Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nasze Wakacje ! Pomysly, wrazenia, sugestie... - Norwegia

Czytali temat:
(1758 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hej Wam Wszystkim !

poniewaz jest juz kwiecien, wiec ani sie ogladniemy a juz czerwiec - lipiec do nas zawita, proponuje w tym watku wpisac Wasze/Nasze pomysly na Wakacje !

moze napiszmy sobie tutaj nasze wlasne pomysly na wakacje, moze ktos kto juz w tym wlasnie miejscu byl pomoze nam w poznaniu roznych szczegolow, niedostepnych w biurach podrozy...

moze napiszmy sobie tutaj to, co sami przezylismy w tym a tym miejscu na tym pieknym globie, wrazenia, przydatne informacje, zalety i wady...

moze tez napiszmy tu sobie i te miejsca, ktore odwiedzilismy a ktore z takich lub innych przyczyn nie wywarly na nas pozytywnego wrazenia...i dlaczego...

nie chodzi o te teraz - najlbizsze wakacje ... rowniez wszelkie wrazenia z tych wszystkich naszych poprzednich - moga przydac sie wszystkim innym, ktorzy w tym/danym miejscu nie byli - do
wybrania swego miejsca na ten wspanialy urlopowy okres w roku

zapraszam do wpisow,wrazen - wspomnien, dyskusji
zapraszam do opisania swych ciekawych pomyslow na wakacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
ulv72 napisał:
kto juz w tym wlasnie miejscu byl pomoze nam w poznaniu roznych szczegolow, niedostepnych w biurach podrozy...

...yyy...tzn...ukrytych kosztow??...na przyklad??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Super pomysl.
Szczerze mowiac,dzisiaj przegladalam oferty biur podrozy i zastanawialam sie gdzie sie wybrac w tym roku.
Ja w ubiegle wakacje bylam w Egipcie,konkretnie w Hurghadzie
Bylo zwiedzanie,nurkowanie,safari po pustyni do wioski beduinskiej
Mam super wsponienia.Hotel swietny,obsluga super,w jednej czesci na plazy rafa,ktora mozna ogladac snurkujac.Dla kazdego cos milego.Jednym slowem to byly udane wakacje.Kiedys na pewno tam wroce,ale poki co chcialabym odwiedzic jakis inny ciekawy skrawek swiata.
Moze ktos z Was odwiedzil fajne miejsce i moglby polecic

Ps.Dla wszystkich ktorzy chcieliby sie zapoznac z hotelem w ktorym bylam,wstawiam linka
www.wakacje.pl/hotele/egipt/beach-albatros-garden-7065.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Sethur napisał:
ulv72 napisał:
kto juz w tym wlasnie miejscu byl pomoze nam w poznaniu roznych szczegolow, niedostepnych w biurach podrozy...

...yyy...tzn...ukrytych kosztow??...na przyklad??

Hehehe no tak,dosc czesto sie to zdarza.
W wyzej opisanym przeze mnie miejscu nie bylo takowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
zuze napisał:
http://www.naturistnet.org//main.php?page_id=836

hej zuze...byles tam ? ... podziel sie wrazeniami, jesli tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
giovi2 napisał:
Super pomysl.
Szczerze mowiac,dzisiaj przegladalam oferty biur podrozy i zastanawialam sie gdzie sie wybrac w tym roku.
Mam super wsponienia.Hotel swietny,obsluga super,w jednej czesci na plazy rafa,ktora mozna ogladac snurkujac.Dla kazdego cos milego.Jednym slowem to byly udane wakacje.Kiedys na pewno tam wroce,ale poki co chcialabym odwiedzic jakis inny ciekawy skrawek swiata.

Ps.Dla wszystkich ktorzy chcieliby sie zapoznac z hotelem w ktorym bylam,wstawiam linka

Giovi, a ile cię te wakacje kosztowały, bo ten hotel ze zjeżdżalniami wprost wymarzony dla mojego syna. Wyjeżdżałaś z Polski, czy Norwegii?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ja polecam hiszpanie w miesiacu wrzesniu, zwlaszcza drugiej polowie...
turystow jest tak w sam raz, wystarczajaco duzo aby byl turystyczny "klimat", wystarczajaco malo, aby moc oddychac na plazy i w knajpkach
pifffko tansze niz w sezonie, miejsca w pub-ach wiecej...
plaza bardziej dostepna dla polozenia recznika
temperatura wystarczajaca aby oddac sloncu swe cialo w niepamiec...i wystarczajaco nie wysoka, aby nie miec problemow w razie tego - sie-sloncu-zapomnienia
morze cieplutkie w sam raz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gama28 napisał:
giovi2 napisał:
Super pomysl.

Giovi, a ile cię te wakacje kosztowały, bo ten hotel ze zjeżdżalniami wprost wymarzony dla mojego syna. Wyjeżdżałaś z Polski, czy Norwegii?

Ja bylam tydzien(bardzo zaluje,ze nie wykupilam pobytu na 2 tyg)
Zalapalam sie na promocje(im wczesniej tym taniej)za jedna osobe zaplacilam w zaokragleniu 1900 zl+15 dolarow wiza platna w Egipcie.
Mialam wykupiona opcje all i w ramach tej opcji moglam kozystac ze wszystkich atrakcji 3 hoteli,ktore wchodza w sklad calego kompleksu.
Jesli chodzi o dzieci to fajna sprawa oprocz zjezdzani, jest basen ze sztuczna fala.Baseny nie sa wielkie,ale jest ich tyle,ze ja podczas tygodniowego pobytu nie mialam mozliwosci skozystac ze wszystkich,jak rowniez nie dalam rady obejsc calego kompleksu.
Nie mniej jednak hotel jest zarabisty i czekam jedynie az wnusia mi podrosnie, zeby wrocic tam z cala rodzinka bo warto.

Ps.Ja Gama wyjezdzalam z Pl ,z Warszawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
ja polecam hiszpanie w miesiacu wrzesniu, zwlaszcza drugiej polowie...
turystow jest tak w sam raz, wystarczajaco duzo aby byl turystyczny "klimat", wystarczajaco malo, aby moc oddychac na plazy i w knajpkach
pifffko tansze niz w sezonie, miejsca w pub-ach wiecej...
plaza bardziej dostepna dla polozenia recznika
temperatura wystarczajaca aby oddac sloncu swe cialo w niepamiec...i wystarczajaco nie wysoka, aby nie miec problemow w razie tego - sie-sloncu-zapomnienia
morze cieplutkie w sam raz

Ulv zastanawialam sie wlasnie nad Hiszpania w tym roku,moglbys polecic jakis fajny hotel?
Gdzie Ty byles?Napisz kilka slow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok