1 NOK
Witam jest ktos z okolic Oslo albo Akerhus kto chcialby sobie pograc w pokera albo nauczyc sie grac. Jak cos to napiszcie tutaj moge tez pomoc dostac darmowy kapital na pokerstrategy 50$ gratis. ...
Witam, Poszukuje taniego noclegu dla 4 osób w Moss lub okolicach lotniska Rygge 2/3 maj. Gdzie szukac? Z góry dziekuję za pomoc. Pozdrawiam Lukasz
Wiadomo w tych czasach nie ma nic za darmo, dlatego szukam kogoś kto pomoże mi w znalezieniu pracy i mieszkania. Wyjeżdżam do Norwegii i potrzebuje pomocy. Oczywiście za wszystko zapłacę. Szukam ...
sprzedam bilet na 12.05 ze stavanger do krakowa cena 750 koron
chciałem sie dowiedziec czy to jest taki przeglad samochodu, a po 2 czy konczy mi sie ubezpieczenie czy mozna załatwic ubezpieczenie w PL na miesiac np.
sugerujesz, że to wyjątek potwierdzający regułę
kryss d
14-04-2012 15:24
Witam, od paru miesięcy mieszkam w oslo, jest milo i przyjemnie tylko do szczescia brakuje kolezanek..może znajdzie sie pare samotnych babeczek jak ja pozdrawiam
Witam, jestem w Norge od nie dawna , potrzebuje kompana tudzież kompanki na wędkowanie mieszkam Oslo okolice lorenskog interesuje mnie spinning mam wędki i auto chetnych zapraszam na gg 5336385
Jak w temacie. Poszukuje transportu z Oslo na lotnisko Torp na poranny lot w niedziele do Polski. Jeśli ktoś się wybiera, jedzie po kogoś albo zawozi kogoś to prosze o kontakt. Lot ok. 8 rano. ...
Witam wszystkich ktorzy poswiecili czas by tu zagladnac. Nie mam pojecia czy to dobre miejsce ale i tak nie mam idei co robic dalej. Pilnie poszukuje kawalka lozka najlepiej z pokojem do wynajecia. ...
Witam wszystkich forumowiczów i mam do was małą prośbę a mianowicie mam jechać w maju do pracy do Norwegii i mam pracować jako podwykonawca na budowie u polaka,który ma założoną norweską firmę a ja ...
Witam Poszukuje informacji na temat Reaktorskolen, Jak ucza czy warto tam isc
Witam, Chciałbym poruszyć kwestię wynajęcia pokoju, jeżeli to nieodpowiedni dział, to poproszę moderatora o przeniesienie tematu. A sprawa wygląda tak. Szukam pokoju, obecnie jestem w Warszawie ...
Dzis Dzien Papieski a my nic? Z wielkim ubolewaniem , bedac na wczorajszej, niedzielnej mszy w St. Olav, zorientowalam sie, iz dzisiejsza rocznica smierci blogoslawionego Jana Pawla, nie jest w ...
Zapraszam do testowania nowego serwisu umożliwiającego oglądanie polskich seriali/ filmów/ programów m.in. ze stron tvnplayer.pl i vod.onet.pl polishvpn.net/
Witam, przepraszam. że nie w temacie, ale poszukuje Marka Głowackiego wiek ok. 55 lat (wygląda na dużo więcej, zniszczony alkoholem) wzrost ok. 165 cm. Nadużywa alkoholu (zwyczajny pijak). ...
Witam wszystkich , mieszkam w Norwegi , mam 28 lat , nie mam prawa jazdy na samochód , chciałbym się dowiedzieć od Was jakie są wymagania na skuter o pojemności 49 cm , czy jest tak jak w Polsce na ...
Witam Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty: auksjon.qxl.no/ClubStyle Posiadamy: odziez, bielizne, ponczochy, stroje imprezowe i dodatki Do kazdego zakupu maly gratisik Przy zakupie ...
Tu masz latwy przepis na juleribbe : www.matprat.no/oppskrift.aspx?artid=7736 Apropos ribbe - slyszalam w radiu, ze jest taka tania - ok. 20 kr za kilo, ze ludzie wykupuja ja jako jedzenie dla ...
Witam Mam pytanie czy ktoś z Was był może kiedyś na szkoleniu organizowanym przez firmę sprzątającą Jonas Stavnheim Renhold AS z siedzibą w Nærbø. Na czym to szkolenie polega? Jak wygląda? Ile trwa ...
Janusz Ż
09-04-2012 18:01
Prosze uprzejmie o nastepujaca informacje: osoba posiada samochod na norweskich tablicach, prawo jazdy zmienione w norweskim urzedzie komunikacji, zezwolenie na legalna prace. Jednakze jest ...
w związki z tym,ze niebawem wyjezdzam na swieta, na nasze piekne mazury chciałbym wszystkim zyczyc tego, czego sami sobie zyczą! Zbliżają się święta, więc w domach sprzątamy, pragniemy mieć ...
Jak dostać się z Sinsenterrasen na Nordstrandveien transportem publicznym
Patrzcie, uczcie sie i pamietajcie,ze 50 ton, to nie reklamówka z zakupami...... Purple, ten z 10 letnim doswiadczeniem(adr),koszerny i reszta cfaniakuffff ...
Witam.Pewnie juz byl poruszony ten temat ale chcialam sie dowiedziec jak to jest w Norwegi z jazda na skuterze 50 czy musze miec jakis kurs,dokument? Dodam ze nie nie mam prawka i skonczone 25 lat. ...
Witam Potrzebuję kontaktu do polskiego lekarza ogólnego.Może ktoś zna takiego w Drammen? Bardzo proszę o pomoc?
www.tvn24.pl/12692,1740412,0,1,emigranci...mniej,wiadomosc.html Według ekspertów, transfery pieniędzy z zagranicy bez wątpienia wspomagają polską gospodarkę. Od momentu wejścia Polski do Unii ...
Witam,mam pytanko,czy ktos posiada wypelniony druk do pobytu stalego,tam jest cala masa zwrotow ,ktorych nie jestem pewna,nie chce zrobic bykow to prosze o pomoc,mozna przeslac pod gg 12922402,dzieki
Witam,potrzebuje pomocy z rozliczeniem podatkowym ,otóż od paru lat(4) jestem w Norwegi ale nigdy się nie rozliczałam samodzielnie ,ponieważ robił to za mnie mój szef.W tym roku muszę to zrobić sama ...
Urząd Podatkowy (Skatteetaten) organizuje bezpłatne spotkania informacyjne o systemie podatkowym w Norwegii. Spotkania w języku polskim odbędą się: W Egersund-13 kwiecień, godz. 15.00 - Skatt vest ...
Witam czy ktoś z forumowiczów zna firmy nurkowe w oslo oraz calej norwegii? oraz jakie kwalifikacje należy posiadać?
Witam.Jestem nowa na forum.Będę wdzięczna za wszelkie informacje na temat emigracji do Norwegii.W Polsce pracowałam przez 18 lat jako gosposia,ogrodnik .Mąż jest stolarzem,dzieci w wieku 18 i 13 ...
Witam wszystkich forumowiczów. Pytanie dotyczy kursów języka norweskiego, których jest mnogo i ciut-ciut. Nie chcę kupić jakiegoś chłamu, który po pierwszej lekcji wrzucę w kąt. Który, waszym ...
witam. Mam 4 m-ca na lotnisko Rygge dnia 06.04.2012. godz. 18 wyjazd, mogę się trochę dostosować, oraz 06.04.2012 z Rygge do Oslo około godziny 19.30-23.00 również mogę się dostosować, trochę ...
Anna M
03-04-2012 10:23
Witam mam do odsprzedania bilet linii lotniczych wizz na 7go maja z Warszawy na Torp. szczegoły pod numerem +47 40579324
Mam pytanko czy ma ktos z Was psa yorka? Chciałabym sie zorietowac czy moze lataliście juz samolotem NO do PL lub odwrotnie z Waszymi czworonogami? Jeżeli tak to prosze o wszystkie konkrety typu: ...
Witam zastanawiam się na sprowadzenienowego motoru z Polski chciałbym zapytać jakie sa koszty rejestracji i wszystkich opłat na które musze być gotowy prosze o kontakt.
Hej! Wie ktoś może jak po polsku bedzie się nazywała część samochodowa która po norwesku "zwie sie" się FOLDELER??? Z góry dziękuje.
Wie ktoś jak i gdzie tutaj można kupić jakieś polskie wędliny albo może ktoś na miejscu robi, bo jednak za tym się tęskni. W razie czego to proszę o kontakt na maila: stanley.kowal@interia.pl
Stanley Stanley
31-03-2012 15:39
Mieszkasz lub mieszkałeś(aś) w Norwegii? Możesz starać się o ODSZKODOWANIE, jeżeli: • uczestniczyłeś(aś) w wypadku komunikacyjnym z nie swojej winy, nieważne czy byłeś(aś) kierowcą, pasażerem, ...
Witam. Czy mógłby mi ktoś udzielić informacji jak się zarejestrować na stronie nav.no jako osoba poszukująca pracy. Dostałam dzisiaj do tego potrzebne hasło, ale utknęłam w czarnym punkcie. Z góry ...
Czy ktoś może zna jakiś w miare bezpieczny program do ściągania filmów lub strone na której mozna oglądać filmy?
Odstapie mieszkanie do wynajecia salon sypialnia łazienka i kuchnia około 50 m . Fredrikstad a dokłasnie Rolvsoy okolice Ostfold halle 5.500 miesiecznie do tego 10 000 depozyt kontakt numer ...
jak odebrac kase czy jest mozliwosc gdy nie mam tu konta a w lillehammer taez nie ma western union czy na poczte mozna isc jakos to odebrac a zpolski na posten wyslac
Witam, proszę o pomoc w znalezieniu pokoju do wynajęcia w Stavanger. Pilnie muszę coś znaleźć od 1 kwietnia. Mam 29 lat, bez nałogów. Proszę o kontakt w tej sprawie jeśli będzie ktoś coś miał. Mój ...
Stanley01 napisał: Wyjeżdżam a zostało mi 6-7 paczek papierosów, zainteresowany stanley.kowal@interia.plIdą Święta ...WIELKANOCNE ... Skoro coś Tobie zostało a ma się zmarnować , to daj to ...
Po wszelkie informacje proszę kontaktować się pod nr tel. 967 433 78 lub henrykg1@poczta.onet.pl
Witam Mam pytanie...Otoz na parkingu wjechal we mnie norweg...i jeszcze twierdzi ze to moja wina jak ja jeszcze nie ruszylam z miejca, tyle co zdazylam kola wykrecic (spusic reczny i zapalic ...
Okazja. Ostatnie cztery działki budowlane każda o pow. 3100 m2 , w miejscowości Drogusza Gm. Bielawy Pow. Łowicki Woj. Łódzkie, bezpośrednio przy trasie wojewódzkiej nr 703 Łowicz - Łęczyca. Działki ...
Oddam bilet z Warszawy -Torp Sandefjord 1.04. prosze o kontakt silvia29@onet.eu
Moze ktos by mi przetłumaczył na norweski, bo nie chce napisac jakis glupot : Wypowiadam umowe najmu mieszkania przy ul. ............................ z dniem ........................ z zachowaniem ...
Paulina Owczarzak
27-03-2012 00:13
chciałbym zapytać, czy ten portal jest jedynym portalem tego typu w Norwegii? czy nie ma jakiejś innej alternatywy? proszę o podpowiedzi, osobiście jestem tutaj od pewnego czasu i nie chcę rezygnować ...
Chcialem ,sie tylko zapytac czy zna ktos namiary na firmy,ktore zajmuja sie wycinka drzew itp;okolice Oslo i Drobak mnie najbardziej interesuja bo tu mieszkam,ale moga byc tez inne okolice.pozdrawiam ...