ktory kosztowal mnie...UWAGA..1 Euro!..Powaznie..akurat taka mieli promocje Szopka bo za parking zaplacilem 9euro!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok