Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy dzialania administracji forum sa prawidlowe ? - Norwegia

Czytali temat:
(696 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
arturnor napisał:
Witam
Zakładając nowy temat na forum chciałem wywołać dyskusję na wiadomy nam temat. Nie było moim celem spowodowanie, aby użytkownicy biorący udział w dyskusji obrzucali się świństwami a w tym kierunku ta dyskusja się rozwija. W związku z tym proszę administracje forum o podjęcie właściwych kroków łącznie z usunięciem tematu, jeśli zajdzie taka potrzeba. Wszystkich, którzy czują się urażeni zaistniałą sytuacją serdecznie przepraszam. Poziom dyskusji przekracza wszelkie normy dobrych obyczajów, które powinny panować na forum.
Pozdrawiam Artur

zgodnie z zyczeniem, watek usunalem, z w/w przez ciebie jako zalozyciela watku powodow
zakladam jednoczesnie nowy watek, w ktorym jesli ktokolwiek ma ochote, mozemy podyskutowac nad caloksztaltem forum
co jest oczywistym, co wiecej glow to nie jedna wiec w toku dyskusji moze wyplynac wiele ciekawych pomyslow od was, ktore byc moze bedziemy mogli wykorzystac w przyszlosci dla jeszcze lepszej funkcjonalnosci naszego forum i portalu

postaram sie odpowiedziec na mozliwie wszystkie pytania, nie siedze jednak 24 godziny na dobe przy sprzecie wiec prosze to wziac pod uwage jesli beda jakies opoznienia z mojej strony

licze na rzeczowa i fajna dyskusje, ktora moze wniesc wiele wyjasnien dla was i cennych spostrzezen dla nas

postow z pytaniami typu "dlaczego taki a taki moj post zostal usuniety" nie bede bral pod uwage, poniewaz - jesli usunalem post ktoregos z uzytkownikow, to on doskonale wie dlaczego - i wtedy takie pytanie byloby tylko przepychanka argumentow, a na to szkoda mi zwyczajnie czasu
nie udziele tez odpowiedzi na pytania o posty, ktore zostaly usuniete przez moich pozostalych dwoch kolegow administratorow, poniewaz mamy do siebie pelne zaufanie i uwazam, ze mieli ku temu wystarczajace i niepodwazalne dla mnie powody

i korzystajac z okazji pozdrawiam wszystkich cieplutko w zwiazku z nadchodzaca wiosna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
cyt. z bylego watku :

rizle napisał:
Badz co badz mysle (odnosnie administracji) ze mogli by poprostu czasem odpowiadac ludziom piszacym czesc to zalostki ale czesc odnosi sie do konkretnych spraw

A czytajac wypowiedz Gabriela(bez urazy) ze jesli chcesz zaloz sobie wlasne forum jest troszke nie na miejscu Badz co badz jestesmy aktywnymi uczestnikami zycia tego forum ich dyskusji, tematow ktore sami tu tez podsuwamy oraz sugesti w nim zawartych .
Wiec jesli ktos mial ta mysl by je zalozyc powinnien byc na tyle odpowiedzialny by tez w miare to kontrolowac i niwelowac niepotzrebne rzeczy .

Kazdy jest czlowiekiem i z kazdym mozna sie dogadac w ten czy inny sposob( czasem mlotkiem zart)

Jakiekolwiek pytania skierowane do mnie uzyskaja zawsze odpowiedz.
Piekny jako zalozyciel dba o caloksztalt forum, wszelkie formalnosci i obsluge techniczna portalu, to pochlania mnostwo czasu i nie jest w stanie odpowiadac na kazde pytania, Juniorsous z kolei dba o strone merytoryczna portalu, poswieca rowniez wiele czasu na nowe artykuly dla nas, wywiady z roznymi ludzmi, wdraza nowe pomysly jak np. MNTv itd. itp.
Ja na te chwile moge najwiecej uwagi poswiecim Wam, dlatego najlepiej wlasnie jakiekolwiek pytania kierowac rowniez i do mnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ulv72 napisał:... Piekny jako zalozyciel dba o caloksztalt forum, wszelkie formalnosci i obsluge techniczna portalu, to pochlania mnostwo czasu i nie jest w stanie odpowiadac na kazde pytania, Juniorsous z kolei dba o strone merytoryczna portalu, poswieca rowniez wiele czasu na nowe artykuly dla nas, wywiady z roznymi ludzmi, wdraza nowe pomysly jak np. MNTv itd. itp.
Ja na te chwile moge najwiecej uwagi poswiecim Wam, dlatego najlepiej wlasnie jakiekolwiek pytania kierowac rowniez i do mnie.

Czyżby administracja zaczęła normalnieć i być zarazem przyjazna dla Środowiska...
Pożyjemy , popiszemy i okaże się w praniu...
Tylko poza Środowiskiem...nie zapomnijcie o piszących Forumowiczach...
Powodzenia w szczytnym projekcie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Przeszczery)
Wiking
tyle mojego pisania
na marnacje
nie pojmuje dzialania administracji
JAK MOZNA MOJE POSTY KASOWAC!!!!
nic to
gdzies w innym watku
odrobie straty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
pff ...ale pojechal .....a taki fajny temat byl..a teraz...trumna i trzy gwozdzie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
BiZi napisał:
pff ...ale pojechal .....a taki fajny temat byl..a teraz...trumna i trzy gwozdzie....
CO RACJA to racja ...
Mógł przecież usunąć tylko te posty które pisał ......"arturnor"...
A resztę zostawić NAM... .
My już byśmy się tym tematem ODPOWIEDNIO....zaopiekowali a tak ĆMA ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Przeszczery)
Wiking
czyli pierwszy raz dyskusja w watku jest
na temat
ADMINISTRATOR WYKASOWAL NIEODPOWIEDNIE POSTY
teraz to tu juz nie ma o czym pisac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
a w jaki sposob nieodpowiednie przeszczery i dla kogo ? dla mnie samego nic nieodpowiedniego tam nie bylo, z tematu, ktory tak naprawde mogl wniesc wiele fajnych rzeczy na przyszlosc zrodzila sie klotnia, co zauwazyl zalozyciel watku i w zwiazku z tym poprosil o jego usuniecie...

podyskutujemy o tym o czym w temacie napisalem, czy bedziemy bawic sie w redaktorow pism tzw. bulwarowych, w ktorych tania sensacja jest ponad wszelkim zdrowym rozsadkiem i prawda ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Przeszczery)
Wiking
igrzyska ulv
igrzyska
tego lud oczekuje
pot
krew
pekajace klawiatury
tak to ma byc
teraz to flaki z olejem
poza tym nie wiem czy razem z postami
zalozyciela watku nie wykasowales
bo go jakos nie widze
a tesknie bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
alez ja bardzo lubie igrzyska.... z ta roznica, ze sportowe, nie te kiedy glownymi aktorami sa zwierzeta i zmuszeni do tego ludzie, dla ktorych stawka jest wszystko... z biegiem tych kilkuset lat, juz chyba powinnismy wyrosnac z tego, nieprawdaz ?

co do zalozyciela watku, to wystarczy abys sobie wszedl na jego profil i zobaczysz, ze jest jak najbardziej aktywny, nie mialem zadnych powodow aby go blokowac, za kim wiec tesknisz ? lub za czym ? za poklaskiem krwi ?
dlaczego sugerujesz, ze mialbym go wykasowac ? to nie jest portal "policyjny" jak mozna w podtekstach sugerowac, tylko dlatego, ze probuje sie pewne, zaniedbane wczesniej z roznych powodow, rzeczy uporzadkawac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok