Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(647 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
cyganka napisał:
I co? aha , no tak.............

Wlasnie mialam mowic(pisac)ze kolega bardzo rozgadany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
i jak to co teraz kolega się zastanawia jak tu zrobić żeby zarobić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NO cóż Kolega pewnie zakładał ,że my tu będziemy stać murem i bronić naszych wschodnich Rubieży...
A tu DUPA... i to w Majtkach lub bokserkach w zależności od PŁECI...
Kolega zapomniał pewnie iż MY SAMI nie jesteśmy ani lepsi ani gorsi od tych nacji które tak szturmują Nasz rodzinny kraj w pogoni za Swoim dobrobytem...
A co MY robimy chociażby Tutaj w Norge...? .
Czym MY się różnimy od Tamtych .
JAK Nas postrzegają Norwedzy którzy za chlebem pojechali do Ameryki .... ??? .
Tyle pytań i tylko syndrom zapowietrzenia przez niejakiego kolegę "Forum"w postaci rachitycznego ... No tak!... , A cha!..... .
CZYŻBYŚ KOLEGO nie dorósł do postawionego przez samego siebie TEMATU...!!!...??? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
PST PST
(Forum)
Wiking
Oj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Zgadzam się z Gabrielem. Wkurwiam się nierzadko, kiedy zapierdzielam jak dziki fizol, a Norwedzy dziwnie na mnie patrzą...co oni sobie wtedy myślą? Bidula przyjechała za chlebem na Zachód i sie pręży jak wariatka, kiedy reszta piję co godzinę kawkę i prowadzi długie dysputy, a produkcja spokojnie czeka... Co do Ukrainy, to mogę byc jedną z tych, która deklaruje, że swojego czasu starała sie wyrównac rachunek korzyści i strat w migracji i spedziła kilka miesięcy na ukraińskiej ziemi, podejmując pracę, głównie nad sobą, co również zaowocowało wielką miłością do piwa ichniego i wystawieniu browarnictwu oceny najwyższej! Jeżeli apele będa się dalej pojawiac, chętnie pojade tam znowu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Luba napisał:
... Co do Ukrainy, to mogę byc jedną z tych, która deklaruje, że swojego czasu starała sie wyrównac rachunek korzyści i strat w migracji i spedziła kilka miesięcy na ukraińskiej ziemi, podejmując pracę, głównie nad sobą, co również zaowocowało wielką miłością do piwa ichniego i wystawieniu browarnictwu oceny najwyższej! Jeżeli apele będa się dalej pojawiac, chętnie pojade tam znowu
A co konkretnie tam robiłaś poza opróżnianiem kufli z napojem chmielowym ...? .
Tak całkiem na poważnie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Poza opróżnianiem kufli z browcem, przechylałam też kieliszki z wódką w ramach wymiany studenckiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok