Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

spotkanie mam Drammen - Norwegia

Czytali temat:
(297 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Forum regionalne nie chodzi, więc piszę tu: w najbliższy czwartek godz. 10.00-12.00 odbędzie się drugie spotkanie mam z dziećmi w Drammen w salce przy kościele katolickim, szczegóły w Mamma Gruppe www.mojanorwegia.pl/component/option,com...owgroup/groupid,118/
informacji proszę szukać na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Hej Dziewczyny! W czwartek 15.04.2010 o godz. 10.00-12.00 kolejne spotkanie mam przy kościele katolickim w Drammen! Serdecznie zapraszamy wszystkie chętne dziewczyny i panie z maluchami lub bez (jeśli chodzą do przedszkola lub szkoły).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Jutro spotkanie! Zapraszam serdecznie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Max77)
Wiking
tak regionalne nie dziala ... załozyłem nowy wątek o spotkaniu w jakims klubie i wszystko padło ..nasz kochany admin olewa prosby o rozwiązanie problemu...szkoda ... nie ma co sie narzucac z prosbami .. fuck.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Max77 napisał:
tak regionalne nie dziala ... załozyłem nowy wątek o spotkaniu w jakims klubie i wszystko padło ..nasz kochany admin olewa prosby o rozwiązanie problemu...szkoda ... nie ma co sie narzucac z prosbami .. fuck.

jejaaa... max , jest duzo do zrobienia kazdego dnia i wszystkiego naraz nie da sie zwyczajnie, nie ma sie co denerwowac i stresowac
nie olewa nikt, pisales do mnie o tym i bardzo fajnie, dziekuje odpisalem ci i pamietalem o tym, sprawdz teraz, powinno dzialac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Max77)
Wiking
Ulv ja sie nie denerwuje nie ma takiej potrzeby // moze czas pomyslec o dodatkowych ludzikach na nowych stanowiskach bedzie łatwiej.. żartuje oczywiscie ..
Forum jest fajne i dobrze rozwinięte to plusy moze byc ich wiecej ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok