Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Malgorzata Sliwa Marcin MS wujeek (1430 niezalogowanych)
1 Post

(adi15)
Wiking
Zdjecie b. fajne! O reputacje sie niezbyt boje, nie jestem sredniowieczna dziewica Barbara sama dobrze radzi sobie z tematem, a ja obiecalem, ze nie bede sie wtracal! Jezeli ktos ma jakies pytania z norweskiego, zawsze stoje otworem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
edzio napisał:
Czy w rejonie Bogstadu w Oslo koczują już Polacy w samochodach? Chciałbym pokazac rodzinie widok wyczołgującego sie z samochodu i zaspanego rodaka.

oczywiscie ze sa ! nawet lazienki zaczeli remontowac za 120 kr/h i do tego zadnych narzedzi nie maja .

Oczywiscie, sklep z piwem " U Mariana " tez jest otwarty....hehehe...

widzialem tez paru litwincow, handluja fajkami....no i szukaja jakiejkolwiek pracy ...80 kr/h

a jeziorko jeszcze przymarzniete
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Dziekuję za odpowiedź.
Zadając to pytanie nie miałem zamiaru nikomu ubliżac. Było bardzo proste; zawierało podmiot i orzeczenie, a dopiero w 10 poście otrzymałem konkretną odpowiedź. Zjawisko spiących Polaków w samochodach nie jest spotykane już w żadnym europejskim kraju po za Norwegią i jest tu tolerowane i moim zdaniem warte obejrzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
edzio napisał:
Dziekuję za odpowiedź.
Zadając to pytanie nie miałem zamiaru nikomu ubliżac. Było bardzo proste; zawierało podmiot i orzeczenie, a dopiero w 10 poście otrzymałem konkretną odpowiedź. Zjawisko spiących Polaków w samochodach nie jest spotykane już w żadnym europejskim kraju po za Norwegią i jest tu tolerowane i moim zdaniem warte obejrzenia.

smiem watpic, czy tylko w Norwegii

a co do tolerowania, to camping jest miejscem do tego przeznaczonym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
edzio napisał:
Dziekuję za odpowiedź.

Nie ? Ja osobiscie spotkałam Litwinów w PL. Tzn. wiedzialam gdzie mozna ich spotkac. Zatrudniłam do wynoszenia gruzu z remontowanego mieszkania. W 2 dni zarobili tyle co w miesiac u siebie. Hahaha, czyli prawie tyle, ile ja w szkole tez przez miesąc Potem wziął ich moj sąsiad.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton czy to aby nie byli ci ????
strasznie narzekali że jakieś 10 ton gruzu wytachali z czwartego piętra za marne grosze
a właścicielka odliczała im nawet czas na kawe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ci "moi" pracowali nie na godziny, a na tzw. total. I byli przystojni, a ten ze zdjęcia to jakis wymoczek. U mnie Litwini dostali procz kawy jeszcze bigos , bo to mój popisowy numer. Kurde, a w Norge bigos mi nie wychodzi...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Fiona66 napisał:
edzio napisał:
Dziekuję za odpowiedź.

smiem watpic, czy tylko w Norwegii

a co do tolerowania, to camping jest miejscem do tego przeznaczonym.

tyle ze oni spia na parkingach daleko daleko od campingu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ten ze zdjęcia też był przystojny ale przed gruzem
a na dobry bigos to sobie zamów przyczepkę kapusty z polski , ekipę do szatkowania się znajdzie
ja umyje stopy i mogę ugniatać w bece
w lipcu zrobimy majówkę u gamy ....z degustacją
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
gabriel napisał:
Co innego nabijać się z DEBILNYCH tekstów Osób ,
szukających na JAKICHKOLWIEK FORACH nie tylko TYM.. pracy ... .

życzę Ci żebyś nie stracił pracy i nie był właśnie tą osobą piszącą debilne teksty, swoją drogą to nie trzeba szukać pracy żeby pisać debilne teksty :]
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok