Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1667 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:Słoneczko tak ładnie dziś świeciło,ale już uciekło od tego smrodu co zaczyna zajeżdżać
JAK zwykle przesadzasz....
Nie widzisz ze gostek z wysp dorwał się do forum i nareszcie może sobie luźno pojechać , bo pewnie na tamtym forum z wysp jest zablokowany , albo śmiga skulony kanałami....

NIECH SE POPYSZCZY... mnie to nie tyka

OT wystawia sobie wizytówkę i tyle ....
Taki regionalny koloryt...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
molo1212 napisał:
[quote]gabriel napisał:
molo1212 napisał:
....[/color] wiesz con szefie jestes stara dupa tylko siedzisz na forum i nauczasz boisz sie ze ktos lepszy od ciebie zabierze ci prace jestes kawal kutasa bois sie co ty wogole robisz okradasz polakow stego co piszeszesz to tak wyglagda ty chyba masz rente i to dokladna i ciagnij sie frajerze widac ze nawet dupy nie masz tylko wszystkich oczerniasz ciekawe skad ty jestes buraku wielki pokemon na forum

Czy Ty nie masz przypadkiem 5 paskow na tym zdjeciu ?? Na butach ??
Smajk mysli ze to taki obciach - lepiej nalozyc cos 'niemarkowego' niz taka podrobe
No chyba ze Adidas wypuscil 5 paskowe buty , lub to nie TY na zdjeciu - ale to i tak na minus
no chyba ze jeden sie zaslonil lub wybielil - wtedy przeprasza )
Nie ze sie Smajk czepia - tak czytal sobie Twoje - wypowiedzi ... i skonczyl na zdjeciu - bo byly wyjatkowo interesujace
to Smajka ulubiony modelik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
gabriel napisał:
retier1 napisał:Słoneczko tak ładnie dziś świeciło,ale już uciekło od tego smrodu co zaczyna zajeżdżać
JAK zwykle przesadzasz....
Nie widzisz ze gostek z wysp dorwał się do forum i nareszcie może sobie luźno pojechać , bo pewnie na tamtym forum z wysp jest zablokowany , albo śmiga skulony kanałami....

NIECH SE POPYSZCZY... mnie to nie tyka

OT wystawia sobie wizytówkę i tyle ....
Taki regionalny koloryt...

Co nie zmienia faktu że na początku tego tematu to ty się puszyłeś norwegią, jakoś nie sądzę że jesteś jakąś gwiazdą tu w norwegii ;]

Smajk napisał:
to Smajka ulubiony modelik.

Poziom twoich wypowiedzi potwierdzałby to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Marcinlbn napisał:...Co nie zmienia faktu że na początku tego tematu to ty się puszyłeś norwegią, jakoś nie sądzę że jesteś jakąś gwiazdą tu w norwegii ;]
A może byś tak jeszcze raz przeczytał tamten tekst powoli i ze zrozumieniem...CO...??? .

Miałem Tobie odpyskować...
Jednak napiszę tak .
Jak tu przyjechałem to przez 1,5roku nie zamykałem drzwi ani do samochodu ...ani do domu ... ,
bo tak robili Norwedzy z którymi mieszkałem ...
A jak zaczęli zjeżdżać Polacy z wysp do Oslo a potem dalej w głąb kraju ,
jak im zaczęło brakować kasy na życie to i w moim mieście zaczęły się kradzieże ....
I TO POLACY BYLI ZATRZYMYWANI przez policję a nie Szwedzi czy Litwini których Tu jest więcej niż NAS...
W tym roku to POLAKÓW z WYSP zatrzymała w mojej wiosce policja , za żebranie po domach jako GŁUCHONIEMYCH i drobne kradzieże przy okazji .
TERAZ NA PARKINGU PRZED SKLEPEM spożywczym KAŻDY zamyka samochód , Ja TEŻ TO ROBIĘ , a jeszcze rok temu tego nie było ....
JA się nie puszę Norwegią , jestem zwykłym fizycznym robotnikiem budowlanym i TYLE , idę do pracy robię a po pracy chcę mieć spokój jak dotychczas .
A nie bać się , że do drzwi zapuka zapluty polaczek i będzie NACHALNIE żebrał na kromkę chleba .
Ja w pewnym sensie uciekłem od tego BRUDU z POLSKI ... NIE PO TO BY TU , ZNOWU UŻERAĆ się z DRESIARSKIM Motłochem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
złością na tym forum można by obdarować pół świata, gość pyta o pracę, nie można mu po prostu powiedzieć,żeby sam poszukał, albo, że źle się za to szukanie zabrał,tu nikt mu nie pomoże, bo tu norweskim chłodem daje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
Marcinlbn napisał:
Smajk napisał:
to Smajka ulubiony modelik.
Poziom twoich wypowiedzi potwierdzałby to

Ok... Marcinie lbn .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
gabriel napisał:
Marcinlbn napisał:...Co nie zmienia faktu że na początku tego tematu to ty się puszyłeś norwegią, jakoś nie sądzę że jesteś jakąś gwiazdą tu w norwegii ;]
A może byś tak jeszcze raz przeczytał tamten tekst powoli i ze zrozumieniem...CO...??? .

Miałem Tobie odpyskować...
Jednak napiszę tak .
Jak tu przyjechałem to przez 1,5roku nie zamykałem drzwi ani do samochodu ...ani do domu ... ,
bo tak robili Norwedzy z którymi mieszkałem ...
A jak zaczęli zjeżdżać Polacy z wysp do Oslo a potem dalej w głąb kraju ,
jak im zaczęło brakować kasy na życie to i w moim mieście zaczęły się kradzieże ....
I TO POLACY BYLI ZATRZYMYWANI przez policję a nie Szwedzi czy Litwini których Tu jest więcej niż NAS...
W tym roku to POLAKÓW z WYSP zatrzymała w mojej wiosce policja , za żebranie po domach jako GŁUCHONIEMYCH i drobne kradzieże przy okazji .
TERAZ NA PARKINGU PRZED SKLEPEM spożywczym KAŻDY zamyka samochód , Ja TEŻ TO ROBIĘ , a jeszcze rok temu tego nie było ....
JA się nie puszę Norwegią , jestem zwykłym fizycznym robotnikiem budowlanym i TYLE , idę do pracy robię a po pracy chcę mieć spokój jak dotychczas .
A nie bać się , że do drzwi zapuka zapluty polaczek i będzie NACHALNIE żebrał na kromkę chleba .
Ja w pewnym sensie uciekłem od tego BRUDU z POLSKI ... NIE PO TO BY TU , ZNOWU UŻERAĆ się z DRESIARSKIM Motłochem...

Umiem czytać ze zrozumieniem, i wiem co piszę. Ja nie bronię ani nie oczerniam nikogo. Tylko strasznie nie podoba mi się Twoja postawa, człowiek się pyta o pracę a ty mu wyskakujesz z pełnym wachlarzem obelg... a skąd wiesz czy on podobnie jak ty nie wyjechał do UK w czasach kiedy i tam była inna sytuacja? Generalizujesz za bardzo. Dla Ciebie każy Polak który był w UK a jedzie do Norwegii to śmieć. Mieszkałem w Niemczech, Danii a teraz w Norwegii i moim prywatnym zdaniem to nie Polacy są problemem, a może raczej powinnienm napisać nie tylko Polacy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Marcinlbn napisał:...Umiem czytać ze zrozumieniem, i wiem co piszę. Ja nie bronię ani nie oczerniam nikogo. Tylko strasznie nie podoba mi się Twoja postawa, człowiek się pyta o pracę a ty mu wyskakujesz z pełnym wachlarzem obelg... a skąd wiesz czy on podobnie jak ty nie wyjechał do UK w czasach kiedy i tam była inna sytuacja? Generalizujesz za bardzo. .
DOBRZE ...niech Tobie będzie ,że UMIESZ CZYTAĆ ....
TYLKO problem jest w tym .... ,że temat założył..." Tom 7914 " i to on pytał się o pracę ...
A rozróbę rozpoczął ..."molo 1212"....
I CAŁY TEKST JEST KIEROWANY WŁAŚNIE DO NIEGO...

NO ale cóż ....GDZIE DRWA RĄBIĄ TAM I WIÓRY LECĄ....niestety... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Gabriel <wyjales mi te slowa z ust !!!Obiema rekami zgadzam sie z tym ,co napisales !!!A swoja rdoga -moze i ja sie oglosze !!! Ale jestem stad !!! I chyba trudniej mi bedzie !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok