Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1696 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
mir_rum napisał:
Na tym forum Ty Hilton jestes osoba najbardziej inteligentna,ktora moze pomoc wielu osobom tu w norwegii.

Nie zgadzam sie z tym niestety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
Hilton nie daj sie sprowokowac hamstwu i hamowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
Ja na tym forum jestem osoba,ktora czyta i wyciaga wnioski.Jak narazie to tylko Ty potrafisz napisac cos sensownego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
barbara jackowska
(barbaraj)
Wiking
haahahahahaha nie wiem co z Tobą nie tak dziewczyno, musisz miec jakies problemy ze sobą, w mojej wiadomosci nie było nic hamskiego, jakbyś nie zauwazyla były: pokazujące że moja wiadomość była przyjazna. a słowo 5PIERD4L4J było przykładem na ominięcie cenzury. Ja sie tak nie zwracam do obcych ludzi a net nie służy mi do wyładowania sie na osobach których nie znam. Szanuje innych a Ty jak widze jestes w bandzie tych którzy w necie czuja się pewnie a w realu niekoniecznie... moge spierdalac i to szybko? powiedz mi to prosto w oczy to bedziesz cos znaczyc. Mowiac to w necie wystawiasz sie na pośmiewisko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
barbaraj napisał:
haahahahahaha nie wiem co z Tobą nie tak dziewczyno, musisz miec jakies problemy ze sobą, w mojej wiadomosci nie było nic hamskiego, jakbyś nie zauwazyla były: pokazujące że moja wiadomość była przyjazna. a słowo 5PIERD4L4J było przykładem na ominięcie cenzury. Ja sie tak nie zwracam do obcych ludzi a net nie służy mi do wyładowania sie na osobach których nie znam. Szanuje innych a Ty jak widze jestes w bandzie tych którzy w necie czuja się pewnie a w realu niekoniecznie... moge spierdalac i to szybko? powiedz mi to prosto w oczy to bedziesz cos znaczyc. Mowiac to w necie wystawiasz sie na pośmiewisko.

Taaak?? ło matko, posikałam sie. nie dam rady ci powiedziec tego PROSTO W OCZY, bo jestes zezowatą baśką. Nic nie znacze w realu, zupełnie tak jak ty

Ps. nie jestem w bandzie, gdyż nie jestem przestępcą. Jestem członkiem szanowanego klubu sprytnych inaczej.

Hahahah, i co ze mna nie tak dziewucho?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hiłton..a czy ja mogem być członem tego klubu tez???????

jak się zgodzisz to zapiszę cię do mojej bandy chcesz???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Chcem I siem zgadzam. Bedziemy se strzelac do pokrzywdzonych przez los
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Chcem I siem zgadzam. Bedziemy se strzelac do pokrzywdzonych przez los

super..i bendziemy se stszelac do sarenek.....i do bezpanskich kotkow....

aa jako bonus dostaniesz taki fajny bialy kaptur ze szpicem i biala pelerynke i bedziesz mogla polowac na grubszego zwierza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ze niby KKK ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)