Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nowy serial - Norwegia

Czytali temat:
(293 niezalogowanych)
48 Postów
Artur Grzybacz
(arturnor)
Nowicjusz
Witam !!!
I znów się okazało że Hilton nie miała racji, TV moja Norwegia pokazało nam pierwszy odcinek serialu pod tytułem „Pierwsze kroki w Norwegii” a tak przy okazji, wielki szacunek dla szefowej biura „Polish Connection” zrobiła ona niesamowitą pracę pomagając rodakom w Norwegii, jest wszędzie gdzie dzieje się coś związanego z polską, promuje nasz kraj, pomaga zawsze i wszędzie gdzie tylko może i nie tylko odpłatnie. Jest przykładem jak prowadzić wzorową firmę. A wracając do tematu mam temat na nowy serial, tytuł „Busiarze”. Mam nadzieje że złapie ,a temat jak widzę znajomy na MN, byli „Gliniarze” to i mogą być „Busiarze”. Zapraszam do dyskusji nad nową propozycją serialu.

Pozdrawiam Artur
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Artur Grzybacz
(arturnor)
Nowicjusz
Nie bądżcie obojętni, pomóżmy TV Moja Norwegia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Artur Grzybacz
(arturnor)
Nowicjusz
I nic zero pomysłów?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
arturnor napisał:
Witam !!!
I znów się okazało że Hilton nie miała racji, TV moja Norwegia pokazało nam pierwszy odcinek serialu pod tytułem „Pierwsze kroki w Norwegii” a tak przy okazji, wielki szacunek dla szefowej biura „Polish Connection” zrobiła ona niesamowitą pracę pomagając rodakom w Norwegii, jest wszędzie gdzie dzieje się coś związanego z polską, promuje nasz kraj, pomaga zawsze i wszędzie gdzie tylko może i nie tylko odpłatnie. Jest przykładem jak prowadzić wzorową firmę. A wracając do tematu mam temat na nowy serial, tytuł „Busiarze”. Mam nadzieje że złapie ,a temat jak widzę znajomy na MN, byli „Gliniarze” to i mogą być „Busiarze”. Zapraszam do dyskusji nad nową propozycją serialu.

Pozdrawiam Artur

Własciwie to zastanawiam sie czy to napisales powaznie?? Bo dla mnie brzmi jak wyśmianie tej firmy, taki moj styl w zartach, chcąc powiedziec iz są ( pip pip pip ) zrobilabym to wlasnie bardzo podobnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Artur Grzybacz
(arturnor)
Nowicjusz
O którą firmę Ci chodzi iiLogic S.C. właściciela portalu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Artur Grzybacz
(arturnor)
Nowicjusz
Mam jeszcze jeden tytuł "Moja Norwegia nie jest moja"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Przeszczery)
Wiking
tez mam jeden tytul
"durne watki zakladane na forum"
przygotuj sie
bedziesz gwiazda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Artur Grzybacz
(arturnor)
Nowicjusz
Dzięki niezły tytuł! Myśle ze ja bledne na tle tytułów jakie ukazały się na TV MN, szkoda że lodowe świeczniki nie miały osobnego tytułu, bo Adam Słodowy w wykonaniu norweskim był niezły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok