Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(910 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
bad harry napisał:
teraz pytanie , jaki naturalny kolor ma hilton

BRĄZOWY

brązowy ?????????? to taki nie naturalny ...........
może po pieczeniu piernika sprawdzałaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Forum napisał:
...

Fajny Mad-psychologiczny wątek. Einstein odpowiedział prawidłowo na prowokację, ponieważ taki sposób myślenia jest normalny dla ludzi nauki i wpajany usilnie, aczkolwiek czasem nieskutecznie, studentom.

Mała zagadka .
Jedziecie samochodem pokonując ostry zakręt. Co dzieje się z waszym ciałem, z samochodem, co odczuwacie? Napiszcie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
I wlasnie dowiedzialem sie ze glupota nie istnieje!!!!!! to tylko calkowity brak madrosci!!!Nie jest ze mna jeszcze tak zle z tego wychodzi. Od dzisiaj nie jestem krolestwo za konia a podyskutujmy o cenie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Dino napisał:
Forum napisał:
...

Fajny Mad-psychologiczny wątek. Einstein odpowiedział prawidłowo na prowokację, ponieważ taki sposób myślenia jest normalny dla ludzi nauki i wpajany usilnie, aczkolwiek czasem nieskutecznie, studentom.

Mała zagadka .
Jedziecie samochodem pokonując ostry zakręt. Co dzieje się z waszym ciałem, z samochodem, co odczuwacie? Napiszcie .

Odp: Jadac z partnerka moje cialo drzy z .........odczuwam wielka potrzebe........i marze o prostej!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
krolestwo za konia napisał:
I wlasnie dowiedzialem sie ze glupota nie istnieje!!!!!! to tylko calkowity brak madrosci!!!Nie jest ze mna jeszcze tak zle z tego wychodzi. Od dzisiaj nie jestem krolestwo za konia a podyskutujmy o cenie.

Głupota, jako nazwa, została stworzona dla ludzi obdarzonych całkowitym brakiem mądrości, aby mogli ją zrozumieć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Dino napisał:
Forum napisał:
...

Mała zagadka .

Jadac z kumplem odp: moje cialo drzy..........czuje potrzebe......marze o jakims parkingu zeby sie wysikac!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Dino napisał:
Forum napisał:
...

Mała zagadka .

Odp: Jadac z partnerka moje cialo drzy z .........odczuwam wielka potrzebe........i marze o prostej!!!!!!

Uważaj na spodnie i na wyboje, łepek może odpaść .

1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Dino napisał:
Forum napisał:
...

Mała zagadka .

Jadac z rodzina odp: moje cialo drzy....... czuje potrzebe...........marze o tym kiedy w koncu dojedziemy i przestana mi dawac dobre rady .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

3
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok